Καλησπέρα κι απο μένα
Πρίν πω οτιδήποτε να τονίσω οτι η αίσθηση οσμής και γεύσης μου είναι γενικά μειωμένες (όχι μόνο στο άτμισμα) και δεν έχουν επανέλθει πλήρως απο τότε που έκοψα το κάπνισμα (κάτι μήνες τώρα) και αρχίζω να αμφιβάλω για το αν θα βελτιωθεί η κατάσταση τώρα τελευταία.
Ατμίζω σε Aspire K3 με 1.8Ω του Nautilus και μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει
σε έτοιμα 6mg:
Maxboro - Πολύ ωραίο καπνικό με λίγη γλύκα που δεν κουρασε
8/10Camtel - Μου βγάζει μια ξινίλα που στην αρχή είναι ευπρόσδεκτη αλλά κουράζει γρήγορα, έκανα μόνο 5ml το υπόλοιπο στο συρτάρι για ρεζέρβα
4/10Σε άρωμα :
French Lemon Pie (Hexocell) - Ωρίμανση 14 μέρες, 70%VG 6mg. Κουραστικό και βαρύ για μένα απο τα πρώτα 2μλ. Το Λεμόνι σκεπάζει τους υπόλοιπους τόνους. (Ίσως να διορθώνεται με λιγο ακόμα PG) Το αφήνω λίγες μέρες ακόμα να ωριμάσει και θα δοκιμάσω και με περισσότερη PG. Ως έχει πάντως 5
/10Σε Mix Shake 'n' Vape 5mg:
RΥ6 - Πάρα πολυ καλό καπνικό. Η Βανίλια βγάζει μια ευχάριστη δροσιά, η καραμέλα μια έρχεται μια φεύγει σε κάθε τζούρα, και στο τέλος απαλό ξυροκάρπι.
Δεν ξεχωρίζει απαραίτητα κάτι απο όλλα αυτά.
Αυτό θα το ξαναπάρω (πιστεύω να μου άρεσε περισσότερο και να κολλούσα εδώ αν ο καπνός ή το ξυροκάρπι ήταν λίγο πιο έντονο)
9/10Naghile Apple - Όταν πρωτοάρχισα το άτμισμα και πρίν το ξανακόψω έπερνα virginia και μήλο ή φράουλα και τα μίξαρα.
Το αποτέλεσμα μου θύμιζε καπνό ναργιλέ με μήλο ή φράουλα. Αυτό το υγρό έρχεται πολύ κοντα.
Πρώτη έρχεται η ευχάριστη δροσιά/ξινίλα του πράσινου μήλου. Κόκκινο πουθενά. Είναι σαφώς πολύ πιο έντονο το πράσινο μήλο που αφήνει την στιφάδα του, και τον καπνό τον καταλαβαίνεις μόνο στην επίγευση και την ταγκάδα που αφήνει στο στόμα που αυτό είναι που θυμήζει ναργιλέ - κάποιοι το λένε και "καρβουνάκι".
Πάει άψογα με καφε, έντονο μαύρο τσαί (Aραβικό) ή earl gray.
Κι αυτό θα το ξαναπάρω αφού πρώτα το ενισχύσω με λίγο virginia ή κατι άλλο βαρύ καπνικό.
(τώρα που το σκέφτομαι μπορει να του πάει λίγο Camtel που έχω ρεζέρβα...) 9/10Δοκίμασα αρκετά στο μαγαζί σε
Delirium Swiss και όλλα μου φανηκαν πολύ πιο άτονα στον δικό μου ατμοποιητή (Aspire K3) οπου φαντάζομαι θα περίμενα το αντίθετο, και ακόμα πιο άτονα καθώς περνούσαν οι μέρες και ανοιγόκλεινε το μπουκαλάκι και γέμιζε ο άτμο.
Άλλα shake 'n' Vape που δοκίμασα απο άλλες εταιρίες κρατησαν γεύση αρκετα περισσότερο...
Αυτά προς το παρών απο μένα, thanx για την ανάγνωση και sorry για το σεντόνι