vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #540 στις: Απριλίου 02, 2016, 15:23 »
Άλλη μία υπέροχη παρουσίαση από την αγαπητή petra!
Αν μου επιτρέπει όμως θα ήθελα να σημειώσω μερικές μου ενστάσεις, βέβαια να δηλώσω ξανά (και ξανά) πως βρίσκομαι στα πρώτα στάδια ατμίσματος κι επίσης πως δεν έχω τον ατμοποιητή, επομένως δεν μπορεί κάποιος να με διαβάσει όσο σοβαρά θα ήθελα.

Λοιπόν, μία και μόνη φορά άτμισα κι αυτή στο πόδι, εν μέσω ατμιστικής φλυαρίας χωρίς καν να τον περιεργαστώ. Συγκρινόμενος ταυτόχρονα με το tiny set τού Gus, ίδιο υγρό, ίδιο στήσιμο. Καμία σχέση μεταξύ τους. Ο Calix ήρθε δεύτερος. Σπουδαίο άτμισμα αλλά υποδεέστερο. Η κουβέντα που είχα στη συνέχεια -που σε καμία περίπτωση δεν είναι χρυσά δεδομένα- μου έδειξε πως δεν είναι για ένα πεταχτό στήσιμο κι έφυγα. Θέλει σωστό στήσιμο όμως παράλληλα δεν παίρνει και το κάτι παραπάνω, είτε το ονομάσω κοροϊδευτικά “καλλιτεχνοφυτίλιασμα” είτε το ονομάσω μεράκι επάνω σε βάση με αμέτρητες δυνατότητες.

[justify][Μία προσωπική μου απορία που επανήλθε μετά την ανάγνωση της όμορφης αυτής παρουσίασης : στον ελάχιστο χρόνο που διαβάζω το σπουδαίο αυτό φόρουμ, πολλές φορές μου δόθηκε η εντύπωση ενός εσωτερικού-αθόρυβου πολέμου, μεταξύ παλαιότερων ατμιστών. Αόρατοι εναντίον άλλων αόρατων εχθρών (νέων ή παλιών), όπου διαφημίζουν ή στοχοποιούν κάποιους κατασκευαστές. Μάρκετινγκ, εξωστρέφεια-εσωστρέφεια, επιλεκτική διαφήμιση και καταποντισμοί, αδικίες και μόστρα. Προσωπικά, ποτέ δεν λυπήθηκα τα κόστη, αν θέλω κάτι θα το πάρω χθες, είμαι καταναλωτής και δεν κρύβομαι πίσω από σάχλες και ψευτομαγκιές του πληκτρολογίου. Δεν θα θάψω ποτέ ένα καλό προϊόν, ακόμα κι αν η Γη γίνει ξανά τετράγωνη. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω ποιοι είναι τελικά όλοι αυτοί που τα λένε όλα ρόδινα και παίρνουν δωράκια και αναζητούν εναγωνίως φιλαράκια κατασκευαστές].  [/justify]

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #541 στις: Απριλίου 02, 2016, 16:24 »
Σωστό στήσιμο όλα θέλουν. Αυτό που διαφέρει είναι το "εύρος" που θεωρείται κάποιο σωστό στήσιμο. 
πχ αν το σωστό στήσιμο σε κάποιον περιλαμβάνει ακριβώς 0.07 γραμμάρια βαμβακιού και στον άλλο 0.05-0.1 τότε πιο εύκολα στήνεις σωστά τον δεύτερο. 
ή πχ αν η τοποθέτηση του βαμβακιού πρέπει να είναι ακριβής ή στο περίπου.

Είπα πιο πάνω ότι στα συγκριτικά το υποκειμενικό στοιχείο είναι πολύ έντονο. Επιπλέον, ένα καταναλωτικό προιόν έχει κι άλλους παράγοντες επιλογής αγοράς του πέραν των επιδόσεων. Αλλος το βρίσκει όμορφο, άλλος πρακτικό, άλλος φτηνό κλπ. 

Η κοινωνία του ατμού είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας. Θα βρεις σ΄αυτήν τα ίδια πάθη και αρετές. 
Στο θέμα του μάρκετινγκ και της εξωστρέφειας είναι ξεκάθαρο ότι όταν πουλάς ένα προιόν πρέπει να το επικοινωνήσεις για να το μάθει ο κόσμος αρχικά. Για να σχηματίσει άποψη γι΄αυτό στη συνέχεια. Ουδέν μεμπτόν. Το νομικό πλαίσιο που καθορίζει τον ατμό δεν επιτρέπει ευρεία διαφήμιση, πχ τηλεόραση. Κληρώσεις, δίκτυο με παρουσιαστές, έντονη παρουσία σε φόρουμ, εκδηλώσεις, PR, συνεργαζόμενα καταστήματα... είναι κάποιες above and below the lines ενέργειες. Τα social media επίσης. Ενας δημοφιλής τρόπος γνωστοποίησης ατμοπροιόντων είναι οι παρουσιάσεις. Ξεκίνησε με κάποιους που αγόραζαν κάποια προιόντα και τα παρουσίαζαν. Μετά μπήκαν στο χωρό οι εταιρίες (εξωστρέφεια) προσφέροντας προιόντα για παρουσίαση και φτάσαμε στο γνωστό σήμερα. Πολλά προιόντα, πολλοί παρουσιαστές, αναγνωρίσιμοι και μη. Οι μη αναγνωρίσιμοι μπορεί να θέλουν να γίνουν αναγνωρίσιμοι, μπορεί και όχι. Εδώ μπαίνει και σ΄αυτούς ο παράγοντας εξωστρέφεια. Τίποτε από αυτά δεν καλό ή κακό. Είναι τάσεις της αγοράς. Ας μην ξεχνάμε μόνο ότι σε μια μεγάλη κοινωνία, οι ετικέτες τείνουν να ξεφτίζουν, λόγω της ποικιλομορφίας των μελών της. Κατασκευαστές, καταστήματα, παρουσιαστές, ατμιστές... παλιά ήταν λίγοι, εύκολα υπάγονταν σε γενικούς χαρακτηρισμούς. Σήμερα όχι. 

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Φύλο: Άντρας
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #542 στις: Απριλίου 02, 2016, 17:21 »
Εξαιρετικη  Βουλα η παρουσιαση , αν και δεν τον εχω το κυριο  :tongue_smilie: μονο αυτα που διαβασα με εκαναν να το σκεφτω να τον παρω και εγω , δεν μπορω να εκφέρω γνωμη για την ποιοτητα του και ισως θα βγω εχτος τοπικ , αλλα φαινεται πολυ ενδιαφερον σαν επισκευασιμος και με τοσο μικρο πια μεγεθος θα ειναι σουπερ σε μικρα που απο οτι βλεπω μοντ ολο και βγαινουν .
Και αυτο που ευχομαι ειναι ολο και περισσοτεροι ελληνες κατασκευαστες να βγαινουν και να βγαζουν τετοια διαμαντια ατμιστικης απολαυσης ... Leo νομιζω ειναι καιρος να σκεφτεις να προωθήσεις  τα καλουδια σου πιο πολυ να τα βλεπουν ολο και περισσότεροι ... Αξιζει!!!! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος JoeBarTeam

• 2478
  • 01.11.2015 00:00
« Απάντηση #543 στις: Απριλίου 02, 2016, 18:06 »
[justify]Τώρα συμφωνούμε απόλυτα, αγαπητή petra.[/justify]
[justify]Αν προσπαθήσουμε να διαχωρίσουμε και τ' απλούστερα θα έρθει κι η τσίπα στη θέση της (έστω και για λίγο). Πρώτα απ' όλα ένα είναι το ακλόνητο, η “κοινωνία του ατμού” όπως σωστά λες, εγώ το λέω “η ψυχολογία του διαδικτύου”. Κοκορομαχίες, θεωρίες συνωμοσίας, υπερήρωες, δυναμικά προφίλ, ασυγκράτητη εμπειρία, νέος έτοιμος για όλα, γεννημένος αρχηγός, κ.λπ. κ.λπ. χαριτωμένα. Στην ουσία δηλ. ό,τι μου λείπει ή είναι λειψό, βρίσκεται κάτω από μεγεθυντικό φακό. Αν ανατρέξω μάλιστα πίσω, στις πρώτες μου αναρτήσεις, ξέρω πως θα βρω ψέματα, υπερβολές, και αυτοαναιρούμαι στο λεπτό. Όλοι την έχουμε πατήσει, το θέμα είναι κατά πόσο σηκώνω κεφάλι απ' τη ρημάδα την οθόνη μπας και με δει και λίγο ο ήλιος.[/justify]

[justify]Καπνιστής που έγινε ατμιστής δεν έπαψε να είναι καταναλωτής. Έχει ανάγκη το η.τ. μέχρι να φτάσει στο επιθυμητό. Για άλλον είναι η απόλυτη απεξάρτηση και για κάποιον άλλο η μακροχρόνια παραμονή στο η.τ. Κάποιος το αντιλαμβάνεται ως εργαλείο, ως τρόπο διακοπής καπνίσματος, και κάποιος άλλος ως χόμπι πλέον, ίσως και κάποιοι άλλοι ως παιχνίδι. Όλοι αυτοί οι χαρακτήρες είναι καταναλωτές σε διαφορετικό βαθμό. Το κάθε φόρουμ τώρα, είναι κοινότητες. Με σταθερά και περιστασιακά μέλη, κάποιοι έχουν προσωπική επαφή, κάποιοι άλλοι επίσης εξελίσσονται ή προσπαθούν να εξελιχθούν όπως φαντάζονται, είτε με τον χρόνο, είτε με εμπειρία, είτε με εξειδικευμένες γνώσεις, είτε με ουσιώδη προσφορά, είτε με κατάλληλες επαφές, είτε όπως τους φωτίσει ο Κύριος.[/justify]

[justify]Αυτό που εγώ έχω συμπεράνει είναι πως το ιδανικό προφίλ χρήστη είναι το σιωπηλό (πράγμα που ζηλεύω αφάνταστα). Δεν συμμετέχει και δεν μεταφέρει συγκρούσεις, αποφεύγει πηγαδάκια Ομονοίας έμπειρων οπαδών.[/justify]

[justify]Επίσης, κάποια πράγματα είναι εξίσου προσβλητικά, όσο περίτεχνα κι αν τα κρύψω μέσα σε γραπτό λόγο, με κουβέντες όπως κι αν τις έλεγα, σκεφτείτε να πω: Έχω τον τάδε ατμοποιητή, υπέροχος, θεϊκός, παραμυθένιος, και δεν σχολιάζω για τις μισές αδερφές προϊσταμένες που δεν τον χαρακτηρίζουν ως τέτοιον και τραβάνε τα δικά τους ζόρια με δωράκια και τα σχετικά ανταποδοτικά (ό,τι αρπάξει κανείς, καλό είναι...). Δεν σας είπα τρυφερές υπάρξεις, τους άλλους είπα.  [/justify]

[justify]Αν είμαι εκτός θέματος χωρίς λόγο παρακαλώ να διαγραφεί και ζητάω συγγνώμη.[/justify]

Αποσυνδεδεμένος Theo164

• **
  • 169
« Απάντηση #544 στις: Απριλίου 02, 2016, 18:39 »
Έχω τον v2 κανονικό και μπορώ να πω πως είναι πολύ καλός ατμοποιητής σε γεύση, ευκολία στησίματος αναπλήρωσης... είναι ο τρίτος που ήρθε και δεν θα φύγει απο τη συλλογή
Τον νάνο είχα την ευκαιρία να τον πιάσω στα χερια μου από έναν φίλο που μόλις τον είχε αγοράσει αλλα ακόμα δεν έκατσε να τον δοκιμάσω, μου είπε πως δίνει καλύτερη γεύση από τον κανονικό και του θυμίζει τον απόλο σχεδόν τα ίδια γεύση
Είναι κάποια πράγματα όμως που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα... πριν τον απόκτησω ειχα συνηθίσει τον τελευταίο καιρό να ατμίζω κυρίως τους φαινόμενο και K4 που έχουν αθόρυβη εισαγωγή αέρα και ο κάλυξ μου φαίνεται πολύ θορυβώδες  θυμίζει το τον ήχο που κάνουν μερικοί κινεζικοί αεράτοι - πνευμονικοι παρόλο που τον έχω ρυθμισμένο για τσιγαρισια τζούρα...

