vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

363 επισκέπτες, 10 χρήστες
billythekid, Tem, manoslykos, maprix, maraki1308, camber, Eternal, JohnDag, PsykieG, antre

Eleaf iStick 40W TC

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Eleaf iStick 40W TC
« Απάντηση #825 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 09:08 »
Καλημέρες! Αυτό πάντως με το ότι ρωτάει για νέα αντίσταση μόνο αν βάλουμε μεγαλύτερη, το έχω διαβάσει εδώ μέσα και για άλλα modάκια.

Αποσυνδεδεμένος funkyjohny13

• *
  • 7
« Απάντηση #826 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 12:59 »
Χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχουμε!!!Έχω εδώ και μία εβδομάδα το Modάκι και σήμερα μου κάνει κάτι κουλό.Έχω δύο gs tanks με δύο διαφορετικά odin υγρά και χθες χάλασα δύο ni coils νομίζοντας ότι κάηκαν.Σήμερα έβαλα καινούριες και ρυθμίζοντας το στους 250 C με το που το πατάω μου γράφει temp protection.Τι συμβαίνει άραγε?

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #827 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 14:13 »
Χρόνια πολλά σε όλους, καλές γιορτές! funkyjohny13 την κλειδώνεις την αντίσταση όσο είναι αχρησιμοποίητη ακόμα? Το temp protection που βγάζει είναι φυσιολογικό αφού προσπαθεί να σου κρατήσει σταθερή τη θερμοκρασία. Βέβαια αν δεν ατμοποιεί καν, κάποιο πρόβλημα υπάρχει σίγουρα. Επίσης, τις κεφαλές τις βρέχεις καθόλου πριν τις χρησιμοποιήσεις? Το αφήνεις κανα τρίλεπτο πρώτα να ποτίσει η αντίσταση και μετά να δοκιμάσεις?
Δεν έχω GS Tank και δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο με αυτούς, αλλά εγώ θα κοιτούσα πρώτα αυτά που ανέφερα!  :)

Αποσυνδεδεμένος godspeed

• **
  • 319
  • Nicotine-Alcohol Addict! *_*
« Απάντηση #828 στις: Δεκεμβρίου 24, 2015, 15:54 »
οσον αναφορα την αντισταση .. επειδη εκαψα 2--3 στην αρχη.

τωρα ριχνω καμια δεκαρια σταγονες μεσα στη τρυπα και την αφηνω κανα τεταρτο. 

ξεκιναω κ ατμιζω 7-9 βατ και ισγα σιγα ανεβαινω.... γενικα ατμιζω γυρω στα 15 βατ.

αντισταση που χρησιμοποιω 1,2Ω.

εχει επισκευασει κανεις 1,2Ω για gs tank ατμοποιητη? λογικα θα επισκευαζονται ε?

Αποσυνδεδεμένος nikosss

• *
  • 10
« Απάντηση #829 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 02:58 »
Καλησπέρα σε όλους!Μόλις παρέλαβα σήμερα το παραπάνω mod με τον gs tank.Είναι υπερβολικά πολλά όλα τα μηνύματά σας αν και η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει αρκετά!Άκρη πάντως δεν έχω βγάλει.

Ως άσχετος λοιπόν η αντίσταση που φορούσε το gs tank μάλλον μου κάηκε γιατί το ψαχούλευα με κουμπωμένο τον ατμοποιητή (χωρίς να έχω βάλει υγρό).Πάλι καλά είχαμε και τη 2η αντίσταση 0,15 που είχε το πακέτο.

