vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

390 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, treloneritis, camber

IQOS - Η Συσκευή θερμαινόμενου καπνού της Phillip Morris

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• **
  • 324
  • Φύλο: Άντρας
  • Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος..
Απ: IQOS - Η Συσκευή θερμαινόμενου καπνού της Phillip Morris
« Απάντηση #660 στις: Μαρτίου 30, 2017, 09:44 »
Ευχαριστώ το φίλο @Chris66 για τη διευκρίνηση και την επιβεβαίώση.
Η συσκευή θέλει συχνό καθαρισμό όπως και το ητ θέλει συχνή αλλαγή αντιστάσεων..
Απλά πράγματα.

Όπως έγραψα και πιο πάνω αν δεν το καθαρίζεις συχνά είναι σα να ατμίζεις με αντίσταση ητ με χρήση ΝΕΤ υγρών για καμιά 10αριά μέρες.. :tongue_smilie:

Επίσης ευχαριστώ το φίλο JoeBarTeam που με τα γραφόμενα του κατανοεί τι είναι αυτό που με ενοχλεί, και του υπενθυμίζω πως στην ουσία δεν διαφωνώ με κανέναν απλά δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες από ανθρώπους που δεν έχουν ιδία άποψη για το συγκεκριμένο προϊον. Δεν μπήκα στο νήμα για να προμοτάρω το Iqos αλλά για να καταθέσω τεκμηριωμένα την άποψή μου σαν τελικός χρήστης.

Αχ ρε φίλε Γιώργο (papoys) μερικές φορές ο "φανατισμός" σου για το ητ όπως εσύ ο ίδιος έχεις δηλώσει, δε σε αφήνει να δεις κάποια πράγματα από ουδέτερη σκοπιά.
Σου έχω απαντήσει εμπεριστατωμένα και αναλυτικά εδώ και εδώ
αλλά συνεχίζεις γιατί μάλλον δεν θέλεις να καταλάβεις. Οπότε πάω πάσο.. :)

Δεν πειράζει όμως δεν σε παρεξηγώ έχεις την αγάπη μου και το σεβασμό μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2017, 12:55 από Drakos »

Αποσυνδεδεμένος ελιοτ

• **
  • 166
« Απάντηση #661 στις: Μαρτίου 30, 2017, 10:05 »
Λιγο οφ τοπικ αλλα βρε παιδια με 3+ πακετα την ημερα το στομα σας δεν ηταν συνεχεια σας τσαρουχι? 2 πακετα εκανα και ειχα αυτη την αισθηση μετα τα 10 τσιγαρα περιπου.

Αποσυνδεδεμένος Π. Γιούρσης

• **
  • 492
  • Το μή χείρον εστί βέλτιστον
« Απάντηση #662 στις: Μαρτίου 30, 2017, 10:22 »
OFF TOPIC  αλλά απαραίτητο και επι προσωπικού.
Πρός Ελιοτ.
Φίλε μου, αν είσαι Λογιστής, ελεύθερος επαγγελματίας με 14 ώρες την ημέρα στο γραφείο σου ή σε εξωτερικές δουλειές θα είσαι τυχερός να τη βγάλεις με 3,5 πακέτα τσιγάρα την ημέρα.
Ξέχασα να γράψω όμως το αντίδοτο που έίχα για την " τσαρουχίλα " που λές. Τα 3,5-4 πακέτα συνοδεύονταν με 8-10 καφέδες κάθε είδους, για να υγραίνεται το στόμα.
Γιαυτό και στα 4,5 χρόνια που είμαι ατμιστής, δεν πέφτω κάτω από 1250 τζούρες την ημέρα με συνεχή εναλλαγή γεύσεων, εξ' ού και οι απλοί MTL ατμοποιητές που χρησιμοποιώ. Οι καφέδες συνεχίζονται.

Αποσυνδεδεμένος ελιοτ

• **
  • 166
« Απάντηση #663 στις: Μαρτίου 30, 2017, 10:37 »
Ελευθερος επαγγελματιας και εγω φιλε μου (συνεργειο αυτοκινητων) με πανω απο 11 ωρες εργασιας τις καλες εποχες, για τους καφεδες συμφωνω. Τελικα ποσο εχουμε βιασει τον οργανισμο μας με τις αηδιες τοσα χρονια αραγε?

διαγραφή άμεσης παράθεσης
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2017, 10:39 από spectrum »

« Απάντηση #664 στις: Μαρτίου 30, 2017, 12:16 »
Επίσης ευχαριστώ το φίλο JoeBarTeam που με τα γραφόμενα του κατανοεί τι είναι αυτό που με ενοχλεί, και του υπενθυμίζω πως στην ουσία δεν διαφωνώ με κανέναν απλά δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες από ανθρώπους που δεν έχουν ιδία άποψη για το συγκεκριμένο προϊον. Δεν μπήκα στο νήμα για να προμοτάρω το Iqos αλλά για να καταθέσω τεκμηριωμένα την άποψή μου σαν τελικός χρήστης.
Μια παρατήρηση φίλε Drakos:

Όπως έχω  ήδη αναφέρει δεν είναι ούτε απαραίτητη ούτε αρκετή η προσωπική εμπειρία για να υπάρχει τεκμηριωμένη άποψη.

