vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

344 επισκέπτες, 10 χρήστες
gfilip, Tem, PsykieG, camber, alfaregavgav, manoslykos, Dhmfot, maraki1308, Olga68, stauros53

Eleaf iStick 40W TC

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Φύλο: Άντρας
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
Απ: Eleaf iStick 40W TC
« Απάντηση #795 στις: Δεκεμβρίου 10, 2015, 22:16 »
atmos 01  το ιδιο μου ελεγε και ενασ φιλοσ εωσ που του σεταρισα μια αντισταση ν200 στα 0.13 ωμ και χωρισ να την κλειδωσει για 4 μερεσ που την ειχε δεν αλαξε καθολου ωμ ουτε πανω ουτε κατω μην τα ισοπεδονουμε ολα κοιτα το στησιμο σου ισωσ καπου κανεισ καποιο λαθοσ και δεν το εχεισ εντωπιση ..προσπαθησε να κλειδωνεισ να ειναι κρυα η αντισταση και το μοντ

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος atmos01

• *
  • 11
« Απάντηση #796 στις: Δεκεμβρίου 11, 2015, 15:36 »
Αφού κλειδώσω την αντίσταση στα 0,15 Ω στον GS Tank σύμφωνα με τις οδηγίες , μου πέφτει στα 0,13 Ω. Αυτό γίνεται συχνά , δοκίμασα και το κολπάκι εδώ αλλά λειτουργεί για λίγο σωστά και μετά τα ίδια...

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #797 στις: Δεκεμβρίου 11, 2015, 17:27 »
Oι εργοστασιακοί ατμοποιητές με κεφαλές νικελίου δεν είναι κριτήριο για τη σωστή λειτουργία του μοντ σε TC.
Πολλές φορές δεν παίζουν καλά. Δεν είναι απαραίτητο να είναι η κεφαλή, μπορεί να είναι και ο όλος ατμοποιητής, ο τρόπος που βιδώνει, η επικοινωνία με τον πόλο του μοντ...

Σε καλούς επισκευάσιμους τέτοιο θέμα δεν υπάρχει.
Οκ, μπορεί και ο πόλος του istick να μην είναι ο καλύτερος δυνατός σε σχέση με ακριβότερα μοντέλα, κατά το παραδοσιακό ρητό "σακάκι πλήρωσες, σακάκι θα πάρεις. Μανίκι πλήρωσες, μανίκι θα πάρεις"

Πάντως σκάρτο το μοντάκι επειδή δε σου παίζει τον gs με κεφαλές νικελίου σίγουρα δεν είναι.

Αποσυνδεδεμένος godspeed

• **
  • 319
  • Nicotine-Alcohol Addict! *_*
« Απάντηση #798 στις: Δεκεμβρίου 11, 2015, 23:05 »
σε λειτουργια βατ. εχω βαλει μια αντισταση και τη διαβαζει 1,27Ω. μου βγαζει καμμενο και η οθονη γραφει 1,26Ω . οταν πεφτουν τα Ω ειναι ενδειξη οτι θελει αλλαγη. εν τω μεταξυ την εχω 2 μερες.....

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2157
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #799 στις: Δεκεμβρίου 11, 2015, 23:25 »
Την αντίσταση την διαβρέχεισ με υγρο πριν ατμισησ   Καμένο χαμηλώνεισ βατ η απόκλιση είναι μικρή για να πεισ οτι παλιωνει η αντίσταση είναι όμως και ανάλογα τα εμέλ που κάνεις και ποσο σκουρόχρωμα είναι τα υγρά σου όσο ποιο σκούρα τόσο επιβαρύνουν την αντίσταση και το βαμβάκι 

Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος godspeed

• **
  • 319
« Απάντηση #800 στις: Δεκεμβρίου 11, 2015, 23:33 »
ριχνω στην αντισταση 3 σταγονες μεσα στη τρυπα και γεμιζω το τανκακι . το αφηνω 15-20 λεπτα. ξεκηναω απο χαμηλα βατ. 7 ας πουμε.

εχω καψει 3 μεχρι στιγμης. ολες 1,2Ω. στις 2 πρωτες δεν εριξα υγρο μεσα στη τρυπα. απλα γεμισα το τανκ και το αφησα 5 λεπτα.

η πρωτη εβγαλε καμμενο οταν ανεβασα το μοντ στα 20 βατ. αφου το κατεβασα λοιπον μετα απο λιγη ωρα συνεχισε να βγαζει καμμενο κ την αλλαξα.

την δευτερη την αφησα παλι 5 λεπτα. μετο που ρουφαω (νομιζω ειχα 14 βατ.)

καμμενο κατ ευθειαν.

τωρα θα το παω με το σωστο τροπο νομιζω... (αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι οι αντιστασεις γραφουν πανω 8-30 βατ. οποτε νομιζα θα αντεξει στην αρχη.)

τι διαρκεια ζωης εχουν περιπου... πριν παρω το gs tank -istick ειχα εαν aspire k1 με κλασσικη ego μπαταρια. η αντισταση μου βγαζε περιπου 20+ ml και σε 5-7 μερες την αλλαζα... ελπιζω αυτες εδω να κραταν περισσοτερο....

εχω κ 2 αντιστασεις νι200, δεν τις εχω δοκημασει ακομα...

εσεις ποιες δουλευετε στον gs-tank? ποιες προτιματε?

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #801 στις: Δεκεμβρίου 12, 2015, 00:07 »
Να βρέχεις καλύτερα την αντίσταση την πρώτη φορά.3 σταγόνες είναι λίγο...
μετά δεν χρειάζεται να περιμένεις.απλά ξεκινά χαλαρά τα βατ.

