vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

411 επισκέπτες, 8 χρήστες
tony1976, mathimatikos1966, Tem, Thaboresso, PsykieG, gfilip, manoslykos, Buliwyf

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος Αsimos

• **
  • 120
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #555 στις: Απριλίου 04, 2016, 12:28 »

Λοιπόν... τεστάροντας τη διπλή αντίσταση, όπου τα βαμβάκια δεν ήταν πίσω από τις εισόδους υγρού, δεν είχα διαρροές, εκτός από την περίπτωση που άφησα εντελώς το βαμβάκι να στεγνώσει και μετά γέμισα χωρίς να κλείσω την καμπάνα. Τα προηγούμενα γεμίσματα με ανοιχτή καμπάνα, αλλά με ελάχιστο υγρό μέσα στο τανκ δεν είχαν θέμα, ούτε είχα διαρροές. Βέβαια, διπλή αντίσταση σημαίνει διπλό βαμβάκι.
ειμαι πολυ περιεργος να δω αυτον τον τροπο γεμισματος χωρις διαρροες.........φανταζομαι και ο λεο καθως και ολοι οι κατασκευαστες που εχουν αγνοια.......απο οτι φαινεται νικησες την βαρητυτα η υπολοιπη ανθρωποτητα οχι ακομα. 
περιμενω το βιντεο να μαθουμε και εμεις ..............σε ευχαριστουμε εκ τον προτερων :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #556 στις: Απριλίου 04, 2016, 12:33 »
Πάντα κλειστή η καμπάνα όταν γεμίζουμε, έχω καταστρέψει μοντάκι με την V1 όταν μια φορά αφηρημένος ξέχασα να την κλείσω και τα υγρά καταλήξανε στον πόλο.

Αποσυνδεδεμένος zorlac

• **
  • 143
« Απάντηση #557 στις: Απριλίου 04, 2016, 16:31 »
Δεν τον εχουν για δοκιμή, ένας υπάλληλος τον εχει αμα δουλευει τον δοκιμάζεις εαν οχι έχασες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μόλις τους πήρα τηλέφωνο. Τον έχουν και στα 2 καταστήματα για δοκιμή. :)

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #558 στις: Απριλίου 05, 2016, 23:34 »
ειμαι πολυ περιεργος να δω αυτον τον τροπο γεμισματος χωρις διαρροες.........φανταζομαι και ο λεο καθως και ολοι οι κατασκευαστες που εχουν αγνοια.......απο οτι φαινεται νικησες την βαρητυτα η υπολοιπη ανθρωποτητα οχι ακομα.
περιμενω το βιντεο να μαθουμε και εμεις ..............σε ευχαριστουμε εκ τον προτερων :respect: :respect: :respect:

Δεν είναι πυρηνική φυσική. Ο ατμοποιητής αυτός συγχωρεί πολλά, ακόμη κι αν κάνουμε κάτι που δεν προτείνει ο κατασκευστής.
Δεν είπα πουθενά ότι αυτός είναι ο προτεινόμενος τρόπος γεμίσματος, αλλά αν στήνετε με τα φυτίλια πίσω από την είσοδο του υγρού και όχι πλάι (ακόμη καλύτερα, αν βάλετε μπόλικο το βαμβάκι) τότε με δική σας ευθύνη κάντε το. Ούτε μάγκας είναι όποιος το πετυχαίνει, ούτε ατζαμής όποιος δεν το πετυχαίνει.

Απορώ γιατί δημιουργήθηκε τόσο θέμα και έγινε η τρίχα τριχιά. Και στον εβίβα ο κατασκευαστής - όχι συνιστά - αλλά αναφέρει ρητά ότι αναποδογυρίζουμε στο τελευταίο γύρισμα για να αποφύγουμε διαρροές. Παρόλα αυτά, κάποιοι κατά καιρούς έγραψαν ότι γέμισαν χωρίς αναποδογύρισμα και χωρίς διαρροές. Δεν τους ζήτησε κανείς το λόγο.

Και στον καυφούν που γεμίζει από κάτω, κάποιοι καταφέρνουν να τον γεμίσουν από πάνω, κάποιοι πάλι όχι. Ούτε οι μεν ψεύδονται, ούτε οι δε, ούτε ο svoe δεν ξέρει τι του γίνεται.  

Ιδού το βίνδεον. Σόρι για το άκομψο του να σκύβω για να ατμίσω, αλλά για να τραβηχτεί μονόπλανο χωρίς παύσεις και να έχω κοντινό τον ατμοποιητή δε γινόταν αλλιώς.
Χωρίς τις γρήγορες κινήσεις που έβαλα στις παύσεις και το γέμισμα, για να μην αποτίσω φόρο τιμής στον αείμνηστο Αγγελόπουλο, το βίντεο ήταν συνολικά 3 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. Αρκετός χρόνος για να δακρύσει ή να μουλιάσει αν ήταν αυτή η πρόθεσή του

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #559 στις: Απριλίου 05, 2016, 23:46 »
Πέτρα το δάχτυλο που έβαλες στην τρύπα του αέρα δεν ήταν τίποτα υπονοούμενο ε; :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #560 στις: Απριλίου 05, 2016, 23:52 »
χαχαααα.... ήθελα να δείξω ακομη καλύτερα ότι είναι στεγνός εξωτερικά ο ατμοποιητής. Και ατμό φύσηξα ανάποδα, ώστε να βγει από την είσοδο αέρα...μαζί με τυχόν ζουμάκια... αλλά δε μου έκανε τη χάρη. 

