1) Εγω το πηρα σημερα το Evic και εβαλα αμεσως την κεφαλη τιτανιου πανω (που δινει μαζι) και παιζει καλα στα 35w 230c διαβαζοντας την απο 0.42 παγωμενο εως 0.52 με απανωτες τζουρες ενω εχω κλειδωσει την αντισταση δεν καταλαβαινω γτ την αλλαζει χωρις να βγαλω τον ατμο και να τον ξαναβαλω...;; Ειναι λογικο;; Ενα αυτο..
2) απο 200c και κατω παλι στα 35w κανει μηδαμινη καυση ρουφαω σχεδον αερα ουτε καν πολυακουγεται οταν παταω το fire ειναι αυτο φυσιολογικο;;;
3)Δεν με εχει ρωτησει ποτε εξ αρχης αν εβαλα Νew atomizer η εχω προηγουμενο...
4) ειχε γυρω στα 4 puffs ο μετρητης και 20sec ενω εγω το ξεσφραγισα... Ειναι λογικο?!!
5) ειναι η εκδοση 1.18 τελικα να περιμενω προβληματα; Αν ναι ειναι φυσιολογικα καποια bugs να τα παρακαμψω η να το παω πισω?!!
Υ.Γ Ο πωλητης που μου δηλωσε και κατοχος Evic vt μου ειπε πως μπορει να με πεταξει απο Ti η Ni mode σε VW μονο αν φτιαχνω δικες μου αντιστασεις και ειναι αμφιβολου ποιοτητας το συρμα και οχι Premium.. Και δεν θα το κανει με τις εργοστασιακες....
Οπως επισης μου ειπε οτι στο VW mode μετα απο sleep mode η πρωτη τζουρα στο "ξυπνημα" δινει 30watt για ενα δεκατο του δευτερολεπτου σαν check και οχι σαν προβλημα...
Αυτα ισχυουν η μπα? αν μπορειτε δωστε τα φωτα σας σε ολα αυτα να ξερω τι μου γινεται απλα.... Ευχαριστω
Φιλε μου καλο ατμιστο... οσο αφορά τα σύρματα τιτανιου και νικελιου που δουλεύουν αποκλειστικα με ελενχο θερμοκρασιασ παρατήρησα και σε αντιστασησ που φτιαχνω εγω σε ΤΙ και ΝΙ οτι μεχρι καπωσ να στρωση η αντισταση μου αλαζε το μοντακι απο μονο του τα ωμ φυσικα αυτο οφείλεται
στην συστολή και διαστολή τησ αντιστασησ μεχρι να στρωση με αποτελεσμα το μοντακι να ενεργη με αυτων το τροπο
τωρα οταν ατμιζησ με ελενχο θερμοκρασιασ το μοντ εχει ορειση σαν βαση το κατωτερο τα 30 βατ αλλα στην πραξη αν δησ καλυτερα οτι κατεβαζη κατα πολλυ τα βατ αναλογα με την ωμικοτητα τησ αντιστασησ που διαβαζη εδω πεζη μεγαλο ρολο μονο η θερμοκρασια που ορίζουμε στο μοντ και οχι τα βατ
γιαυτο οταν κατεβαζησ απο 230 σε 200 βλεπησ οτι είναι υποτονικο το ατμισμα σχετικα τωρα με το αν σε ρωταη οταν αλαζησ αντιστασησ και σε μενα 1.18 το ιδιο μου εκανε το επομενο που πηρα δεν δειχνη βερζιον οσα πατηματα και οσεσ φωρεσ και να προσπαθησα αλλα ναι με ρωταη στην 1.18 οταν αλαζα ατμο απο ν200 σε κανθαλ με το που πατουσα το φαιαρ μπουτων μου αλαζε απο μονο του απο λειτουργεια tc σε wv πραγμα που το νεο δεν το κανη αν και δεν με ενοχλη ιδιεταιρα
τωρα σχετικα με τα puff εμενα είχε 34 και time εδειχνε 90 s πιστευω οτι πριν τα πακετάρουν κανουν σε ολα ενα προληπτικό τεστ τι αλλο μπορω να σκεφτο δεν ξερω τωρα με αυτο που σου ειπε ο πωλητής εγω που φτιαχνω δικεσ μου αντιστασησ τετιο πραγμα δεν ειδα ουτε με το παλιο αλλα ουτε με το νεο... φυσικά μετα απο 3 λεπτα αδράνειας κανη ενα μικρο ανεπεσθυτο ξεσπασμα αλλα αν κανησ υψηλεσ αντιστασησ σε wv να ξερησ να εχεισ παντα χαμηλωμενα τα βατ για να μην καψησ καπιων εργοστασιακο ατμο η να μην παρησ καμενο
δεν ξερω αν σε καλυψα στα ερωτήματα σου αλλα εδω θα ειμαστε και οτι προβλημα και να εχεισ αν και δεν ειμαστε τεχνικη αλλα ατμιστεσ μπορουμε μια βοήθεια παντα να την δώσουμε
Στάλθηκε από το Hive V 3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk