Καλημέρα φίλε Πάτροκλε από την όμορφη Κύπρο Και καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Όπως κατάλαβες το Evic VT είναι το πρώτο μοντάκι της εταιρείας με έλεγχο θερμοκρασίας και ως γνωστόν πάντα κάτι καινούργιο επιδέχεται βελτιώσεις.
Εμφανισιακά είναι όμορφο (υποκειμενικό), έχει καλή αυτονομία αλλά αυτό που με κράτησε μακριά του είναι τα δυστυχώς αρκετά θεματάκια που έβγαλε σε πολλούς.
Είμαι της γνώμης ότι ένα εξελιγμένο μοντ πρέπει να δουλεύει απροβλημάτιστα για να το χαίρεσαι και όχι να σου δημιουργεί προβλήματα και να ασχολείσαι με την επίλυσή τους.
Εξάλλου αν έχεις υπομονή κάθε λίγο και λιγάκι εμφανίζονται νέα με καλύτερες πλακέτες και συνεπώς καλύτερη διαχείρηση των ικανοτήτων τους. Υπάρχουν εταιρείες που έβγαλαν μοντς με πολύ καλές πλακέτες και πολύ καλη λειτουργία του TC (έλεγχου θερμοκρασίας) αλλά η τιμή τους είναι υψηλή. Εδώ ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις.
Εγώ έχω μείνει στον παραδοσιακό τρόπο ατμίσματος αλλά παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις στα μοντς με TC.
Κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί αν αυτό που θα αγοράσεις θα είναι απροβλημάτιστο ή αν θα παιδεύεσαι με το βίδωσε ξεβίδωσε ατμοποιητή, κλείδωσε ξεκλείδωσε αντίσταση, άφησέ το να φθάσει σε θερμοκρασία δωματίου για να διαβάσει την σωστή τιμή της αντίστασης κλπ.
Γνώμη μου είναι να διαβάσεις όσο περισσότερες σελίδες μπορείς στο φόρουμ μας για μοντς με TC και μετά να αποφασίσεις πριν κάνεις την κίνησή σου.