Εχω το συγκεκριμένο mod της nobacco όμως 8 μέρες τώρα! Είναι το πρώτο μου και είμαι αρχάριος προς αποφυγή παρεξηγήσεων

Απο ότι καταλαβαίνω η nobacco το βγάζει με την αναβάθμιση περασμένη! Σκοπεύω σε κανένα μήνα απο τώρα να κάνω ένα review αρχάριου για το modaki και για τους ατμοποιητές μου! Έχω δει πολλά review ξενα και ελληνικά! Υπάρχουν άτομα που το εκθειάζουν -οι οποίοι μάλλον έχουν συμφέροντα- και υπάρχουν και άτομα που προτείνουν να μην σκεφτεί καν κάποιος να το αγοράσει! Δε καταλαβαίνω ούτε τους μεν ούτε τους δε!
Θα πω 5 πράγματα επιγραμματικά που μπορει να παρατηρήσει ακόμα και ένας αρχάριος
Αισθητική: όμορφος σχεδιασμός, κομψός, στιβαρό, προσωπικά δε μου αρέσει το γυαλισμένο ατσάλι που κρατάει όλα τα αποτυπώματα γι'αυτο και φοράει θήκη.
Αυτονομία: όχι και τόσο ικανοποιητική για τα δικά μου μέτρα, με τον summit της nobacco μου στεγνώνουν την μπαταρία γρήγορα, ενώ με τον kangertech έχω δει μικρή διαφορά προς το καλύτερο!
Για εμένα δεν παίζει καμία σημασία το ότι έχει θύρα usb παρόλο που δε φορτίζει απο εκει ή δε μπορεις να του κανεις ενημερώσεις μόνος.
Κάποιος το έκραζε για την οθόνη και έλεγε να μην το παρουμε λόγω οθόνης, πάλι δεν έχω προβλημα μια χαρά τη διακρίνω και δε διαθέτω όραση αετού, πιστέψτε με..
Αυτά ως τώρα!Ως το review μπορει να έχω βγάλει άλλα συμπεράσματα, προς το παρον είμαι εντάξει όμως για αρχάριος!