Για το τσιγάρο π.χ. η τεκμηρίωση πως βλάπτει δεν προϋποθέτει να είναι κάποιος καπνιστής (μπορεί να είναι γιατρός πχ. και να μην έχει καπνίσει ποτέ στη ζωή του) αλλά επίσης ένας καπνιστής δεν είναι πάντα σε θέση να μιλήσει τεκμηριωμένα για όλες τις βλάβες που προκαλεί.

Π.χ. υπάρχουν κάποιοι καπνιστές που ζουν 100 χρόνια - αυτό δεν τεκμηριώνει ότι δε βλάπτει το κάπνισμα.

Σεβαστή η προσωπική εμπειρία και άποψη αλλά η τεκμηρίωση μπορεί να υπάρξει μόνο σε επιστημονικό επίπεδο.

Ευχαριστώ
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2017, 12:54 από Fany Xou »

Αποσυνδεδεμένος Drakos

• **
  • 324
  • Ας ήτανε ο πόνος ένα τσιγάρο δρόμος..
« Απάντηση #665 στις: Μαρτίου 30, 2017, 12:54 »
Καλημέρα @Fany Xou

Αφαιρώ το τεκμηριωμένα από την πρόταση μου αν αυτό σας ενοχλεί μιας και γράφτηκε εν τη ρύμη του λόγου καθώς δεν είχα καμία πρόθεση να δημιουργήσω ούτε εντυπώσεις ούτε παρανοήσεις.
Ευχαριστώ για την επισήμανση.

ΥΓ. Αυτό είναι και το τελευταίο post μου στο παρών νήμα μιας και δεν έχει πλέον κανένα νόημα για
εμένα να επαναλαμβάνομαι. Εξ άλλου ο σκοπός μου ήταν να ενημερώσω κάποιους που ενδιαφέρονται και τίποτα περισσότερο. Δεν παρακίνησα κανέναν να το αγοράσει και σιχαίνομαι τον προσηλυτισμό και το φανατισμό στις απόψεις.

Για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον φίλο JoeΒarTeam που ήταν από τους λιγοστούς που
κατάλαβαν τις προθέσεις μου και αυτό που πραγματικά με ενοχλεί στη συγκεκριμένη συζήτηση.

Ευχή μου να απεξαρτηθούμε όλοι χωρίς την ανάγκη ημίμετρων..

Σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλους. :D

Αποσυνδεδεμένος skilouros

• *
  • 63
« Απάντηση #666 στις: Μαρτίου 30, 2017, 13:00 »

Σεβαστή η προσωπική εμπειρία και άποψη αλλά η τεκμηρίωση μπορεί να υπάρξει μόνο σε επιστημονικό επίπεδο.

Καλα δεν νομιζω να ειναι απαραίτητη  και επιστημονικη μελετη για το αν μαυριζει ή οχι το φιλτρο ... 

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #667 στις: Μαρτίου 30, 2017, 13:08 »
Ας ήτανε ο πόνος
ένα τσιγάρο δρόμος.

Έχω την αίσθηση ότι δεν τα βάλαμε με το iqos αυτό καθαυτό φίλε drakos αλλά ίσως για την ανάγνωση του ότι απέτυχε το η.τ έναντι αυτού.
Ωραία κουβέντα έγινε πάραυτα και με αρκετά  ενδιαφέρουσες απόψεις   από  διαφορετικές οπτικές.  
Όπως νιώθει ο καθένας και ότι του αρέσει και δεν υπάρχει αντιλογος σ αυτό.
Απλά το iqos ανήκει ξεκάθαρα στο σόι του τσιγάρου που όμως ο ηθικός αυτουργός για την υπάρξη του είναι το σοι του η.τ.  

Παν μέτρον άριστον για όλα κύριοι και κυρίες. Λίγο περισσότερη δουλειά με το μαυλό μας και τίποτα παραπάνω. Καλύτερη ποιότητα ζωής είναι το σύνθημα.  :)

« Απάντηση #668 στις: Μαρτίου 30, 2017, 13:13 »
Καλα δεν νομιζω να ειναι απαραίτητη  και επιστημονικη μελετη για το αν μαυριζει ή οχι το φιλτρο ...
Θέλεις να μου πεις πότε αναφέρθηκα στο αν μαυρίζει ή όχι το φίλτρο;

Αποσυνδεδεμένος skilouros

• *
  • 63
« Απάντηση #669 στις: Μαρτίου 30, 2017, 13:15 »
ο Drakos σε αυτο ειχε αναφερθει με την προσωπικη του εμπειρία

και μην αρπαζεστε με το παραμικρο ρε εδω μεσα..... αν εχετε τοσα νευρα ανεβαστε τις νικοτινες  , το λεω γενικα και οχι προσωπικα

« Απάντηση #670 στις: Μαρτίου 30, 2017, 13:19 »
Δε νομίζω ότι ο Drakos αναφέρθηκε μόνο σε αυτό.

