Εγώ δυστυχώς, για μια ακόμα φορά, ήμουν ο πιο άτυχος της παρέας. Το SnowWolf 200W που μου ήρθε από το Gearbest ήταν ελαττωματικό, και "νόμιζε" ότι είχε συνεχώς επάνω του ατμοποιητή με σύρμα Ni200, με αποτέλεσμα να δουλεύει σωστά μόνο στο mode με έλεγχο θερμοκρασίας. Σχεδόν ότι ατμοποιητή με στήσιμο Kanthal και να του έβαλα, το mod έδινε κουκουρούκου ρεύματα, κι αν επέμενες στη τζούρα, έτρωγες επιτόπου καμμένο.
Για δείτε. Με τον μεγάλο Subtank και τη στάνταρ κεφαλή των 0,5Ω. Ενώ τον διαβάζει τέλεια σαν αντίσταση...
Μόλις πατήσεις fire, γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος!
Στις 5-6 μέρες που κράτησα το SnowWolf πριν το επιστρέψω στο Gearbest, μόνο
μία και μοναδική φορά, το mod "ξεκόλλησε" με τον Subtank και πήγε σε καθαρόαιμο variable wattage mode, σβήνοντας την ένδειξη θερμοκρασίας μόλις πατούσα το fire. Σε αυτή τη μία και μοναδική φορά, το mod μου έδωσε άψογο άτμισμα με τον Subtank, απαλό σαν βελούδο.
Τα ίδια ακριβώς συνέβαιναν με όλους ανεξαιρέτως τους Kanthal ατμοποιητές μου.
Δείτε εδώ με τον ένα μου Kayfun Lite plus με στήσιμο στα 1,1Ω. Κι αυτόν τον διαβάζει μεν άψογα...
Αλλά και πάλι, μόλις πατούσες το fire, κλάφτα Χαράλαμπε!
Με το πάτημα του fire, ο Kayfun έκανε φοβερά σκασίματα, και φυσικά έπαιρνα καμμένο με τη μία, επιτόπου. Τα ίδια ακριβώς συνέβαιναν και με τις Ατλαντίδες μου, τόσο με τις στάνταρ κεφαλές των 0,3Ω αλλά και του 1Ω της Ατλαντίδας 2.
Το πολύ κουφό ήταν ότι το mod έπαιζε μια χαρά
μόνο με τις
νέες κεφαλές των
0,5Ω της Ατλαντίδας 2, που κάνουν και για την πρώτη Ατλαντίδα. Με αυτές τις κεφαλές, το mod προσπαθούσε να καταλάβει τι σύρμα φοράει στο πρώτο πάτημα, ενώ με το δεύτερο πάτημα του fire, πήγαινε σε variable wattage mode, σβήνοντας την ένδειξη θερμοκρασίας. Και πάλι το άτμισμα ήταν βελούδινο σαν μετάξι, όπως ακριβώς και με τον Subtank τη μία και μοναδική φορά που ξεκόλλησε.
Εκεί που φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλά το SnowWolf, ήταν με τις κεφαλές Ni200 της VapeOnly για τις Ατλαντίδες 1 και 2. Έπαθα μεγάλη πλάκα παιδιά, αλλά ήταν η πρώτη φορά που άτμιζα με έλεγχο θερμοκρασίας, οπότε δεν έχω και μέτρο σύγκρισης με άλλα μοντάκια.
Αρχικά, έβαλα μία από τις κεφαλές της VapeOnly στην Ατλαντίδα 2.
Όπως βλέπετε, οι κεφαλές της VapeOnly έχουν μόνο
δύο παραλληλόγραμμες και τεράστιες τρύπες εισαγωγής υγρού που είναι ρυθμιζόμενες, εγώ τις είχα τσίτα ανοιχτές. Ξεκίνησα από τους 250 βαθμούς Κελσίου και ανέβηκα μέχρι και τους 310 βαθμούς, ενώ έβαλα τσίτα τα γκάζια στα βατ στα
70!
Υγρό ήταν το HoneyBrew του DanLucas στα 3mg νικοτίνη. Έπαθα πλάκα με τα ντουμάνια, νόμιζα ότι θα βγάλω και από τα αυτιά,
αλλά και με τη γεύση του υγρού, που την έδιναν φοβερά οι κεφαλές της VapeOnly. Το περίεργο ήταν ότι δεν ένιωθα σχεδόν καθόλου χτύπημα στο λαιμό.
Και εντάξει, ξέρουμε ότι το HoneyBrew έχει γενικά υποτονικό χτύπημα, αλλά διάολε, το mod ανέβαινε στιγμιαία μέχρι και
70W, ενώ το ντριπτίπ της Ατλαντίδας 2 ζεσταινόταν αρκετά, και αναγκάστηκα να ανοίξω ελαφρά την παροχή του αέρα. Ανέβασα λοιπόν το HoneyBrew στα
6mg νικοτίνη, όπου το χτύπημα στο λαιμό ήταν πλέον απολαυστικό.
Μόλις άτμισα τρία δοχεία με την Ατλαντίδα 2, περίπου 10ml, έβγαλα τη κεφαλή της VapeOnly και την έβαλα σε Ατλαντίδα 1 με το μεγάλο δοχείο των 5ml.
Στην Ατλαντίδα 1 κατέβασα τους βαθμούς στους 290 και τα βατ στα 60, γιατί το ντριπτίπ ζεσταινόταν πολύ, σε ενοχλητικό βαθμό.
Το mod το επέστρεψα στο Gearbest, και οι αθεόφοβοι μου είπαν ότι είχα δύο επιλογές:
α. Να μου το επισκευάσουν ή
β. Να μου το αντικαταστήσουν με άλλο, αφού όμως τους δώσω επιπλέον
40 δολάρια.
Τους απάντησα ότι δεν θέλω ούτε το ένα, ούτε το άλλο και ζήτησα refund. Χαχαχά, οι τύποι είναι
κυριολεκτικά για τα πανηγύρια,
απορώ πώς έχουν ακόμα πελάτες, όταν κάποιος τους συγκρίνει με το fasttech. Τώρα περιμένω η σύζυγος να βγάλει πιστωτική κάρτα στο όνομά της στην Ουκρανία, για να μπορέσω να παραγγείλω ένα άλλο SnowWolf 200W από το fasttech.
Από τη δική μου πλευρά τουλάχιστον σαν καταναλώτη, σχεδόν όλα τα Κινέζικα sites έχουν φάει διαγραφή, fasttech και ξερό ψωμί...