vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

611 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, grag, dallaskdp, manoslykos, Buliwyf

Υγρά 7

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Φύλο: Άντρας
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
Απ: Υγρά 7
« Απάντηση #75 στις: Μαΐου 09, 2015, 11:49 »
Μετα απο την παρουσιαση του Τρυφωνα εχω μπει στο τρυπακι να τα δοκιμασω .. αλλα με την πρωτη ευκαιρεια να δωσω και εγω μια παρουσιαση ..   θα δειξει

Αποσυνδεδεμένος free

• *
  • 33
ΓΑπ: Υγρά 7
« Απάντηση #76 στις: Μαΐου 09, 2015, 15:48 »
Τη Τρίτη που μας πέρασε πήγα να πάρω ένα υγρό της Mr Good Vape που κάνω τελευταία, και τα παιδιά στο κατάστημα μου έδωσαν και δοκίμασα τα Seven. Έτσι έφυγα με δύο επιπλέον υγρά σε 10μελα, το καπνικό KINGS και το γλυκό HEAVENS. Πολύ καλό και δροσερό τώρα για το καλοκαίρι μου φάνηκε το SINS, και θεωρώ ότι μάλλον θα είναι μέσα στις επόμενες αγορές μου.

Αποσυνδεδεμένος geomak

• *
  • 20
« Απάντηση #77 στις: Μαΐου 11, 2015, 01:22 »
δεν ενθουσιαστικα ιδιαιτερα ρε παιδια μου φενεται οτι τα λανσαρουν σαν πριμιουμ αλλα ειναι κατηγοριας λικουα σε διπλασια τιμη.και επισης ο ρενος ειπε οτι ειναι απο την replace smoke παρολαυτα ομως ρωτησα σε μαγαζι και μου ειπαν οτι ειναι απεξω t-juice noμιζω.κατι μου βρωμαει δεν ξερω νομιζω οτι πανε να μας τα περασουν σαν πριμιουμ ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι.πολυ φωτογραφια πολυ λανσαρισμα ξυλινα σταντακια κλπ.γνωμη μου παιδια χωρις παρεξηγησεις.εγω τα κανω σε dripper kαι δεν μπορω να πω οτι τους βρισκω κατι ιδιαιτερο.για μενα δεν αξιζουν τα 13ευρω
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 11, 2015, 01:54 από geomak »

Αποσυνδεδεμένος vasbillaros

• **
  • 125
« Απάντηση #78 στις: Μαΐου 11, 2015, 03:09 »
Εμενα μου φάνηκαν πολυ κουραστηκά. Εκτος από το arts που μου άρεσε για ντριπάρισμα (σου καθαρίζει την γεύση) τα υπόλοιπα τα έκανα με το ζόρι (και όχι όλα). Είχα αγοράσει το sample pack. Βέβαια γούστα είναι αυτά και σε κάποιους μπορεί και να αρέσουν.

« Απάντηση #79 στις: Μαΐου 11, 2015, 17:33 »
δεν ενθουσιαστικα ιδιαιτερα ρε παιδια μου φενεται οτι τα λανσαρουν σαν πριμιουμ αλλα ειναι κατηγοριας λικουα σε διπλασια τιμη.και επισης ο ρενος ειπε οτι ειναι απο την replace smoke παρολαυτα ομως ρωτησα σε μαγαζι και μου ειπαν οτι ειναι απεξω t-juice noμιζω.κατι μου βρωμαει δεν ξερω νομιζω οτι πανε να μας τα περασουν σαν πριμιουμ ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι.πολυ φωτογραφια πολυ λανσαρισμα ξυλινα σταντακια κλπ.γνωμη μου παιδια χωρις παρεξηγησεις.εγω τα κανω σε dripper kαι δεν μπορω να πω οτι τους βρισκω κατι ιδιαιτερο.για μενα δεν αξιζουν τα 13ευρω

13€ τα 30ml και 6€ τα 10 ml... Δεν είναι διπλάσια τιμή από Liqua, ούτε premium τιμή... Ασχέτως αν σου άρεσαν ή όχι, το σχόλιό σου εμπεριέχει ανακρίβειες και γίνεται αναξιόπιστο.

Αποσυνδεδεμένος geomak

• *
  • 20
« Απάντηση #80 στις: Μαΐου 12, 2015, 01:09 »
για να σου πω την αληθεια νομιζα οτι ειναι πολυ φτηνα τα λικουα .εχεις δικιο σε αυτο και σε ευχαριστω που με διορθοσες  :tongue_smilie:
σε αυτο ομως που επιμενω ειναι οτι λανσαρονται ως πριμιουμ ενω δεν ειναι κατα την αποψη μου. :)

Αποσυνδεδεμένος nickrodos

• *
  • 35
  • ΔΙΑΓΟΡΑΣ
« Απάντηση #81 στις: Μαΐου 12, 2015, 10:52 »
Παιδιά ξέρετε αν μπορώ να βρω το πακέτο δοκιμής όλων των seven??(λόγω επαρχίας)

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
« Απάντηση #82 στις: Μαΐου 12, 2015, 13:50 »
στην replacesmoke νομιζω οτι μπορεις να το κανεις και να σου τα στειλουν εκει που εισαι..

