vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

636 επισκέπτες, 9 χρήστες
Tem, pngtszs1976, PsykieG, trollga, manoslykos, Buliwyf, maprix, vasim, camber

KOOPOR mini

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
  • Φύλο: Άντρας
Απ: KOOPOR mini
« Απάντηση #45 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 10:12 »
Κατ' αρχάς, Νίκο, τι setup κάνεις, και πόσα ml σου βγάζει η μία μπαταρία, και τι μπαταρία είναι ?

Εμένα, μου βγάζει με 2 μπαταρίες 3400άρες Panasonic ή 2 3500μΑη LG 14 ml την ημέρα, στα 11.5 watt, πάνω/κάτω όσο και πολύ ακριβότερα mod που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.

Αποσυνδεδεμένος gstriftos

• **
  • 200
  • Παλιά έστριβά τσιγάρα,τώρα αντιστάσεις..
« Απάντηση #46 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 13:32 »
Μερικές παρατηρήσεις όσον αφορά την αυτονομία.

Ατμοποιητής με εργοστασιακή SS 0,45ohm σε έλεγχο θερμοκρασίας και 200 βαθμούς κελσίου:Περίπου 8-9ml ανά 2 μπαταρίες 2500mah LG.
Ατμοποητής επισκευάσιμος(kayfun lite plus) με σύρμα SS 0.30 αντίσταση 0,68ohm και 140 βαθμούς κελσίου:Περίπου 6ml ανά μπαταρία.

Στην 1η περίπτωση τα βαττ είναι περίπου 30(λειτουργία soft),ενώ στην 2η τα βαττ είναι περίπου 20-22(λειτουργία soft πάλι).Αυτό είναι πρακτικά και το μειονέκτημα της συσκευής,δλδ ότι δεν μπορεί να χρήστης να επιλέξει την ισχύ σε λειτουργία TC αλλά έχει απλά 3 προρυθμίσεις(soft-normal-hard).

Για έλεγχο θερμοκρασίας δεν θεωρώ ότι είναι κακή η αυτονομία,τουλάχιστον από κουβέντες που κάνω και με φίλους οι οποίοι έχουν άλλες συσκευές.
Σε παρόμοιες συνθήκες ισχύος έχουν παρόμοιες αυτονομίες.

Η koopor απλά επέλεξε να κόβει την μπαταρία στα 3.5v,το οποίο έχει μια λογική για την προστασία της μπαταρίας από τις απότομες αποφορτίσεις αν το χρησιμοποιούμε σε συνθήκες απαιτητικού αμπεράζ.

Αποσυνδεδεμένος GreekNick

• **
  • 204
« Απάντηση #47 στις: Νοεμβρίου 26, 2015, 16:45 »
Το koopor το πηρα πιο πολu για το TC. Εχω στην κατοχη μου πολλες διαφορετικες μπαταριες (LG HG2 18650 35A 3000mAh - Samsung INR18650 25R - MXJO IMR 18650F 3000mAh 20A 3.7V - Panasonic NCR18650B Li-ion 3,7V 3400 mAh).
Με TC σε Kayfun lite plus με αντισταση 0,15Ω - 0,20Ω με Ni200 και σε Soft & Normal mode. Kαμοια μπαταρια δεν μου εβγαλε ολοκληρη μερα, με καταναλωση max 8ml. Σε wattage mode δεν το δουλεψα. Σημερα μολις μου βγηκε η ενδειξη Weak  Battery την εβγαλα και την μετρησα σε πολυμετρο . Αποτελεσμα 3,6V :thumpdown:

Bεβαια μακροπροθεσμα δεν ξερω αν θα κανει καλο  στην μπαταρια το γεγονος οτι κοβει τοσο νωρις, αλλα με ενοχλει να κυκλοφορο συνεχεια με κουτακια με μπαταριες στην τσεπη μου

Αποσυνδεδεμένος gatoulis

• 1
« Απάντηση #48 στις: Δεκεμβρίου 06, 2015, 17:31 »
Εμένα βγάζει με το ζορη την ημερα σε VW με χαμηλη ισχυ 20 W και δεν ειμαι μανιωδης ατμιστης. Γενικα δεν με εχει ενθουσιασει ! Αναλογα με την τιμη καλή ειναι

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #49 στις: Ιανουαρίου 08, 2016, 08:56 »
Παράγγειλα από το e-bay το hardware που χρειάζεται για την αναβάθμιση του koopor mini (δεν αντέχω να περιμένω τη Nobacco). Μου κόστισε περίπου 13€ με τα μεταφορικά από Αγγλία. Μόλις παραλάβω θα κάνω το test drive στο δικό μου και εάν είναι επιτυχημένο θα δούμε πως θα μπορέσω να βοηθήσω και άλλους κατόχους.

