@alldaynews Bάλε muji ή KGD και ξαναπροσπάθησε
Σ' αυτό ακριβώ το στήσιμο έχω καταλήξει και γώ στα 14 W όμως με 6mg νικοτίνης και είναι τέλεια.
Ακριβώς όπως τα λες το κάνω.
Μήπως με παρακολουθείς;
Ναι, και εσένα και πολλούς άλλους εδώ μέσα.
μπας και μάθω τίποτα Η αλήθεια είναι ότι με πήγε εκεί μόνος του ο Τηλέμαχος, έχω ακόμα πολύ δουλειά να κάνω
να τον φέρω στα μέτρα μου*. Και φυσικά να δώ τι βαθμό θα πάρω από αυτόν όταν μπούμε στο SS στο επόμενο τέρμινο.
Έκλεισα και άλλο το δαχτυλίδι του αέρα, ίσα που χωρά να μπεί σύρμα 0.25mm και ήρθε κάπως πιο κοντά στα γούστα μου. Δεν μπουχτίζω πια. Μου έκανε και μια μλκ το drip tip και ενώ νόμιζα ότι τον άνοιξα μετά από γέμισμα η καμπάνα είχε παραμείνει κλειστή. Ίσα που το πρόλαβα το καμένο και δεν έχω μαζί μου σύνεργα στην δουλειά για αλλαγή βαμβακιού. Το πέταξα το drip tip από τα νεύρα μου στο πάτωμα του αυτοκινήτου και έβαλα το driptip του KFL+. Αν εξαιρέσω αυτό, κανένα παράπονο από αυτόν, 0 προβλήματα. 4o/5o τανκάκι και μου "φαίνεται" πιο γευστικός αλλά ακόμα δεν έχω πάρει από αυτόν ό,τι μου δίνει ο Erl. Είμαστε σε καλό δρόμο όμως και υπάρχει χημεία.
Σχετικά με το * & υπογραμμισμένα παραπάνω: Λοιπόν για να μην με παρεξηγείτε, δεν φέρνω εγώ τον Μάχο, τον Erl ή τον KFL+ εκεί που θέλω. Αυτοί τελικά με φέρνουν εκεί που θέλουν, για αυτό που είτε έτυχε είτε πέτυχε ο κατασκευαστής τους να κάνουν. Συνεπώς δεν μαθαίνω να στήνω τον Α, Β ή Γ αυτοί με μαθαίνουν να τους φτιάχνω αλλά και να τους υπομένω/συνηθίζω σ'αυτά που δίνουν είτε μ'αρέσει αυτό που δίνουν είτε όχι, γούστα. Ειλικρινά δεν ξέρω αν ο Τηλέμαχος ήρθε για να μείνει αλλά βγάζω το καπέλο στον κύριο που τον έφτιαξε, και δεν εννοώ τον κινέζο τορναδόρο :p Αυτό που άρχισα να υποψιάζομαι από τον Erl ήρθε ο Τηλέμαχος να το επιβεβαιώσει: "Εμείς σε στρώνουμε, δεν στρώνεις εμάς". Ο KFL+ πάντα "ναι" λέει, σε όλα συμφωνεί, δεν βγάζεις συμπέρασμα από αυτόν :p Δύο μήνες πάντως στους επισκευάσιμους με τις λίγες αυτές εμπειρίες που έχω αποκτήσει αυτό που κατάλαβα είναι ότι έχω πολύ δρόμο ακόμα για να φέρω εγώ έναν επισκευάσιμο στα μέτρα μου και όχι αυτός στα δικά του. Sorry για το off-topic.
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Έχουμε αρχίσει να τα "βρίσκουμε". Άλλαξα drip tip και εφτιαξε αρκετά. Και αυτοί οι κινέζοι στο πιο φτηνό κομμάτι μετά από τις 2 βίδες των πόλων τσιγκουνευτηκαν και δεν έβαλαν ένα drip tip τις προκοπής? Έκανα για πλάκα ένα στήσιμο και μου βγήκε
πολύ καλό σε γεύση (@shadokan), μιας και έχει τόσο καλή τροφοδοσία μπορείς να το εκμεταλλευτείς για διπλό το ένα μέσα στο άλλο, αντι για 2 παράλληλα, σταυρωτά, καβαλημένα κτλ όπου το καθένα θέλει το δικό του wick.
SS316L 0.2mm, σε 2.5mm, 5 σπείρες, 1Ω, KGD, Τηλέμαχος clone, evic vtc mini 14W.
http://www.steam-engine.org/coil.asp?s=dp&r=1&awg=32&id=2.5&ll=2 Ακολουθεί το φονορομαντζο:
σφίγγοντας το σύρμα, τα μπόσικα τραβηχτά με κατσαβίδι.
κ.λ.φαρδία
οι πόλοι αρκετά λοξά να χωρέσουν το coil και για να μην μείνει πολύ σύρμα/ποδαράκια χωρίς βαμβάκι
το πύρωσα για να δώ για hotspots
Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Εχτές που το έστησα δεν τον άφησα καθόλου να κρυώσει
και έτσι δεν δοκίμασα TC με αυτό το στήσιμο. Σήμερα το πρωί ατμίζω με TC, 180 βαθμούς στα 15watt. Παίζει πολύ καλά.