Θα ήθελα λοιπόν αν δεν σας κάνει κόπο να μου πείτε τι αντίσταση διαφορετική θα κουμπώσει στον υπάρχοντα ατμοποιητή και σε ποια θερμοκρασία και watt το δουλεύετε ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη αν σας κούρασα!   :)

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #830 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 03:47 »
O συγκεκριμένος ατμοποιητής λειτουργεί με τριών ειδών κεφαλές :
-GS Air Head  με αντίσταση 1.5ohm που λειτουργούν σε ένα εύρος 8-20W
-GS Air Pure Cotton Head με αντίσταση 1.2ohm  που λειτουργούν σε ένα εύρος 8-30W
-GS Air TC Head(Ni 200) με αντίσταση 0.15ohm και  με μέγιστη τιμή τα 40W
Οι δύο πρώτες λειτουργούν σε VW (variable wattage) mode. Στην περίπτωση αυτή ρυθμίζεις την τιμή w στο επίπεδο που σε ικανοποιεί λαμβάνοντας φυσικά υπόψη τα μέγιστα όρια (20, 30 W). Καλό είναι να μείνεις αρκετά πιο κάτω από τα 20 και 30W. Θεωρώ ιδανική τη λειτουργία των κεφαλών αυτών σε ένα εύρος τιμών από  8 έως 12W.
Η τρίτη είναι η κεφαλή στην οποία αναφέρεσαι. Λειτουργεί με έλεγχο θερμοκρασίας. Στο istick TC 40W ρυθμίζεται μόνο η θερμοκρασία (η τιμή W αυξομειώνεται κατά τη διάρκεια της χρήσης χωρίς δυνατότητα παρέμβασης από τον χρήστη).
Προσωπικά θα πρότεινα μια θερμοκρασία μεταξύ 200 και 230 βαθμών.

Αποσυνδεδεμένος Ultralord

• *
  • 9
« Απάντηση #831 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 14:51 »
καλησπερα και εγω σημερα το παρελαβα αν και νεος στον χωρο.. εβαλα αντισταση 1.5ωμ λογικα μου εβαλε αυτην παραπανω..

ερωτηση επειδη εχω δει αντιστασεις με νικελιο αυτες για να το δουλεψω με TC εχει διαφορα απο δουλεω το υγρο μου σε TC και σε WC?

Αποσυνδεδεμένος mvil

• *
  • 39
« Απάντηση #832 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 15:24 »

οι ανταλλακτικες κεφαλες pure cotton υπαρχουν και σε 1.5 ohm??

Ανταλλακτικές Κεφαλές & αντιστάσεις ELEAF GS AIR Pure Cotton (1,2ohm & 1.5ohm
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 29, 2015, 15:29 από mvil »

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #833 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 16:09 »
καλησπερα και εγω σημερα το παρελαβα αν και νεος στον χωρο.. εβαλα αντισταση 1.5ωμ λογικα μου εβαλε αυτην παραπανω..

ερωτηση επειδη εχω δει αντιστασεις με νικελιο αυτες για να το δουλεψω με TC εχει διαφορα απο δουλεω το υγρο μου σε TC και σε WC?
οι ni200 αντιστασεις μονο στην θερμοκρασια
tc ή vw εχουν τελειως διαφορετικη προσεγγυση στο πως θα ατμοποιησουν.
στην πρωτη καει μεχρι να στεγνωσει το βαμβακι και να μην το καψει και στην δευτερη καει το διχως αυριο
δοκιμασε και πες.

Αποσυνδεδεμένος valsam

• 791
« Απάντηση #834 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 16:20 »
Χθες εβαλα μπαταρια στο νεο μου μοντακι(kangside TC500 50W)και μου διαβαζει ολες τις αντιστασεις 0,11 λιγοτερο απο οτι το iStick 40W TC,δηλ. το  iStick 40W TC διαβαζει μια  αντισταση 1,25Ohm και το kangside την βλεπει 1,14,ποιο απο τα δυο να πιστεψω?

Αποσυνδεδεμένος fractalbit

• *
  • 40
    • fractalbit's diy calculator
« Απάντηση #835 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 21:55 »
Παιδιά σήμερα παρέλαβα το μοντάκι. Είναι το πρώτο μου με έλεγχο θερμοκρασίας. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές αλλά θα πρέπει να το δοκιμάσω σε βάθος χρόνου για να είμαι σίγουρος. Μιας και είμαι καινούργιος στον έλεγχο θερμοκρασίας θέλω αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει 2-3 πραγματάκια...