Tο πακετάκι δεν μου έχει έρθει ακόμα (χάθηκε στο ταχυδρομείο :dontknow: ). Επικοινώνησα με τον πωλητή στο e-bay ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι το έχει στείλει, αλλά δυστυχώς δεν έχει tracking number. Τι να πω, θα περιμένω λίγο ακόμα και εάν δεν... η μόνη ελπίδα αναβάθμισης θα είναι πλέον η Nobacco.

Αποσυνδεδεμένος Στεφανος 1

• *
  • 32
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 21:50 »
Ειμαι μεταξυ coopor mini- vtc mini κ ipv d3. Εσεις πιο μου προτεινετε; :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 23:00 »
Evic vtc mini. Έχω μόνο το Koopor αλλά σύμφωνα με αυτά που διαβάζω στο φόρουμ το evic vtc mini είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή μεταξύ των τριών.

Αποσυνδεδεμένος Doulke

• **
  • 122
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 23:06 »
Και γω ήμουν μεταξύ κουπορ βτσ.Πάνε στο βτσ,πολύ ανώτερο.

• *
  • 32
« Απάντηση #53 στις: Ιανουαρίου 18, 2016, 23:41 »
 Το koopor μου αρεσει πολυ εξωτερικα κ ειναι καπως διαφορετικο απο τα αλλα, σε αντιθεση με το ipv d3 που εχω διαβασει  ειναι κατα πολυ ανωτερο του koopor κ vtc mini :-\

• *
  • 32
« Απάντηση #54 στις: Ιανουαρίου 21, 2016, 20:45 »
Πηγα κ το ειδα απο κοντα το koopor κ μου αρεσε πολυ,αλλα μολις ειδα την οθονη ξενερωσα ρε παιδια δεν ξερω  πολυ σκοτηνει. Παντως μου αρεσει πολυ,δεν ξερω  απο ρευματα η απο αυτονομια πως τα παει αλλα ειναι κουκλακι το μικρο. Παντως ειμαι μεταξυ αυτου κ του vtc mini.

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 02, 2016, 20:39 »
Επικοινώνησα πάλι σήμερα με NOBACCO για την δυνατότητα αναβάθμισης του koopor και η απάντηση που έλαβα είναι:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς δεν μας έχουν στείλει ακόμα το ‘’writer’’ για τις αναβαθμίσεις του λογισμικού.
Ωστόσο, θα σας προτείναμε να επικοινωνήσετε ξανά μαζί μας μετά τις 15/02 μήπως και έχουμε κάποιο νεώτερο. Εναλλακτικά, θα προσπαθήσουμε εμείς να επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν παραληφθεί το μηχάνημα.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας."

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #56 στις: Φεβρουαρίου 05, 2016, 13:39 »
Αρα, η αλλαγή στο firmware, από Nobacco, θα βάλει στο koopor mini αυτό το oncetc, το οποίο παραμένει 60w, αλλά προσθέτει ss στο tc.

Μια χαρά για μένα, αρκούν τα 60w (στο soft -40w- χρησιμοποιώ ακόμη και τις ncr18650b μια χαρά στο ni200), φτάνει να έχουν λύσει στο firmware της nobacco το θέμα που έχει το απλό koopor, που αρχεί να πάρει μπρος μετά από sleep mode.
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 05, 2016, 17:41 από vagskarm »

Αποσυνδεδεμένος PaulosChania

• **
  • 107
  • Καλησπέρα και καλή βραδιά!
« Απάντηση #57 στις: Φεβρουαρίου 10, 2016, 16:17 »
Εχω το συγκεκριμένο mod της nobacco όμως 8 μέρες τώρα! Είναι το πρώτο μου και είμαι αρχάριος προς αποφυγή παρεξηγήσεων :) Απο ότι καταλαβαίνω η nobacco το βγάζει με την αναβάθμιση περασμένη! Σκοπεύω σε κανένα μήνα απο τώρα να κάνω ένα review αρχάριου για το modaki και για τους ατμοποιητές μου! Έχω δει πολλά review ξενα και ελληνικά! Υπάρχουν άτομα που το εκθειάζουν -οι οποίοι μάλλον έχουν συμφέροντα- και υπάρχουν και άτομα που προτείνουν να μην σκεφτεί καν κάποιος να το αγοράσει! Δε καταλαβαίνω ούτε τους μεν ούτε τους δε!
Θα πω 5 πράγματα επιγραμματικά που μπορει να παρατηρήσει ακόμα και  ένας αρχάριος

Αισθητική: όμορφος σχεδιασμός, κομψός, στιβαρό, προσωπικά δε μου αρέσει το γυαλισμένο ατσάλι που κρατάει όλα τα αποτυπώματα γι'αυτο και φοράει θήκη.
Αυτονομία: όχι και τόσο ικανοποιητική για τα δικά μου μέτρα, με τον summit της nobacco μου στεγνώνουν την μπαταρία γρήγορα, ενώ με τον kangertech έχω δει μικρή διαφορά προς το καλύτερο!