Μιας και η βάση έχει αποκτήσει αρκετό ύψος θα μπορούσε να έχει για παράδειγμα ένα δαχτυλίδι εξωτερικά για την ρύθμιση του αέρα και να μη χρειάζεται αλέν...
Επίσης στη τιμή που έχει θα έπρεπε να περιλαμβάνεται έστω ένα απλό drip tip όχι κάποιο περίεργο και ακριβό να εφαρμόζει στην καμπάνα για τον έλεγχο των υγρών

Προχθές στη δουλειά που χρειάστηκε να τον γεμίσω και έκλεισα τα υγρά μετά δεν μπορούσα να τα ανοίξω γιατί έσφιξε η καμπάνα λίγο παραπάνω από το oring στο καπάκι μόλις τον έκλεισα...

Επίσης πιστεύω το γυάλινο tank πρέπει να υπάρχει και για τις 2 versions κανονικός και κοντος γιατί κάποια υγρά σπάνε τα πλαστικά έχω το snake oil και αναγκαστικά το ατμίζω μονο στον kayfun 4 είναι ο μονος που έχω με γυάλινο tank
Το έχω δοκιμάσει σε κάλυξ και ήταν το κάτι άλλο.. αλλα δυστυχώς δεν μπορώ να το ατμισω
Η επιλογή υπάρχει με ανταλλακτικό τζαμάκι από κλώνο για τον κανονικό αλλα προτιμώ το original
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 02, 2016, 19:00 από Theo164 »

Αποσυνδεδεμένος konmac

• **
  • 405
« Απάντηση #545 στις: Απριλίου 02, 2016, 19:05 »
Καθετε το τζαμι του κλωνου στον αυθεντικο ??

Αποσυνδεδεμένος Αsimos

• **
  • 120
« Απάντηση #546 στις: Απριλίου 02, 2016, 19:57 »
Εψαχνα όλο το κείμενο να δω πού έγινε το λάθος με την λέξη αέρα αντί υγρά. Δεν το βρήκα. Μετά έψαξα το βίντεο κι ανακάλυψα το λάθος στο copy paste των τίτλων.
Λάθη γίνονται όταν κάτι είναι πάνω από 2-3 γραμμές. Ευτυχώς μπορούν να διορθωθούν
Πάντως είσΩδος, όπως λες, δεν έγραψα. Δεν είμαι ανορθόγραφη.
Τώρα, αν σε όλη την παρουσίαση, μαζί με το κείμενο που μάλλον δεν το κοίταξες καν, αυτό που σου έμεινε είναι τα στησίματα... τι να πω... βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος. Εχω δει και χειρότερα από επαγγελματίας reviewer, που πληρώνονται από εταιρίες και views. Αισιοδοξώ να δω μια δικιά σου παρουσίαση, με κόπο και χρόνο και πολύ καλύτερα στησίματα και γραπτό λόγο.
Ωστόσο, οι παρατηρήσεις βοηθούν πάντα να γινόμαστε καλύτεροι.
Κάτι για τον ατμοποιητή έχεις να πεις;
Εγω ο ανορθογραφος που φυσικα δεν διαβασα το κειμενο γιατι ειμαι και αγραμματος τι μπορω να πω για εναν ατμοποιητη..........ΤΙΠΟΤΑ....ΤΙΠΟΤΑ

Αποσυνδεδεμένος Theo164

• **
  • 169
« Απάντηση #547 στις: Απριλίου 02, 2016, 21:50 »
Καθετε το τζαμι του κλωνου στον αυθεντικο ??

