vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

420 επισκέπτες, 8 χρήστες
tony1976, mathimatikos1966, Tem, Thaboresso, PsykieG, gfilip, manoslykos, Buliwyf

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #570 στις: Απριλίου 11, 2016, 10:31 »
Φίλε Asimos δεν είναι ανάγκη να φύγεις από το φόρουμ επειδή διαφωνείς με κάτι, όλοι διαφωνούμε μεταξύ μας εξάλλου... αλλά συμφωνούμε και σε πολλά.
Εμένα πάντως η επαφή με το φόρουμ με βοηθάει να μείνω μακριά από το τσιγάρο, το θεωρώ σημαντικό να έχεις ένα επιπλέον βοήθημα στη φαρέτρα σου.

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
« Απάντηση #571 στις: Απριλίου 11, 2016, 23:13 »
αν και διαβαζω για αρκετα προβληματακια και δυσκολια στο στησιμο,ενας απο τους λογους που σκεφτομαι να τον αγορασω ειναι οτι εχουμε τον κατασκευαστη στην παρεα μας,μεγαλη υποθεση αυτη,θα ελεγα μαλιστα στα παιδια που εχουν θεμα να μιλαγανε απευθειας με τον κατασκευαστη μηπως με απλες κινησεις τους δωσει λυση ,το λεω εκ πειρας οταν ειχα θεματακια καποτε με την κυρια σοφια.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #572 στις: Απριλίου 11, 2016, 23:45 »
δυσκολία στο στήσιμο; Αν έχει ο καλυξ, τότε τι να πούμε για άλλο εξαιρετικό μεν ατμοποιητή, αλλά με ειδικό νήμα για το πώς να τον στήνουμε κι άπειρες αναφορές για πολύ ακριβές στήσιμο και διαρροές. Οχι, πανεύκολο είναι το στήσιμό του. 
Σήμερα τον ξανάστησα μέσα σε ελάχιστο χρόνο. 

Αποσυνδεδεμένος geozero

• **
  • 120
« Απάντηση #573 στις: Απριλίου 11, 2016, 23:59 »
Η παρεα μου εχει 4 καλιξ. Και οι 4 δεν εχουμε κανενα απολυτως προβλημα με διαρροες στο γεμισμα.ισως καμια φορα σε απροσεκτο - γρηγορο στησιμο και αυτο απο υπερβολικο γυρισμα της καμπανας.
Τοσο εγω οσο και οι υπολοιποι δεν τον αλλαζουμε.Μήπως να τον δει και κανενας αλλος; μπορεί να μην σου εκατσε.τι να πω;

Αποσυνδεδεμένος vag21

• 1452
« Απάντηση #574 στις: Απριλίου 12, 2016, 00:03 »
κυριως μιλαω για την υπερτροφοδοσια που αναφερουν καποια παιδια,αλλο πιο πολυ ηθελα να επισημανω ποσο μεγαλο ατου,ο κατασκευαστης καθημερινα να ειναι κοντα σου για να σου λυσει τυχών προβληματα.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #575 στις: Απριλίου 12, 2016, 02:11 »
Υπερτροφοδοσία μπορεί να έχεις αν στήσεις με τα βαμβάκια περιμετρικά της εισόδου υγρού. Μπορεί, λέω... και μάλιστα να συνυπάρχουν κι άλλοι παράγοντες, πχ πολύ γύρισμα της καμπάνας.
Με το πολύ ασφαλές στήσιμο "βαμβάκι πίσω από την εισαγωγή υγρού" δεν είχα τόσες μέρες απολύτως τίποτα.
Αν κάτσουμε να αναλύουμε ποιος από τους γνωστούς high end έχει την καλύτερη τζούρα, τον πιο βελούδινο ατμό, την καλύτερη γεύση, θα γεμίσουμε σεντόνια, αλλά και πάλι, μια σχετική συμφωνία θα υπάρξει. Δε θα σου πει κανείς ότι ανάμεσα στους 5-6 δημοφιλείς σήμερα high end ατμοποιητές είναι το 10 με 10 τόνους σε όλα τα επίπεδα. Κάπου υπερτερεί έναντί του ο εβίβα, κάπου ο φαινόμενον και πάει λέγοντας. Αλλά πραγματικά τον στήνω και τον κουβαλώ με την απόλυτη ασφάλεια κι εμπιστοσύνη ότι δεν θα έχω παρατράγουδα. Ούτε καν από δικό μου μικρό λάθος, πχ όταν ξεχνάω να αναποδογυρίσω τον εβίβα.  Οπως ακριβώς με τον καυφούν μου.

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #576 στις: Απριλίου 12, 2016, 13:07 »
Με το βαμβάκι στις τρύπες εισαγωγής είναι σαν όλους τους άλλους δηλαδή δεν έχει καμιά απολύτως υπερτροφοδοσία με ένα απλό στήσιμο και με πολλές ανοχές.

Τους τελευταίους 7-8 μήνες χρησιμοποιώ το "επικίνδυνο" στήσιμο με πλημμυρισμένο το ντεκ για να πάρω τα μέγιστα. Εδώ πρέπει υποχρεωτικά αν πρόκειται να το αφήσεις πλάγια για ώρα να κλείσεις την τροφοδοσία(για σιγουριά τραβάω και καμιά τζούρα με κλεισμένη τροφοδοσία). Με αυτό τον απλό κανόνα δεν είχα κανένα ατύχημα, όταν π.χ. καβαλώ την μηχανή που το μοντάκι ξαπλώνει στην τσέπη μου για ώρα απλά κλείνω την τροφοδοσία, σε όλες τις άλλες περιπτώσεις π.χ. όταν περπατώ που το μοντάκι κάθεται σχετικά ίσιο κανένα πρόβλημα, τα υγρά ανοιχτά και καμιά υπερτροφοδοσία. Αρκεί να έχεις κάνει σωστό στήσιμο, το βαμβάκι να κλείνει ολόκληρα τα 2 ανοίγματα της φωλιάς και το υγρό να πλημμυρίζει το ντεκ εξωτερικά και όχι να εισέρχεται μέσα στη φωλιά.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Τελικά ούτε η Athens vape το έχει το κοντό γυαλάκι του caged v1, έχει μόνο το μακρύ του νέου caged που δεν μου κάνει. Ούτε η replacesmoke το έφερε ως και σήμερα και δεν ξέρει πότε θα το φέρει. Ούτε ακόμα πήρα απάντηση από το By Leo site που τους έστειλα ερώτηση την Παρασκευή σε ποιο φυσικό κατάστημα μπορώ να το βρω.
Και έχουν περάσει 4 μέρες και δεν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και ούτε που ξέρω πότε και που θα βρεθεί ή αν πρέπει να το παραγγείλω από το σαιτ του Leo με ότι συνεπάγεται αυτό, δηλαδή για ένα απλό γυαλάκι μεταφορικά και καθυστερήσεις... :(
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 12, 2016, 13:37 από Tolis RBA »

Αποσυνδεδεμένος merixas

• *
  • 69
« Απάντηση #577 στις: Απριλίου 14, 2016, 20:29 »
Καλησπέρα στην παρέα και από έμενα!!! Κάτοχος και εγώ από χθες του Calix V2 Elegance!!!
Ότι και να πω είναι λίγο!!! Ομορφιά , Γεύση , Ευκολία στο στήσιμο και στο γέμισμα? Άσε που δεν έχει καθόλου διαρροές (με την φωλιά ευθεία στα λούκια)
Από τις καλύτερες αγορές!!!  :D :D :D :D

Αποσυνδεδεμένος G.A.Vipper

• *
  • 5
« Απάντηση #578 στις: Απριλίου 14, 2016, 21:42 »
Είμαι κάτοχος του CALIX V1 και V2 από την εμφάνιση τους και θέλω να αναφέρω την άποψη μου. Δεν σημαίνει ότι είναι σωστή ή λάθος, απλά μόνο περιγράφει την σχέση μου με τον ατμοποιητή όσο τον κατέχω. Όπως και ο Leo κατά το ταξίδι μου στο άτμιστικό παρόν και παρελθόν μου, κατέληξα να γίνω κυνηγός της γεύσης, κάτι που με βοήθησε να μείνω μακριά από το παλιοτσίγαρο. Σ'αυτό το κυνήγι εγινα κάτοχος πολλών ατμοποιητών δικών του ή άλλων κατασκευαστών που αποδίδουν καλή γεύση και έτσι έφτασα και στον CALIX. Από την αρχή 'εγινε ο αγαπημένος μου ατμοποιητής. Ο Leo είναι ένας φανατικός χομπίστας ατμιστής που έκανε το χόμπι του επάγγελμα. Τα προϊόντα του μπορεί να είναι πηγή εσόδων από την μία, απ'την άλλη όμως φέρουν το συναίσθημα του χομπίστα ατμιστή και το πως θα ήθελε να είναι ένα προϊόν που θα αγόραζε ο ίδιος σαν ατμιστής.(Αυτό έχω συμπεράνει από τον τρόπο που μιλάει για τα προϊόντα του, είτε σε ζωντανές συζητήσεις,είτε από τα video στο web). Δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα είναι πάντα το καλύτερο ή ο΄τι δεν επιδέχεται βελτίωση, αλλά η όλη προσπάθεια χαρακτηρίζεται από αυτό το συναίσθημα. Έτσι γεννήθηκε η V1 version. Η V2 ήρθε πιστεύω, σαν πίεση της αγοράς να διορθώσει το πρόβλημα με τις αναφορές για υγρά στον πόλο.  Είμαι σίγουρος ότι από την αρχή είχε και τις δύο επιλογές, όμως το συναίσθημα του χρήστη και του κυνηγιού της γεύσης τον οδήγησε στην V1 εκδοχή. (έχει μια θεωρία για τον αέρα όταν έρχεται ευθεία κάτω από την αντίσταση σε σχέση με την γεύση).
Αυτό λοιπόν που έχω καταλάβει και εγώ μετά από χρήση και των δύο είναι ότι η V1 έχει λίγο καλύτερη γεύση από την V2, ακόμη και ρυθμίζοντας την βίδα σχεδόν κλειστή. Αν όμως σε ενδιαφέρει η μεγαλύτερη παραγωγή ατμού με καλή πάλι γεύση, τότε η V2 είναι η ιδανική επιλογή. Τώρα γιατί πήρα και την V2 αφού ήμουν ικανοποιημένος με την V1???   Γιατί είχα και εγώ υγρασία στον πόλο, μετά από πολύωρη χρήση άσχετα με το στήσιμο. Γι'αυτό και δεν τον έβαζα σε ηλεκτονικό μοντάκι παρά μόνο σε μηχανικό που έχει καλή μόνωση του πόλου και δεν περνά υγρό προς την μπαταρία. Περιοδικά μια δυο φορές τη μέρα σκούπιζα τον πόλο και φυσούσα ανάποδα τον ατμοποιητή για να καθαρίσει το κανάλι του αέρα από την υγρασία. Σώθηκα με την V2? Όχι.. Το ίδιο συμβαίνει, όμως το υγρό δεν πάει στον πόλο και μπορώ να τον έχω σε μοντάκι χωρίς το φόβο να βραχεί η πλακέτα κάτω (κατέστρεψα ένα έτσι). Μετά από ψάξιμο και δοκιμές κατέληξα ότι περισσότερο φταίει ο τρόπος που ατμίζω και όχι τόσο ο ατμοποιητής. Κατά την διάρκεια της εισπνοής και κυρίως στο τέλος της, κάνω μια πολύ μικρή κοφτή εκπνοή με αποτέλεσμα να εξέρχεται από την τρύπα του αέρα ατμός. Έτσι καπνιζα όπως και πολλοί άλλοι αν θυμάστε. Αυτός λοιπόν ο ατμός σταδιακά κρυώνει με την επαφή του με το μέταλλο και υγροποιείται. (Θα έχετε ακούσει να λένε ότι καλό είναι να αφήνουμε το κουμπί του ρέυματος πριν το τέλος της εισπνοής, έτσι δεν μένει ατμός στο θάλαμο ατμοποίησης με το τέλος της). Είμαι σίγουρος ότι αυτοί που κάνουν πνευμονικές δεν έχουν πρόβλημα. Εγώ όμως ατμίζω με τον τρόπο που κάπνιζα οπότε...! Παρατήρησα ότι μου συμβαίνει και σε άλλους ατμοποιητές, όμως στον CALIX είναι λίγο πιο έντονο.
Παρ όλα αυτά δεν σκέφτηκα ποτέ ότι έκανα λάθος αγορά και τον χρησιμοποιώ καθημερινά, ιδίως με κάποια υγρά (κάποια υγρά ταιριάζουν καλύτερα με συγκεκριμένο ατμοποιητή). Υπερτροφοδοσία, καμένο, ή τρέξιμο υγρών, διαρροή δεν είχα ποτέ παρά μόνο από δικό μου λάθος. Θεωρώ ότι όσοι κυνηγάνε την γεύση και θέλουν έναν ποιοτικό ατμοποιητή με ρύθμιση υγρών ,αέρα,  εύκολο γέμισμα από πάνω, δυνατότητες παιχνιδιού στα στησίματα, πρέπει να τον έχουν. Για μένα και να βγεί κάτι άλλο καλύτερο με τον καιρό και τον ξεπεράσω, έχει κερδίσει την συλεκτική του θέση δίπλα στην ΣΟΦΙΑ και τον THE DRIPPER για πάντα.
Συγνώμη για το σεντόνι, δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή άδικο απλά περιγράφω την σχέση μου μαζί του. Αν βοήθησα κάποιον σε κάτι ακόμα καλύτερα.
Ευχαριστώ.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

Να προσθέσω και μια πατέντα που εφάρμοσα για την μη συμβατή με την ποιότητα του ατμοποιητή,  βίδα ρύθμιση εισαγωγής του αέρα. Βρήκα ένα λαστιχένιο δαχτυλίδι, από τον ijust2 της Eleaf νομίζω, με τρύπες για ρύθμιση του αέρα. Το φόρεσα στην βάση πάνω από την τρύπα του αέρα. Ξεβίδωσα την βίδα του αέρα και ρυθμίζω την εισαγωγή  γυρίζοντας το δαχτυλίδι. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερη γέυση και ρύθμιση αέρα χωρίς κλειδί στιγμιαία. Αισθητικά μπορεί να μην είναι το καλύτερο αλλά η ρύθμιση του αέρα έγινε πιο ακριβής και εύκολη.
Έχει 4 "πατούρες" από μέσα τις οποίες τις έφαγα με φαλτσέτα για να γίνει επίπεδο.

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 17, 2016, 16:10 από G.A.Vipper »

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #579 στις: Απριλίου 15, 2016, 11:38 »
Βρε καλώς τον και πιο ενεργά!! 
Έχω φωτογραφία του ατμοποιητη σου με το δαχτυλίδι και από όσο δοκίμασα από εσένα, πράγματι ο χειρισμός του αέρα είναι καλύτερος από ότι με την βίδα.

Αποσυνδεδεμένος G.A.Vipper

• *
  • 5
« Απάντηση #580 στις: Απριλίου 15, 2016, 15:21 »
Ευτυχώς, γιατί δεν μπορούσα να ανεβάσω δικές μου.
Thanks φίλε.!!

Αποσυνδεδεμένος zisis85

• *
  • 58
« Απάντηση #581 στις: Απριλίου 27, 2016, 23:13 »
Καλησπέρα παιδιά.Καινούργιος στους επισκευάσιμους αγόρασα τον calix .Στήνω σε 0.28mm Kanthal αλλα μου μαυρίζει το βαμβάκι στην εισοδο του αέρα.Εχετε να προτείνετα κάτι ;;;

Αποσυνδεδεμένος merixas

• *
  • 69
« Απάντηση #582 στις: Απριλίου 28, 2016, 00:07 »
Την καμπάνα (υγρά ) τα ανοιξες ?  Νειναι πολυ σφηχτο το μπαμπακι?να το αφρατεψεις! Και μηπως ειναι πολλα τα βατ?

Αποσυνδεδεμένος zisis85

• *
  • 58
« Απάντηση #583 στις: Απριλίου 28, 2016, 00:25 »
Ναι την ανοιξα.Γύρω στα 10 watt είμαι .Θα δοκιμάσω να το αφρατέψω.Το σύρμα πυρώνει σωστά απο μέσα προς τα έξω αλλά κάθε φορά μου μαυρίζει το βαμβάκι πάνω απο την τρύπα του αέρα

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #584 στις: Απριλίου 28, 2016, 01:36 »
άλλο βαμβάκι έβαλες?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359851 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374758 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328140 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99921 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F