Για εμένα δεν παίζει καμία σημασία το ότι έχει θύρα usb παρόλο που δε φορτίζει απο εκει ή δε μπορεις να του κανεις ενημερώσεις μόνος.
Κάποιος το έκραζε για την οθόνη και έλεγε να μην το παρουμε λόγω οθόνης, πάλι δεν έχω προβλημα μια χαρά τη διακρίνω  και δε διαθέτω όραση αετού, πιστέψτε με..
Αυτά ως τώρα!Ως το review μπορει να έχω βγάλει άλλα συμπεράσματα, προς το παρον είμαι εντάξει όμως για αρχάριος! 

Αποσυνδεδεμένος sarchos59

• **
  • 299
  • Μια ζωή με τη νικοτίνη παρέα;
« Απάντηση #58 στις: Φεβρουαρίου 25, 2016, 21:12 »
Πρόβλημα! Το έχω κανένα μήνα από Fasttech, αυτό: https://www.fasttech.com/p/3311300 Είχε τα προαναφερόμενα θέματα αλλά τα πάλευα. Σήμερα σε όλους τους ατμοποιητές  (5-6 που έχω στημένους)  δείχνει « OHMS TOO HIGH» . Αυτό συνέχιζε να το κάνει μετά από επανεκκινήσεις, αλλαγές  ρυθμίσεων, ξόρκια, εξορκισμούς κι ό,τι άλλο μου ήρθε να κάνω.  Ξαφνικά αρχίζει να δείχνει υπερβολικές τιμές (π.χ. αντίσταση των 1,2 ωμ τη δείχνει 2,58, αμέσως μετά 2,64 κ.λ.π. άλλη αντίσταση των 0,9 ωμ τη δείχνει 2,23 κ.λ.π.). Όταν τις δουλεύω κατεβαίνει η τιμή τους (π.χ. αυτή που τη δείχνει ως 2,58 τη δείχνει όταν δουλεύει 1,8, αλλά είναι και οι δυο ενδείξεις λανθασμένες αφού εξωτερικός μετρητής τη δείχνει 0,9). Επίσης κάθε μια-δυο τζούρες βγάζει « NEW COIL UP SAME DOWN». Κοντολογίς τα έφτυσε η πλακέτα. Αυτό μου δείχνει εμένα τουλάχιστον.   Αν κάποιος συμφορουμήτης έχει κάποια ιδέα (διαφορετική από το «τα έφτυσε η πλακέτα»), αν πιστεύει πως κάτι μπορώ να κάνω να τη συνεφέρω ας με βοηθήσει πριν δω τι θα κάνω με τους Κινέζους. Πιστεύω θα με καλύψουν.   Δάνεισα και το παροπλισμένο vamo σε ένα φίλο και ατμίζω με μηχανικό. Σήμερα το πρωί δάνεισα το vamo και το μεσημέρι  αρρώστησε το koopor… Να πάρω ένα λαχείο λέτε; Είναι η τυχερή μου μέρα; Ευχαριστώ προκαταβολικά.  

Αποσυνδεδεμένος michalis1269

• *
  • 50
  • Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 12, 2016, 19:39 »
Έχω αυτό το mod εδώ και 2 μήνες περίπου.Σήμερα για πρώτη φορά έκανα το test με το στεγνό βαμβάκι για να δω πως συμπεριφέρεται το koopor mini στο TC. Ίσως να έπρεπε να το είχα κάνει εδώ και καιρό.
Σύρμα ss316L noname σε καρούλι 0,30mm από ατμόσφαιρα μιας και δεν μπορούσα να βρώ στην Νίκαια το UD 28ga. Αντίσταση 0,92 πάνω στον avocado, tcr 88, βάζω βαμβάκι,ρυθμίζω στους 150 βαθμούς, πατάω το fire, και το βαμβάκι πήρε φωτιά. :o
Ίδιο στήσιμο στον Kayfun4...τα ίδια.
Αλλάζω σύρμα και ρυθμίσεις και παίζω με Ni200 της UD. Στους 140 βαθμούς το κιτρίνισε. Στους 200 το έκοψε στην μέση.
Τι να κάνω ρε παιδιά? Τόσο προβληματικό είναι το koopor ή εγώ κάνω κάτι λάθος?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359834 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114220 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450041 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374753 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328132 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99918 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F