Απ'το μαγαζί του φίλου στο Ηράκλειο Κρήτης που ψωνίζω συνήθως, έφερε ένα την προηγούμενη εβδομάδα και πριν προλάβω να τρέξω να του ρίξω μια ματιά, μπήκε μέσα ένας τύπος και μου το άρπαξε απ'το χέρι σχεδόν λέγοντας "δικό μου είναι"! Ε δεν ήθελε και πολύ να μου δημιουργήσει το ψυχολογικό και να κάνω κι εγώ σήμερα το ίδιο πράγμα..

Μόνο που αυτή τη φορά τον ενημέρωσα να μην το βάλει καν στη βιτρίνα μέχρι να πάω από εκεί, έτσι κι έγινε. Το δοκίμασα απλά στον kayfun και διαπίστωσα ότι δεν θα έχω κανένα θέμα με το kanthal και αντίσταση 1.8 στα 10w ακόμα και μετά από παύση, στον subtank επίσης πυροβολάει ασύστολα στα 15-20 χωρίς "καψούλια" κλπ, είδα και ότι δεν βγάζει το firmware και με άναψε ακόμα περισσότερο αφού διάβασα το παραπάνω νωρίτερα το πρωί, ε δεν ήθελα περισσότερα. Το μόνο που με φρέναρε λίγο ήταν ότι αυτή τη φορά έφερε όλο το κιτ αντί του mod μόνο (που ήθελα εξαρχής δηλαδή ) και ότι το έφερε λευκό. Το χρωματάκι το συνήθισα γρήγορα πάντως, τον ατμοποιητή τώρα που του κάνω τις πρώτες τζούρες με το ni δεν θα έλεγα ότι με αφήνει κι εντελώς αδιάφορο, έβαλα αρχικά 220C και 30w και δείχνει αρκετά ενδιαφέρουσα η πρώτη επαφή μαζί του, θα δείξει. Όρεξη να έχουμε να κάνουμε πειράματα από τώρα και στο εξής.!
Είναι κουκλί το άτιμο, πόσες φορές το έχω πει αυτό άραγε..