Γιάννη, δίκιο έχεις σε πολλά, αλλά είσαι λίγο απόλυτος.
Αναφέρεις πολλούς επιβαρυντικούς παράγοντες. Εδώ έχεις δίκιο.
Στο τέλος όμως είσαι λίγο ή όλα ή τίποτα. Μ΄αυτό θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
Ατμίζει λοιπον κάποιος ότι κουσταρδοειδές υπάρχει στην αγορά. Εις γνώση του πως δεν είναι ό,τι το καλύτερο. Οπότε ας πάει το παλιάμπελο... ας το ατμίσουμε στους 600 βαθμούς, με αλουμινένιο ντριπ τιπ, σε ατμοποιητή που είναι μόνο partly ss, με υγρό από πλαστικό μπουκαλάκι που το ξεχάσαμε το αμάξι μια ηλιόλουστη μέρα κλπ κλπ....και με σύρμα που το κάναμε σαν μπριζόλα στα κάρβουνα για να το χρησιμοποιήσουμε.
Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο κάποιος να επιλέξει (με τη λογική της λιγότερης δυνατής βλάβης) να εξαλείψει κάποιους επιβαρυντικούς παράγοντες από το άτμισμά του, όχι όμως όλους, αν κάποιοι από αυτούς του επιτείνουν την απόλαυση.
Η γεύση που αναφέρεις είναι επίσης κάτι υποκειμενικο. Για μένα θα στο δηλώσω ξεκάθαρα ότι ναι, η απλή αντίσταση μου φερνει καλύτερη γεύση. Δε χρειάζεται να το χλευάζουμε, αν κάποιοι τη δοκιμάσουν τώρα και συμφωνήσουν. Ούτε βέβαια δογματικά θα απορρίψουμε σε σένα να αρέσει το ακριβώς αντίθετο. Νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσουμε τι μας αρέσει περισσότερο. Μπορεί το MC να συνδυάστηκε με το βαμβάκι, αλλά βαμβάκι μπορεί να μπει σε οποιαδήποτε αντίσταση.
Σκέψου ότι συνυπάρχουμε ατμιστές που ατμίζουν μηδενική βάση με αυτούς που ατμίζουν εντονα αρωματικά υγρά στα 12-18μιτζί.
Ποτέ δεν είχαμε τέτοια debate για κάτι, που σίγουρα είναι πολύ πιο ουσιαστικό από το ερώτημα "το καις το σύρμα;"
Πάντως το ερώτημα που πολλοί έχουμε τις τελευταίες μέρες είναι πιο σύρμα είναι πιο ασφαλές. Πέραν του αν το καίμε ή όχι.
Βούλα έχεις δίκιο στο γεγονός οτι γράφω με άσπρο-μαύρο, αλλά το κάνω απλά για να τονίσω αυτό που λέω. Η υπερβολή όπως γνωρίζεις βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις
αλλά πρέπει να συνοδεύεται και από στοιχεία ή λογικά συμπεράσματα.
Έγραψα όμως και σχεδόν σε κάθε μου ποστ οτι καλό είναι να κινούμαστε στα όρια του μέτρου και της λογικής.
Πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου πως κάποια θέματα είναι πιο "πιασάρικα" και δίνουν την αφορμή για "αφορισμούς" στο λεπτό.Αυτό είναι που με χαλάει
Αντιστάσεις απλές στρίβω ακόμα και θα συνεχίσω, μικροκόλια το ίδιο, με πολλαπλά σύρματα επίσης. Δεν θα κοροιδέψω κανένα για την επιλογή του. Θα είμαι όμως σκεπτικός και θα εκφράσω τον προβληματισμό μου αν κάποιος με περισσή ευκολία μέσα σε 10 τζούρες καταλήγει σε αποτέλεσμα για την απόδοση της αντιστασης σε σχέση με το μικροκόλι, ή αν μέσα σε 1-2 ώρες από φανατικός χρήστης του καλά καμένου mc γίνει πολέμιος του.
Δεν γίνεται να απαιτούμε από τους άλλους να μας αποδείξουν μέσω ατέλειωτων δοκιμών τα λεγόμενα τους, ενώ εμείς μέσα σε 10 λεπτά να καταλήγουμε σε συμπεράσματα.
Τέτοια συμπεράσματα κατά τη γνώμη μου είναι και λίγο προκατειλλημένα και από τις περιρρέουσες συνθήκες.
Αυτό και μόνο ήθελα να τονίσω και ξαναλέω, με μέτρο όλα και όσον αφορά την προστασία μας από πιθανά κακά αλλά και την κριτική και τα συμπεράσματα μας