Σήμερα λοιπόν είπα να δοκιμάσω και την τιτανίου έτσι για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης να ξέρω που θα κατασταλάξω με τον ego one, πραγματικά εντυπωσιάστηκα απ'την πρώτη στιγμή! Κατέβασα θερμοκρασία στους 190C, 35 wattάκια και ατμισμα απόλαυση μιλάμε, γεύση από την πρώτη τζούρα, αν αντέξει και στην πίεση του υγρού μου που μαυρίζει την αντίσταση στο φτερό τι να πω. Έκλεισα!
Είχα θεματάκι με την ni πάντως κι ελπίζω να είναι θέμα της κεφαλής, ενώ το vt την έβρισκε 0.21ohms όταν την έβαζα σε θερμοκρασία δωματίου, μετά από λίγο και αφού την είχα κλειδωμένη έβλεπα την τιμή της να αλλάζει στα 0.20.
Δοκίμασα να την κάνω reset και να την βάλω απ'την αρχή αφού θα την έχω ζεστάνει πρώτα λίγο, το πέτυχα και την ανέβασα ώστε να την αναγνωρίσει το vt σαν 0.24ohms, κλείδωσα, όλα όμορφα. Ρεύμα και ατμισμα άψογο με θερμοκρασία στους 200C. Άφησα για λίγο το vt στην άκρη, κλειδωμένη ni στα 0.24ohms και τσουπ, μόλις πάτησα το fire η τιμή της αντίστασης είχε αλλάξει πάλι στα 0.20.. ναι κλειδωμένη ήταν. Για να δώσει ρεύμα έπρεπε να ανεβάσω πάλι στους 250C.. ελπίζω να ήταν της κεφαλής το πρόβλημα κι όχι του mod. Εδώ και δύο ώρες με την ti πάντως δεν έχω κανένα τέτοιο πρόβλημα, 0.44 την είδε στην αρχή, 0.44 παραμένει κλειδωμένη έως τώρα.
Περιμένω το μαγαζί να φέρει κι άλλες ni για να κάνω τις απαραίτητες για μένα δοκιμές, να ξέρω ρε παιδί μου τι φταίει τέλος πάντων. Ίσως τα κάνει και το υγρό που επέλεξα, είναι το Relax της ELiquid France το οποίο μαυρίζει τον τόπο σε χρόνο dt, θα δείξει και στην καινούργια ti υποθέτω όμως.
Από όσα είδα μέχρι τώρα πάντως μάλλον σε ti θα καταλήξω για τον one mega, μου άρεσε πολύ απ'την αρχή. Θα δείξει..