Μετά απο τρείς μήνες χρήσης μιας που είναι και το πρώτο μου modάκι, ήρθε η ώρα να πω και εγώ τη γνώμη μου!
Καταρχήν θα πω οτι το modάκι μου έδωσε πολύ περισσότερα απο όσα θα περίμενα σαν νέος ατμιστής και δε με απογοήτευσε ποτέ, ούτε και στις πρώτες μου προσπάθειες στην κατασκευή αντίστασης και στον έλεγχο θερμοκρασίας! Πάντα έκανε αυτό που ήθελα απροβλημάτιστα και πάντα με "προστάτευε" όταν έκανα λάθη. Φτιάχνοντας αντιστάσεις, με προσοχή, μετρήσεις με πολύμετρα κτλ και αφού έψαχνα πρώτα τις προδιαγραφές και τους τρόπους στησίματος του ατμοποιητή μου, ποτέ δεν είχα πρόβλημα! Εμένα η μπαταρία μου κρατάει τέσσερις μέρες οπότε καταλαβαίνετε πόσο ατμίζω. Προφανώς δεν το έχω κάνει πιπίλα

αλλά και πάλι πιστεύω οτι η μπαταρία του είναι μια χαρά για το μέγεθός του. Με τον έλεγχο θερμοκρασίας παρατήρησα ακόμα μεγαλύτερη οικονομία μπαταρίας και υγρού, όπως λέει και στις προσδιαγραφές του. Σαφώς και μου αρέσει η κατασκευή του, το μέγεθος και το κράτημά του και ήταν απο τους κυριότερους λόγους που το πήρα μαζί με την αυτονομία. Το θέμα με το κλείδωμα και το διάβασμα αντιστάσεων δεν με προβλημάτισε ποτέ, αφού πάντα μου μετρούσε σωστά τα Ohm και τα κλείδωνε, ακόμα και αν δεν μου έβγαζε μήνυμα για νέο coil. Μετά απο δικές μου δοκιμές με δύο ατμοποιητές και αφού διάβασα τα μηνύματα στο νήμα, παρατήρησα οτι σε αλλαγή απο μικρότερη σε μεγαλύτερη αντίσταση με ρωτούσε για νέο coil, ενώ απο μεγαλύτερη σε μικρότερη ποτέ.

Παρόλα αυτά, τη μετρούσε μια χαρά και την κλείδωνε. Πραγματικά δεν θα είχα κανένα λόγο να ψαχτώ για νέα αγορά αν έπαιρνε και άλλα σύρματα, έστω Ti. Ακόμα είμαι πολύ καινούριος για να έχω εμπειρία και απο άλλες συσκευές, τα ρεύματά τους, παλμικά ή όχι κτλ κτλ...αλλά θεωρώ οτι η επιλογή μου το σεπτέμβρη με δικαίωσε. Αν αργότερα αποκτήσω μεγαλύτερες απαιτήσεις, θα ψαχτώ και με άλλα κριτίρια.
Χωρίς να θέλω να φανεί οτι κάνω διαφήμιση, δεν έχω κανένα όφελος άλλωστε, θα πω και το μόνο αρνητικό που του έχω βρεί εγώ. Με τον Billow v2 Nano, αν η συσκευή μείνει αχρησιμοποίητη για πάνω απο πέντε λεπτά, πατώντας το Fire Button είναι σα να έχει κλείσει και το ανοίγεις και του παίρνει ένα δευτερόλεπτο να βγάλει ενδείξεις. Συνεπώς το πρώτο πάτημα είναι σα να μην έγινε, απο το δεύτερο και μετά ατμίζεις! Με τον Subtank mini δεν το είχα αυτό το προβληματάκι...μπορεί να του πέφτει βαρία η διπλή αντίσταση....who knows...