Καταρχήν ευχαριστώ πολύ το φίλο @JoeBarTeam που αναγνώρισε στα γραπτά μου τον χαρακτήρα μου.
Και έχω να του δώσω μια συμβουλή. Να μην δοκιμάσει ποτέ το Iqos.
Ας μείνει στον ατμό που τόσο αγαπάει και ας αφήσει τα πειράματα για πιο αδύναμους χαρακτήρες..

O σκοπός που φτιάχτηκε αυτό το νήμα φαντάζομαι πως είναι για να ακουστούν κάποιες απόψεις από ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει ή τουλάχιστον έχουν δοκιμάσει τη συσκευή και έχουν κάποια άποψη γι αυτή και νομίζω ότι είναι καθαρά ενημερωτικός.
Εγώ πρώτος έγραψα ότι δεν είναι για όλους το συγκεκριμένο προϊον και επεσήμανα πολλές φορές ότι κατά την προσωπική μου άποψη το ητ είναι ασφαλέστερο. Η επιλογή του να βρίσκεται αυτό το θέμα
σε ένα ατμιστικό φόρουμ είναι καθαρά θέμα των διαχειριστών. Αν θέλουν το κλειδώνουν.
Αν όχι, ας συνεχιστεί μια κόσμια συζήτηση χωρίς ειρωνείες φανατισμούς και υπερβολές από φίλους συνατμιστές.
Όπως είπα και πιο πριν δεν έχω συμφέροντα ούτε από καρκινοκαπνοβιομηχανίες ούτε από ηλεκτροτσιγαροβιομηχανίες για να προμοτάρω τα προϊοντα τους.
Και προσωπικά δεν παρακινώ ούτε παρακίνησα ποτέ κανέναν να αγοράσει είτε το iqos είτε παλαιότερα το ητ. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει και τι θα αποφασίσει ο κάθε καπνιστής. Είμαστε όντα με ελεύθερη βούληση και δεν χρειαζόμαστε ινστρούχτορες.
Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους και συγνώμη αν σας κούρασα..