Αποσυνδεδεμένος godspeed

• **
  • 319
« Απάντηση #802 στις: Δεκεμβρίου 12, 2015, 01:03 »
να την πλυμμυριζω απ τη τρυπα δηλαδη? οκ. ευχαριστω παιδες.

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #803 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 18:13 »
εχω προσεξει οτι οταν τραβαω πιο δυνατα την τζουρα, η προστασια θερμοκρασιας δεν μπαινει τοσο πολυ.ισχυει?
μηπως κρυωνει η αντισταση και δεν πιανει θερμοκρασια?
εχω την εντυπωση οτι εχω περισσοτερο γευση ετσι.
βεβαια η καταναλωση ανεβαινει λογικα

Αποσυνδεδεμένος Shadowjump

• 1428
« Απάντηση #804 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 18:27 »
Ναι, εννοειται πως πεφτει η θερμοκρασια στην αντισταση γιατι την χτυπαει πιο πολυ αερας.

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #805 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 18:50 »
αεροψυκτος ο καυφουνης δηλαδη :D

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #806 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 20:51 »
Γι'αυτό θα έλεγα ότι και ο έλεγχος θερμοκρασίας ταιριάζει περισσότερο -αν όχι μόνο- σε αεράτους ατμοποιητές.. ;)

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
« Απάντηση #807 στις: Δεκεμβρίου 16, 2015, 20:58 »
subtank
θα ειναι ο επομενος 

Αποσυνδεδεμένος estrifan

• 1546
« Απάντηση #808 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 22:20 »
Μετά απο τρείς μήνες χρήσης μιας που είναι και το πρώτο μου modάκι, ήρθε η ώρα να πω και εγώ τη γνώμη μου!
Καταρχήν θα πω οτι το modάκι μου έδωσε πολύ περισσότερα απο όσα θα περίμενα σαν νέος ατμιστής και δε με απογοήτευσε ποτέ, ούτε και στις πρώτες μου προσπάθειες στην κατασκευή αντίστασης και στον έλεγχο θερμοκρασίας! Πάντα έκανε αυτό που ήθελα απροβλημάτιστα και πάντα με "προστάτευε" όταν έκανα λάθη. Φτιάχνοντας αντιστάσεις, με προσοχή, μετρήσεις με πολύμετρα κτλ και αφού έψαχνα πρώτα τις προδιαγραφές και τους τρόπους στησίματος του ατμοποιητή μου, ποτέ δεν είχα πρόβλημα! Εμένα η μπαταρία μου κρατάει τέσσερις μέρες οπότε καταλαβαίνετε πόσο ατμίζω. Προφανώς δεν το έχω κάνει πιπίλα  :tongue_smilie: αλλά και πάλι πιστεύω οτι η μπαταρία του είναι μια χαρά για το μέγεθός του. Με τον έλεγχο θερμοκρασίας παρατήρησα ακόμα μεγαλύτερη οικονομία μπαταρίας και υγρού, όπως λέει και στις προσδιαγραφές του. Σαφώς και μου αρέσει η κατασκευή του, το μέγεθος και το κράτημά του και ήταν απο τους κυριότερους λόγους που το πήρα μαζί με την αυτονομία. Το θέμα με το κλείδωμα και το διάβασμα αντιστάσεων δεν με προβλημάτισε ποτέ, αφού πάντα μου μετρούσε σωστά τα Ohm και τα κλείδωνε, ακόμα και αν δεν μου έβγαζε μήνυμα για νέο coil. Μετά απο δικές μου δοκιμές με δύο ατμοποιητές και αφού διάβασα τα μηνύματα στο νήμα, παρατήρησα οτι σε αλλαγή απο μικρότερη σε μεγαλύτερη αντίσταση με ρωτούσε για νέο coil, ενώ απο μεγαλύτερη σε μικρότερη ποτέ.  :dontknow:   Παρόλα αυτά, τη μετρούσε μια χαρά και την κλείδωνε. Πραγματικά δεν θα είχα κανένα λόγο να ψαχτώ για νέα αγορά αν έπαιρνε και άλλα σύρματα, έστω Ti. Ακόμα είμαι πολύ καινούριος για να έχω εμπειρία και απο άλλες συσκευές, τα ρεύματά τους, παλμικά ή όχι κτλ κτλ...αλλά θεωρώ οτι η επιλογή μου το σεπτέμβρη με δικαίωσε. Αν αργότερα αποκτήσω μεγαλύτερες απαιτήσεις, θα ψαχτώ και με άλλα κριτίρια.
Χωρίς να θέλω να φανεί οτι κάνω διαφήμιση, δεν έχω κανένα όφελος άλλωστε, θα πω και το μόνο αρνητικό που του έχω βρεί εγώ. Με τον Billow v2 Nano, αν η συσκευή μείνει αχρησιμοποίητη για πάνω απο πέντε λεπτά, πατώντας το Fire Button είναι σα να έχει κλείσει και το ανοίγεις και του παίρνει ένα δευτερόλεπτο να βγάλει ενδείξεις. Συνεπώς το πρώτο πάτημα είναι σα να μην έγινε, απο το δεύτερο και μετά ατμίζεις! Με τον Subtank mini δεν το είχα αυτό το προβληματάκι...μπορεί να του πέφτει βαρία η διπλή αντίσταση....who knows...  ;D

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΜΑΡΙΑ
« Απάντηση #809 στις: Δεκεμβρίου 17, 2015, 23:09 »
Τιτανιο παντως παίρνει από ότι είπαν τα παιδιά εδώ. Ψάξε λίγο το νήμα. Έχει τρόπο που εμφανίζεται και αυτή η λειτουργία.

Στάλθηκε από το JY-F1 μου

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360409 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1028 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450770 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110964 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328505 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15334 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29406 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F