Δεν το έχω για να δοκιμάσω αλλα από τις φωτογραφίες φαίνεται ίδιο

περιμένω για το original σε ένα μηνα + όπως μου είπαν, αν δεν... θα πάω για το κλώνο ανταλλακτικό

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• **
  • 276
« Απάντηση #548 στις: Απριλίου 02, 2016, 21:51 »
Μπράβο. :thumpup:
περιεκτική και ακριβής παρουσίαση.
Ατμίζω με calix v1 από την πρώτη μέρα που βγήκε και είχα την τύχη  να δω την παρουσίαση του από τον  Leo. Σε αυτό το Διάστημα οι calix έγιναν τρεις και τώρα έχουν αναβαθμιστεί σε V2
Διάβασα προσεκτικά το κείμενο και είδα το βίντεο και με έχεις καλύψει πλήρως .

ένα high lite της παρουσίασης σίγουρα  είναι το κομμάτι που παραθέτω

...
Εδώ θα πω ότι αν ο leo είχε το μάρκετινγκ και την εξωστρέφεια άλλων συναδέλφων του, ο ατμοποιητής αυτός θα είχε γίνει πολυσυζητημένος και καλοπουλημένος σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διότι πρόκειται για πραγματικά high end ατμοποιητή, και  - κυρίως – ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟ -  που συνδυάζει ψηλές επιδόσεις με εξαιρετική συμπεριφορά και ευκολία χρήσης. Όλα αυτά σε ένα πολύ όμορφο και πολύ συμμαζεμένο σε μέγεθος σύνολο. Ακόμη και η στανταρ έκδοση είναι συμμαζεμένη σε μέγεθος. Aυτό το πακέτο είναι δυσεύρετο. ΕΥΚΟΛΟΣ-ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ-ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΣ-ΜΙΚΡΟΣ
...

ΥΓ.
κάνε και το συγκριτικό που λέει ο microchip,  ε ρε σεντόνια που έχουν να γραφτούν  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #549 στις: Απριλίου 03, 2016, 11:33 »
Το μεγαλύτερο μερος της ατμιστικης συλλογής μου αποτελείται από προϊόντα by Leo (Σοφια 1-2 με ολα τα τανκακια της, Απολλο, Dripper Calix 1 -2 ...) και σε παλιότερα μου ποστ δεν κρύβω και την συμπάθεια που εχω στον κατασκευαστή και το μεράκι του.

O Calix V2 στην μορφή που εχει σήμερα και με την νανο αναβάθμιση είναι ενας πληρέστατος hi end ατμοποιητης που αξιζει να τον εχει κάθε flavor chaser ατμιστης.

Όμως περαν της εσωστρέφειας του κατασκευαστη, εντοπίζω ένα ακομη λαθος στην εμπορικη του πολιτικη το οποιο εστιάζω στους αρχικούς κατόχους του V1. Ήμουνα και εγω στην αρχική παρουσίαση του ατμοποιητή και πιθανα προβλήματα λογω του γυάλινου τανκ ή του bottom feed με τοσο μεγαλο τανκ είχαν εντοπισθεί και από τον Leo. Για να παρεις λοιπόν το σωστο αποτέλεσμα στον ατμοποιητή πρέπει να αναβαθμίσεις σε V2 βαση με cage tank. Αυτό είναι ένα εχτρα κόστος περίπου 75 euro πανω από το αρχικο κόστος κτήσης το οποιο απευθύνετε αποκλειστικά σε ήδη υπάρχοντες καταναλωτές του που στήριξαν την πρωτη προσπάθεια και του εδωσαν feedback. Πείτε με ρομαντικο (εδώ έχουμε κανει θεμα τα λάθος ορινγκακια που βαζει άλλος κατασκευαστής), αλλά θα περίμενα μια τιμη στο κόστος ή και κατω από αυτό όταν διορθώνεις εντοπισμένες αδυναμίες του πρωτότυπου.
(Για του λογου το αληθές το αρχικο μου ποστ στο θεμα  πανω από ένα χρονο πριν : http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,24930.msg829864.html#msg829864)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 03, 2016, 12:45 από chzamp »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #550 στις: Απριλίου 03, 2016, 23:03 »
Πόσο σε νιώθω... είμαι υπέρ της αναβάθμισης και υπέρ της ανταπόδοσης στους παλιούς πελάτες που στήριξαν το πρώτο μοντέλο με το όποια θέματα μπορεί να είχε. 