Αποσυνδεδεμένος dimicoco

• *
  • 83
« Απάντηση #83 στις: Μαΐου 14, 2015, 20:42 »
Δοκίμασα μερικά από αυτά σε κατάστημα. Μου άρεσαν κ πήρα από ένα 10μελο το 7sins & 7lives. Το πρώτο μόνο κανέλα μου έδωσε να γευτώ. Ούτε μέλι ούτε καπνό. Κουραστικό. Το δεύτερο μου άρεσε λίγο περισσότερο αν κ λέει μέντα κ εγώ καταλαβαίνω κάτι σα γλυκάνισο..
Καμία σχέση με castle long. Καμία σχέση τιμής αλλά κ ποιότητας. Πάντως έχει υγρά ίδιας ή παρόμοιας τιμής πιο ωραία..

Sent from my iPad using Tapatalk

« Απάντηση #84 στις: Μαΐου 17, 2015, 18:13 »
Καταρχάς, σαν νεο-εισερχόμενη σειρά υγρών, τα Seven έκαναν μια δυναμική διαφημιστική είσοδο και το λαμβάνω από συζητήσεις με αρκετούς συνατμιστές.Τα δοκίμασα προχτές, πλην του Kings και του Seas.Δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα, και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ενώ τα αρωματά τους είναι ενδιαφέροντα, δεν έχουν τόσο συμπαγές σώμα για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.Αγόρασα το Seven Sins( εσπεριδοειδές με δροσιά μέντας(?)) σε 10ml και 12mg νικοτίνη και δεν νομίζω να τους δώσω άλλη ευκαιρία.Παρόλα αυτά δεν βρήκα κάποιο ενοχλητικό που να απωθεί με τη μια.Μέτρια άποψη.

Αποσυνδεδεμένος kingdm

• **
  • 189
« Απάντηση #85 στις: Μαΐου 26, 2015, 13:49 »
Το Σάββατο που βγήκαμε έξω δοκίμασα από ένα φίλο το 7 Lives και εντυπωσιάστηκα από τη γεύση. Σήμερα περνώντας από το κατάστημα που αγοράζω συνήθως υγρά είδα ότι τα είχε και είπα να ξαναδοκιμάσω και εντυπωσιάστηκα το ίδιο. Σάββατο το άτμισα σε Kayfun Lite Plus και σήμερα σε Aspire K1 Νομίζω ήταν η δοκιμαστική κεφαλή. Πήρα ένα 10ml και νομίζω θα κολλήσω. Πολύ πλούσια γεύση και άρωμα.

Αποσυνδεδεμένος pilotos

• **
  • 158
  • ΑτΜήτσος
« Απάντηση #86 στις: Μαΐου 29, 2015, 13:28 »
7 heavens.... Ψάχνω την σοκολάτα, αλλά δεν...

Ωραίο υγρό, ευχάριστο, το κράτησα και για όλη μέρα, αλλά δεν ενθουσιάστηκα.
Εχει έντονη την γεύση της φράουλας, που θυμίζει λίγο απο τσιχλόφουσκα, αλλά, εγώ τουλάχιστον, στον μινι ναυτίλο, δεν μπόρεσα να καταλάβω την λευκή σοκολάτα.

Αυτό που μου άρεσε, είναι το άρωμα που αφήνει στον χώρο (το χαρακτήρισαν και μαλλί της γριάς), καθώς και η επίγευση που αφήνει, που είναι ευχάριστη.

Αυτά που θέλω να δοκιμάσω, είναι τα καπνικά. Τα γλυκά, ίσως και να το κάνω, αλλά η αλήθεια είναι, και μάλλον λάθος μου, οτι είχα πολύ αυξημένες προσδοκίες.

Αποσυνδεδεμένος billos

• *
  • 43
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 02, 2015, 01:57 »
Δοκίμασα το 7 sins και μου αρέσει πάρα πολύ! είναι δροσιστικό και μου αφήνει μία υπέροχη γεύση στο στόμα. Δεν το κάνω όλη μέρα, μου αρέσει καλύτερα ενδιάμεσα απ'το καπνικό μου για να μου αλλάζει τη βαριά γεύση του καπνικού. Πιστεύω θα το καθιερώσω... και θα δοκιμάσω και τις άλλες γεύσεις απο τα 7

« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 02, 2015, 03:13 »
Το άρωμα του 7sins πάντως δεν φέυγει εύκολα από τους ατμοποιητές.

Αποσυνδεδεμένος conan

• *
  • 17
« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 02, 2015, 09:27 »
7 sins....χμμμμμμμ....έχω φτιάξει μόνος μου καλύτερα. 7 Heavens..... δεν....λίγο θυμίζει φράουλα, αλλά όχι φυσική γεύση, σοκολάτα πουθενά.
7 Seas....πέρασε και δεν ακούμπησε, θυμίζει κάτι από φρούτο, αλλά απροσδιόριστο ποιό.
Kings.....δεν θα το ξανάπαιρνα....αλλά με τίποτα, καμένη καραμέλα και κάτι γλυκόπικρο. Μένουν άλλα τρία, θα το υποστώ και αυτό, έχω πάει φαντάρος, τι χειρότερο να πάθω...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114215 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374744 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29345 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F