Δύσκολη ερώτηση φίλε mindtrapper, καταρχήν δεν με θεωρώ και τον πλέον ειδικό, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω απλά με την λογική. Επίσης να σου πω ότι δεν έχω δοκιμάσει τους Crown και Starre Pro, οπότε δεν μπορώ και να έχω άποψη.
Αρχικά, αν το πάμε βάσει των reviewers, ο TFV4 θεωρείται από τους περισσότερους ο καλύτερος super subohm ατμοποιητής στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, όσον αφορά τους τομείς του παραγόμενου ντουμανιού, της γεύσης, αλλά και της αντοχής των έτοιμων κεφαλών. Υπάρχουν χρήστες που έχουν αναφέρει ότι έχουν φτάσει ακόμα και
200ml κατανάλωση υγρού με την τριπλή κεφαλή των 0,2Ω και πήγαινε ακόμα τρένο!

Με την μέχρι τώρα εμπειρία μου, τα 200ml μου ακούγεται υπερβολικό σαν νούμερο, αλλά δεν μπορώ να το αποκλείσω κιόλας. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω φτάσει τα
70ml κατανάλωση με την τριπλή των 0,2Ω στον Χιονόλυκο, με δύο διαφορετικά υγρά, και όντως η κεφαλή πηγαίνει ακόμα τρένο. Η αλήθεια είναι επίσης ότι οι περισσότεροι reviewers συμφωνούν ότι η τριπλή των 0,2Ω αποδίδει καλύτερα από την τετραπλή των 0,15Ω στον TFV4, και ότι γενικότερα θεωρείται το πολύ "δυνατό του χαρτί".
Από την άλλη μεριά όμως, έχουν βγει τόσες πολλές διαθέσιμες κεφαλές για τον TFV4, ήδη έχουμε φτάσει τις
οχτώ, οπότε δεν θεωρώ και τόσο τραγικό ότι δύο από τις οχτώ έχουν πρόβλημα στο iStick 100W. Θεώρησε ως δεδομένο πλέον, ότι και η διπλή επισκευάσιμη κεφαλή με το εργοστασιακό στήσιμο στα
0,25Ω θα έχει πρόβλημα με υποτονικό ρεύμα στο iStick. Από την άλλη μεριά όμως, επισκευάσιμη είναι, την στήνεις όπως γουστάρεις, πιο κάτω ή πιο πάνω στην αντίσταση.
Ζυγίζεις προσεκτικά όλα τα δεδομένα και αποφασίζεις...