1. Σε τι χρειάζεται το κλείδωμα της αντίστασης;
2. Είναι απαραίτητο να γίνει και τί κίνδυνος υπάρχει αν δε γίνει σωστά;
3. Έχω δύο ατμοποιητές που χρησιμοποιώ εναλλάξ. Τί διαδικασία πρέπει να ακολουθώ όταν θέλω να αλλάξω ατμοποιητή; (μέσα έχουν και οι δύο τις αυθεντικές kanger occ αντιστάσεις με νικέλιο.)

Γενικά όποια πληροφορία θεωρείται ότι είναι χρήσιμη σχετικά με το κλείδωμα της αντίστασης είναι ευπρόσδεκτη :)

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #836 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 22:56 »
Καλοάτμιστο λοιπόν!

1. Επειδή ο έλεγχος θερμοκρασίας δεν δουλέυει ακριβώς με έλεγχο θερμοκρασίας αλλά με διαφορές στις τιμές αντίστασης, πρέπει να κλειδώσεις την αρχική τιμή της αντίστασης για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα (και σίγουρα όχι επιβλαβές λόγο υλικού αντίστασης). Το κλείδωμα της αντίστασης πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασία δωματίου θεωρητικά.
2. Είναι απαραίτητο γιατί αν δεν κλειδώσει το modάκι θα έχει λανθασμένες ενδείξεις οπότε θα σου αποδίδει σύμφωνα με αυτές και έτσι το το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό. Το πιθανότερο είναι σε κάθε πάτημα του fire button, το modάκι να θεωρεί την αντίσταση κάθε φορά που το πατάς σαν την αρχική και να προσπαθεί να πιάσει τη θερμοκρασία που του έχεις δώσει, οπότε και θα ανεβάζει συνέχεια τη θερμοκρασία, πράγμα επικίνδυνο για Ni200 αντιστάσεις. ( Αυτά στην περίπτωση που δεν προλαβαίνει να κρυώσει η αντίσταση στα ενδιάμεσα πατήματα)
3. Η διαδικασία είναι να ξεκλειδώνεις την αντίσταση, να αλλάζεις ατμοποιητή (εννοείται κρύος) και να ξανακλειδώνεις στην νέα τιμή. (Τουλάχιστον εγώ αυτό ξέρω και έχω δει με την μέχρι τώρα μικρή μου εμπειρία, ελπίζω να μην κάνω λάθος. Το είχα και εγώ απορία αυτό αλλά εκεί κατέληξα.)

Αν δε σε ρωτήσει αν είναι νέα η αντίσταση μην ανησυχήσεις, συνήθως ρωτάει μόνο αν είναι μεγαλύτερη η αντίσταση.

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #837 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 23:19 »

δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα
δεν κλειδώνω τις αντιστάσεις μου εδώ και κάνα τρίμηνο  και με 3 διαφορετικές συσκευές και η αντίσταση δεν αλλάζει προς τα πάνω
μονο αν για κάποιο λόγο την μετρήσει μικρότερη τότε θα κατεβει ακόμα και αν είναι κλειδωμένη

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #838 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 23:29 »
Εδώ και λίγες μέρες όποιο ατμοποιητή και να βάλω πάνω δεν τον διαβάζει και βγαίνει το μήνυμα "no atomizer". Να υποθέσω ότι ξεκόλλησε κάνα καλώδιο από τον πόλο?

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #839 στις: Δεκεμβρίου 29, 2015, 23:34 »
@kotsos75  Τί εννοείς δεν αλλάζει προς τα πάνω? Το Ni200 ας πούμε όσο ζεσταίνεται δε σου αλλάζει την τιμή της αντίστασης?  :dontknow:
Μόνο το review του Busardo να δεις δε θες τίποτα άλλο... 

[youtube]NltfmqsTCSA[/youtube]

Στο 16:20 φαίνεται ακριβώς η αλλαγή αυτή.   ;)

ΥΓ. Δεν στη λέω, προσπαθώ να καταλάβω και εγώ μήπως μου διαφεύγει κάτι!  :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360447 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114400 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450803 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110975 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375452 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328527 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1090 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6470 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15338 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29409 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99996 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F