Η πρακτική που προτείνεις είναι πολύ συνηθισμένη στις εταιρίες software, που προσφέρουν τις νέες εκδόσεις ως αναβαθμίσεις στους παλιούς χρήστες, σε κλάσμα της τιμής που τις παίρνουν οι νέοι πελάτες. 

Το σκεπτικό είναι ότι δεν χάνουν, επειδή οι περισσότεροι από αυτούς δεν θα ξαναγίνονταν πελάτες, οπότε αντλούν από την καινούρια αγορά, αλλά αμοιβαία επωφελούνται από την παλιά και η παλιά από αυτούς. 
--------------------
Λοιπόν... τεστάροντας τη διπλή αντίσταση, όπου τα βαμβάκια δεν ήταν πίσω από τις εισόδους υγρού, δεν είχα διαρροές, εκτός από την περίπτωση που άφησα εντελώς το βαμβάκι να στεγνώσει και μετά γέμισα χωρίς να κλείσω την καμπάνα. Τα προηγούμενα γεμίσματα με ανοιχτή καμπάνα, αλλά με ελάχιστο υγρό μέσα στο τανκ δεν είχαν θέμα, ούτε είχα διαρροές. Βέβαια, διπλή αντίσταση σημαίνει διπλό βαμβάκι. 

Σήμερα λοιπόν έστησα με 9 σπείρες SS316L πρασινοκίτρινο της UD, δυάρι αξονάκι και 0.77Ω και έβαλα το βαμβάκι δίπλα από την εισαγωγή υγρού. Επειδή όμως είχα αντίσταση με 2ρι αξονάκι κι όχι με 2.5 ή 3, πατίκωσα λίγο ακόμη βαμβάκι στο χώρο ανάμεσα από το ντεκ και τις εισόδους υγρού. Ναι, η καμπάνα πρέπει να είναι πιο κλειστή και μου πήρε κάποια ώρα να βρω τα "πατήματά" της. Μέχρι στιγμής δεν έχω διαρροές, στο γέμισμα έκλεισα την καμπάνα. 
Η αποδοση πολύ καλή, αλλά στο επόμενο στήσιμο θα ξαναβάλω τα βαμβάκια πίσω από την εισαγωγή υγρού. Νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια έτσι. Ο ατμοποιητής έχει ήδη πολύ καλή γεύση. 

Αποσυνδεδεμένος zorlac

• **
  • 143
« Απάντηση #551 στις: Απριλίου 04, 2016, 00:51 »
Ξέρει κανείς αν μπορώ να δοκιμάσω τον Calix v2 σε κάποιο μαγαζί;
Ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #552 στις: Απριλίου 04, 2016, 00:56 »
Από ότι ξερω το μοναδικο μαγαζι που εμπορεύεται πλεον προϊόντα by leo είναι το replace smoke. Πιθανότατα θα τον έχουν για δοκιμή, αλλά κανε ένα κοπο να ρωτήσεις.

Αποσυνδεδεμένος zorlac

• **
  • 143
« Απάντηση #553 στις: Απριλίου 04, 2016, 01:05 »
Ευχαριστώ. Will do! :)

Αποσυνδεδεμένος TAKAMURA

• **
  • 195
« Απάντηση #554 στις: Απριλίου 04, 2016, 10:45 »
Δεν τον εχουν για δοκιμή, ένας υπάλληλος τον εχει αμα δουλευει τον δοκιμάζεις εαν οχι έχασες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359902 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114250 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374802 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328169 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1071 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6435 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99929 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F