Μιας και αναφέρεσαι στο όνομά μου θα σου απαντήσω.
Καταρχήν δεν είχα καμία συμμετοχή στον αποκλεισμό σου. Ένα προσβλητικό σου μήνυμα αναφέρθηκε από τα μέλη και μπαναρίστηκες από το διαχειριστή. Αν είχα δει το μήνυμά σου πρώτος εγώ να είσαι σίγουρος ότι θα είχες αποκλειστεί από μένα γιατί το μήνυμα σου ήταν εξαιρετικά προσβλητικό προς την κοινότητα (είπες ότι λυπάσαι ακόμη και που ψηφίζουν).
Δουλεύω σαν υπάλληλος στην Ecig Hellas εδώ και 15 μέρες. Δεν έχω καμία άλλη ανάμειξη στην εταιρία.
Την ιδιότητά μου αυτή δεν την κράτησα ποτέ κρυφή. Ενημέρωσα όσους ήταν στην ατμοσυνάντηση της Θεσσαλονίκης αλλά ανακοινώθηκε χθες και στον πίνακα της
Ecig Hellas.
Για το λόγο αυτό εδώ και 2 μήνες αποφεύγω δια ροπάλου να βάλω οποιοδήποτε link προς την ecig ή τα προϊόντα της.
Απαντώ και ενημερώνω τα μέλη για όσα θέματα γνωρίζω άσχετα αν είναι προϊόντα που διαθέτει η ecig ή όχι (πχ επισκευάσιμους, μπαταρίες κλπ)
Δεν σχολιάζω ούτε απαντώ για προϊόντα της ecig που δεν έχω δοκιμάσει και δεν έχω προσωπική εμπειρία.
Όλα αυτά μπορείς να τα διαπιστώσεις αν κάνεις μια αναζήτηση των μηνυμάτων μου.
Συντονιστής έγινα 1.5 χρόνο πριν οποιαδήποτε σκέψη για επαγγελματική ενασχόληση με το η.τ. Στόχος μου να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορούσα την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ. Ενός φόρουμ που βοήθησε τόσο εμένα όσο και χιλιάδες άλλα μέλη στη διακοπή του καπνίσματος.
Ποτέ μου δεν είχα οποιαδήποτε οικονομική σκοπιμότητα στα γραφόμενά μου αλλά κατανοώ ότι πιθανόν άλλα μέλη να μη το βλέπουν έτσι. Για το λόγο αυτό υπέβαλα την παραίτησή μου από τη συντονιστική ομάδα.