ενα μεγαλο μπραβο,ενα μεγαλο συγνωμη και ενα μεγαλο ευχαριστω για την φιλοξενια..το οτι αποχωρω απο το φορουμ και ζηταω την διαγραφη του λογαριασμου μου ειναι γιατι εγω ειμαι περιεργος.
πληροφοριακα αναφερω οτι το γεμισμα απο πανω δεν πρεπει να γινετε για τους εξης λογους¨¨
1.οταν δεν υπαρχει υποπιεση στο πανω μερος του τανκ αρχιζει η βαρυτητα,ειναι σαν ενα καλαμακι με νερο που αν κλεισουμε απο πανω με το δαχτυλο το νερο δεν θα πεσει,οταν ομως το αφησουμε οσο βαμαβκι και να βαλουμε απο κατω σε ελαχιστο χρονο θα το διαπερασει.
2.οταν βιδωνουμε το επανω καπακι, δημιουργουμε εμβολο καθως βιδωνουμε και αυτο αρχιζει να στεγανοποιει,ετσι πιεζουμε τον αερα με αποτελεσμα να σπρωχνει το υγρο μας στις τρυπες τροφοδοσιας,με την κινηση αυτη εκτος απο υπερτροφοδοσια που δημιουργουμε,μπορει να μετακινηθουν τα βαμβακια μας και να μας χαλασει το στησιμο αφηνοντας μικρα κενα γυρο απο την τρυπα και το βαμβακι μας,ετσι με μια απλη βαρεμαρα θα εχουμε ενα μετριο στησιμο για μερες.αυτο φαινεται και στο παραπανω βιντεο και αυτος ειναι ο λογος που μερικοι κατασκευαστες συνιστουν να γυριζουμε αναποδα τον ατμοποιητη πριν το τελικο σφιξιμο.
το οτι καποιες φορες δεν υπαρχουν διαρροες ειναι καθαρα οτι η σχεση χρονου/ροης υγρου δεν επαρκει να γεμισει πληρως το κατω μερος του ατμοθαλαμου ωστε να φτασει την τρυπα εισαγωγης αερα και να υπαρξουν διαρροες,η υπερτροφοδοσια ομως και η πιθανοτητα να μας χαλασει το στησιμο ειναι σιγουρες. εξαλου οσοι εχουν τον ατμοποιητη καταλαβαινουν.
θα παρακαλουσα να διαγρφει ο λογαριασμος μου και ολα τα μηνυματα μου, δεν υπαρχει λογος να υπαρχει καθως δεν θα χρησιμοποιηθει ξανα.
ευχαριστω για την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ,χαρικα που σας γνωρισα,μεινετε στο ατμισμα γιατι το καπνισμα σκοτωνει.
γεια σας