Παιδιά νομίζω το έχουμε παραξηλώσει λίγο, από τον λόγο του γιατρού σε ένα βίντεο που πόσταρε ο "thenetpoet" σελίδα 40, προκύπτει ότι
αν πρέπει να μας απασχολεί κάτι αυτό είναι οι ποσότητες υγρού και όχι το αν πυρώνουμε το coil.
Aπό εκεί που βάζαμε μέσα μας τον καρκίνο τον ίδιο, και το ξέραμε και κάναμε μούγκα, ξαφνικά ψάχνουμε την τελειότητα και μας πειράζουν τα νανογραμμάρια διοξιδίου του νικελίου (ή ξέρω γω τι σύρμα χρησιμοποιεί ο καθένας) που θα προκύψουν κατά το άτμισμα αν πυρώσω το coil κατά την κατασκευή.. Ξαφνικά μας ενδιαφέρει τόσο πολύ η υγεία μας και κάποιοι έχουν τρομοκρατηθεί τόσο... τέρμα τα microcoils, τέρμα τα mesh, τέρμα τα βαμβάκια ο άλλος, κτλ...
Ναι ξέρω, πολλοί το γυρίσαμε στο Η.Τ. γιατί άρχισε να μας ενδιαφέρει η υγεία μας. ΟΚ, αν τόσο πολύ κόπτεστε τότε κόψτε το τελείως. Προσωπικά, μια φορά ζω και γουστάρω το ρίσκο που παίρνω καθημερινά σε διάφορα πράγματα που κάνω για μια μικρή ανταμοιβή απόλαυσης.
Έχουμε το Η.Τ. που είναι κατά πολύ
λιγότερο επιβλαβές από το Κ.Τ. και αυτό κατά πως φαίνεται δεν πρόκειται να ανατραπεί...
100% αθώο ΔΕΝ είναι. Αλλά είναι αστείο ότι από εκεί που ρουφάγαμε καρκίνο αποδεδειγμένο, τώρα θέλουμε ένα σχεδόν αβλαβές αντικατάστατο με την ίδια (καλύτερη μάλλον!) απόλαυση, ε δεν γίνεται λοιπόν, ίσως γίνει ακόμα λιγότερο επιβλαβές στο μέλλον αλλά αθώο τελείως δεν θα γίνει. Γνώμη μου, κάντε ότι κάνατε, αν βγάλετε καρκίνο (φτου!) επειδή πυρώνετε το coil και πεθάνετε από αυτό (το απεύχομαι για όλους μας εδώ μέσα και εκεί έξω) αν είχατε συνεχίσει με το Κ.Τ. οι πιθανότητες είναι ότι θα είχατε πεθάνει προ πολλού...
Συγνώμη για τον κυνικό λόγο, αλλά από εκεί που κάπνιζα κ.τ. ξαφνικά να με απασχολούν τα νανογραμμάρια κάποιας ουσίας που
ενδέχεται (αυτό ισχύει για το διοξίδιο του νικελίου) να είναι καρκινογόνα, ή τα νανογραμμάρια κάποιων μετάλλων (μέταλλα έχει και το νερό), ε αυτό με ξεπερνάει... Είπαμε, αθώο δεν είναι, αλλά τις ζημιές του κ.τ. όπου ρουφάγαμε το προϊόν καύσης, ούτε που τις πλησιάζει. Χαλαρώστε λοιπόν λίγο
Περισσότερο "ένοχα" είναι τα υγρά (τα αρώματα και οι ποσότητες υγρού που ατμίζουμε) παρά το αν θα πυρώσουμε το coil... Τώρα αν κάποιος, δεν πυρώνει το coil και κάνει και σκέτη βάση και βέβαια όχι 15ml (δεν προκύπτει από κάπου το 15ml, θέλω να δείξω την υπερβολή) την ημέρα έχει καταφέρει να πάρει το καλύτερο που μπορεί από το Η.Τ. με τα μέχρι τώρα δεδομένα... Αλλά και αυτός που πυρώνει coils και κάνει αρώματα είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από το αν συνέχιζε το κ.τ.
Οι "βλαβερές συνέπειες" από τους ατμοποιητες με τα τρελα ντουμάνια, χαμηλά Ohms κτλ, οφείλονται περισσότερο στο υγρό, διότι αν ατμίζεις με αυτόν τον τρόπο καταναλώνεις περισσότερο υγρό... ακόμα και τα ποσοστά των "επιβλαβών" ουσιών στον ατμό μιας τέτοιας τζούρας (ποσοστά, όχι απόλυτος αριθμός) είναι τα ίδια με την κανονική τζούρα γιατί αραιώνονται με τον πολύ αέρα που παίρνεις από το τέρμα ανοιχτό airflow, έτσι είπε ο doc στο βίντεο.