Αν διαβάσεις ολόκληρο το νήμα ο Drakos αναφέρθηκε σε πάρα πολλές πλευρές της εμπειρίας του - και πολύ καλά έκανε.

Εγώ από την άλλη επεσήμανα πως είναι ανακριβές να μιλάμε για τεκμηριωμένη άποψη όταν αναφερόμαστε στην προσωπική μας εμπειρία αποκλειστικά - κάτι που ο ίδιος ο Drakos δέχτηκε αν πρόσεξες.

Κατά τα άλλα (μια και το ανέφερες...) ακόμα και αν το φίλτρο δε μαυρίζει αυτό δεν τεκμηριώνει απαραίτητα πως δεν υπάρχουν και βλαβερές ουσίες.

« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2017, 14:24 από Fany Xou »

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #671 στις: Μαρτίου 30, 2017, 13:21 »
 :)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 30, 2017, 13:28 από savo »

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #672 στις: Μαρτίου 30, 2017, 21:02 »
Ότι δουλειά έχει η ουρά αλεπούς στο κεφάλι του Μπλέκ.
Coonskin cap

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #673 στις: Μαρτίου 30, 2017, 22:27 »
Βλέπω, ατόνησε το πράγμα, έτσι;
Για επεξεργαστείτε μια ιδέα...

Δεδομένα:
  • Και με το άτμισμα και με το πωστολενετομαραφέτι, προσπαθούμε να απαλλαγούμε από την βλαβερή συνήθεια, ουχί από την εξάρτηση.
  • Παθητικό άτμισμα δεν υφίσταται, το δείξαν οι έρευνες.
    Παθητικό πωστολενετομαραφετίασμα δεν υπάρχει, θα το δείξουν λογικά οι έρευνες.
  • Το κράτος έχει άμεση ανάγκη από το φόρο καπνού
  • Όλες οι ιατρικές έρευνες συμφωνούν ότι το κάπνισμα είναι θανατηφόρο, λόγω των προϊόντων της καύσης.
  • Και με το άτμισμα και με το πωστολενετομαραφετίασμα καλύπτεται η ανάγκη του εξαρτημένου από τη νικοτίνη
  • Το τσιγάρο βλάπτει, το λένε πια ΟΛΕΣ οι ιατρικές έρευνες

Γνώμη:
  • Τα ΚΤ επιτρέπονται, σε αντίθεση με τα ναρκωτικά, διότι ο εξαρτημένος-χρήστης διατηρεί την ψυχιή του ισορροπία, χωρίς να αποτελεί απειλή για την κοινωνία. Ας κλείσουν τα περίπτερα και τα λέμε...

Πρόταση:
  • Πλήρης απαγόρευση του ΚΤ στην Ελλάδα. Εδώ και τώρα, παντού και για πάντα.

Διότι:
  • Δεν υπάρχει λόγος πια γι αυτή τη συνήθεια
  • Τέλος οι πρόωροι θάνατοι (ας κάνουν... μακροχρόνια μελέτη οι οικονομολόγοι για το αν αυτό συμφέρει τα ταμεία)
  • οι καπνοπαραγωγοί συνεχίζουν να δουλεύουν και να πληρώνουν φόρο
  • τέρμα στο κόστος για παρακολούθηση τήρησης της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου
  • τέρμα στα κόστη των μικρομεσαίων εστιατόρων-αναψυχαίων για ρυμοτόμηση περιοχών καπνιζόντων και μη
  • οι εξαρτημένοι συνεχίζουν να πληρώνουν τον ειδικό φόρο κατανάλωσης, άρα το κράτος δεν χάνει έσοδα, αντιθέτως τα αυξάνει με τις εισφορές των ΜΗ αποθανόντων
  • Γινόμαστε η πρώτη χώρα στον κόσμο με τόσο προχωρημένη κουλτούρα υγείας, άρα ωφελείται ο τουρισμός και πολλοί άλλοι τομείς, μακροπρόθεσμα
  • εξαγωγές προϊόντων ισοδύναμες με τις εισαγωγές (τουλάχιστον)
  • Η Ελλάδα πρωτοτυπεί ξανά και δίνει πάλι τα φώτα της (ο Μεγάλος Άρθουρ Κλαρκ είχε γράψει ότι το κάπνισμα, που θανατώνει εκατομμύρια, είναι η πιο βλακώδης συνήθεια "ανεπτυγμένου" πολιτισμού)

Όχι, δεν έχω σχέση με Λιακόπουλο κλπ.

Ας γίνει αυτό κι ας φορολογηθούν τα υγρά άτμισης όσο και ο καπνός.

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #674 στις: Μαρτίου 30, 2017, 22:52 »
LOL

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351385 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104207 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96275 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602297 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11601 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3104 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609832 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154978 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1161973 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4361 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias