@@ριές.
Τσιγάρο : Εκτός από τη νικοτίνη, το τσιγάρο και ο καπνός του τσιγάρου περιέχουν περίπου 3.700 χημικές ουσίες, μεταξύ αυτών αμμωνία, αρσενικό, πίσσα, υδροκυάνιο, μονοξείδιο του άνθρακα ή βουτάνιο. Πολλές από αυτές είναι γνωστές από άλλες «χρήσεις». Το αρσενικό, λόγου χάρη, χρησιμοποιείται ως ποντικοφάρμακο, ενώ η αμμωνία είναι συστατικό των απορρυπαντικών. Οι ουσίες αυτές ευθύνονται για τις βλαβερές συνέπειες στην υγεία.
Εξ αυτών 40 περίπου έχει αποδειχθεί ότι είναι καρκινογόνες. Περικαλώ κύριε πρόεδρα ,οκ η πίσσα πάσο ,αλλά πόσες από τίς Υπόλοιπες 3699 ,και μέσα σε αυτές τα φυτοφάρμακα ( μην ξεχνάμε οτι ο καπνός ειναι από τά απολύτως ποιό επιβαρυμένα προϊόντα με ραντίσματα ,φυτοφάρμακα ,για να μην χαλάσει ,+++++ και αλλα τόσα πού δέν ειναι τού παρόντος.Πεθερός 70 χρόνια καπνοπαραγωγός...χωραφάκια ΕΤΣΙ? ) ,ΔΕΝ έχει το υπόθετο ? ( Πραγματική ερώτηση ,καθ'όσον αν καί αγράμματος ,πιστεύω ότι τα φυτοφάρμακα κλπ ,μιά χαρά και 3699 τρομάρες θά Εξατμίζονται στα εσωτερικά μας διαλυμένα ειναι.{40 χρόνια 3 πακέτα χαλαρά ).
Οκ ,ειπα η πίσσα ειναι αυτό πού κάνει το ΜΠΑΜ ,στο μπούκωμα ,αλλά τα υπόλοιπα ,σκίζουν παχέα έντερα ,στομάχια , οισοφάγους ,εξωφάγους ( έχουμε και εξωφάγους θα το αναλύσω αλλη μέρα Γιατρέ μου καλέ ) ,και οτι ασκιστο υπάρχει.
Μόνο το καλτσόν το μανταρισμένο δεν το ένοιαζε ο βιασμός πού παθαίνανε.
Πάμε καλά?
Το κόψαμε το ρημάδι ,και ΑΛΛΟ να κάνουμε μιά αναφορά οτι και καλά και διότι ,και ΑΛΛΟΥ παπαλάμπραινου μαντάτο ,τά τσιλιμπουρδίσματα τής παπαλάμπραινας.
Αυτά θά τα συζητούσα ,όταν ήμουν ατρόμητος ,όταν δέν με είχε χαϊδέψει ο μαυρόψυχος ,όταν το πουλάκι δέν ήταν ξένο και ξενιτεμένο.
Κάθε 3-4 μήνες βρογχοσκοπήσεις ,εκτός τα χίλια προβλήματα υγείας ( Ψαγμένο προερχόμενα , από τα υπόλοιπα 3699 τού τσιγάρου ) ,τά οποία ΩΣ δια μαγείας ,από το πρώτο ατμισμα πρίν 4 χρόνια ,άρχισαν να απαλύνονται ,μέχρι πού σχεδόν εξαφανίστηκαν (ΟΚ και με βοήθεια από υγιεινότερη διατροφή...ΟΧΙ καταναγκασμούς ) ,και να συζητήσω ΤΙ? ΤΙ ΤΙ ΤΙ εεεε ΤΙ ΤΙ Αλκαίε μου εσύ?
Αν είμουν 20-30 -35 και ΔΕΝ ήθελα να κόψω το ΡΗΜΆΔΙ ,αντε να τον άχνιζα τόν ξεσκονισμένο κουραμπιέ ..
Τώρα τί να ψάξω τα αυτονόητα?.
2-3 diy υγρά ,25 ευρόπουλα το πολύ τόν μήνα ,ο προϋπολογισμός τό παλεύει και αυτός και το σπίτι ,και αν ποτέ το άλαζα ,στά διάτανα και αυτό ,και ΟΧΙ ΠΙΣΩ.
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ τεράστια η διαφορά στήν ΠΟΙΟΤΗΤΑ ζωής πού τί να συζητήσω.
Μάγκες ΟΣΟΙ ΔΕΝ καπνίζουν ,ατμίζουν ,πιπιλίζουν.
ΔΕΝ αναθεματίζω τίποτα ,γιά εμένα προσωπικά ειναι τα γραφούμενα ,και ουχί τα μελλούμενα ,γιατί αστρόλοτζι ψυχ ΟΛΟΤΖΙ ΔΕΝ είμαι.
Σκέτο ΨΥΧ ειμαι μόνο.
Υ.Γ Ούτε ένα ποστ εδώ,οπότε διαιρούμενο ,δια τίς ατόπου απαγωγής του νιά νιά νιά - τόσο ,ειναι σεντονάκι μου μικρό ,να σε ρίχνω στό γιαλό.
Υ.Γ 2... Το IQos του ,το έχουν μετρήσει και πόσο είναι?
Επίσης ΤΙ είναι?...................................
Καλή σας Ημέρα.