Δεν αποκλείω στο μέλλον βέβαια να μου την κάνει... ίσως και σε ακατάλληλη στιγμή, σε καφετέρια, δουλειά... το νόημα δεν είναι να γεμίζουμε από πάνω, αλλά ότι έχει πολλές ανοχές ο ατμοποιητής. Αυτό που λέγαμε για την ευκολία χρήσης. Και βέβαια, όσο τον είχα στημένο με τα βαμβάκια πλάι από την εισαγωγή υγρού, δεν το επιχείρησα. 

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
« Απάντηση #561 στις: Απριλίου 05, 2016, 23:55 »
Βρε εγώ κατάλαβα γιατί το έβαλες εκεί, απλά αυτή τη δουλειά την αναλαμβάνει ο "δείκτης" συνήθως.. :laugh1:

Έλα τέλος στα off.. :D

Αποσυνδεδεμένος kaklis

• *
  • 77
« Απάντηση #562 στις: Απριλίου 06, 2016, 00:48 »
@petra μπράβο σου για τις απαντήσεις σου. Και τον δικό μου έτσι τον γεμίζω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ούτε μια φορά!

• **
  • 243
« Απάντηση #563 στις: Απριλίου 08, 2016, 12:05 »
Χτες μου έπεσε και έσπασε το γυαλάκι στο πλύσιμο, το εσωτερικό γυαλί από το Cage tank.
Δεν το έχουν στη replace smoke σε κανένα κατάστημα :angry_orange:

Ανταλλακτικό αξίας 6 ευρώ και δεν έχουν λίγα κομμάτια ενώ είναι σχεδόν οι μόνοι που πουλάνε τον Calix! :thumpdown:

Ξέρει κανείς κανένα άλλο φυσικό κατάστημα στην Αθήνα ή αν υπάρχει κανένα γυαλί άλλου ατμοποιητή που να είναι συμβατό?

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1606
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #564 στις: Απριλίου 08, 2016, 15:47 »
γεια σας...περιμενω τον τηλεμαχακο να μουρθει και μετα απο τετοιες παρουσιασεις απο petra θα σπρωξω κανα 2 ατμοποιητες και θα στριψω στην ποιοτητα του καλιξ!!!καλο δυδιμο πιστευω θα εχω!

Αποσυνδεδεμένος Ποντικός

• *
  • 79
« Απάντηση #565 στις: Απριλίου 08, 2016, 15:52 »
toils RBA , για δοκίμασε και στο Athens vape στην αμφιθέας  ( πρώην replace smoke) . Παλιά τον έφερνε αλλα εχω καιρό να πάω .

• **
  • 243
« Απάντηση #566 στις: Απριλίου 08, 2016, 16:18 »
Φίλε ωραίος!!! Το έχουνε!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #567 στις: Απριλίου 08, 2016, 16:30 »
Kostasmoke, μια και υπάρχει σε καταστήματα, δες το από κοντά. Ατμισέ το, άνοιξέ το, κλείσε το...
Αν και είμαι σίγουρη ότι τηλέμαχος και κάλυξ είναι εξαιρετικό δίδυμο που συμπληρώνει ο ένας τον άλλον, η προσωπική εικόνα που θα σχηματίσεις μετράει όσο 10 παρουσιάσεις!

Αποσυνδεδεμένος kostasmoke

• 1606
  • η ζωη ειναι ενα αγγουρι......δικο σας!!!
« Απάντηση #568 στις: Απριλίου 08, 2016, 16:34 »
ειμαι σιγουρος γιαυτο που λες @petra..βεβαια ειμαι συντοπιτης με τον μανιαδακη και συντομα θα τον κανονισω για ενα καφε να κανω μια δοκιμη στον καλιξ του..ακομα καλυτερα απο μαγαζι(μιας και στην απομακρυσμενη ιεραπετρα δεν παιζει κατι τετοιο)

Αποσυνδεδεμένος Αsimos

• **
  • 120
« Απάντηση #569 στις: Απριλίου 10, 2016, 16:25 »

ενα μεγαλο μπραβο,ενα μεγαλο συγνωμη και ενα μεγαλο ευχαριστω για την φιλοξενια..το οτι αποχωρω απο το φορουμ και ζηταω την διαγραφη του λογαριασμου μου ειναι γιατι εγω ειμαι περιεργος.
πληροφοριακα αναφερω οτι το γεμισμα απο πανω δεν πρεπει να γινετε για τους εξης λογους¨¨
1.οταν δεν υπαρχει υποπιεση στο πανω μερος του τανκ αρχιζει η βαρυτητα,ειναι σαν ενα καλαμακι με νερο που αν κλεισουμε απο πανω με το δαχτυλο το νερο δεν θα πεσει,οταν ομως το αφησουμε οσο βαμαβκι και να βαλουμε απο κατω σε ελαχιστο χρονο θα το διαπερασει.
2.οταν βιδωνουμε το επανω καπακι, δημιουργουμε εμβολο καθως βιδωνουμε και αυτο αρχιζει να στεγανοποιει,ετσι πιεζουμε τον αερα με αποτελεσμα να σπρωχνει το υγρο μας στις τρυπες τροφοδοσιας,με την κινηση αυτη εκτος απο υπερτροφοδοσια που δημιουργουμε,μπορει να μετακινηθουν τα βαμβακια μας και να μας χαλασει το στησιμο αφηνοντας μικρα κενα γυρο απο την τρυπα και το βαμβακι μας,ετσι με μια απλη βαρεμαρα θα εχουμε ενα μετριο στησιμο για μερες.αυτο φαινεται και στο παραπανω βιντεο και αυτος ειναι ο λογος που μερικοι κατασκευαστες συνιστουν να γυριζουμε αναποδα τον ατμοποιητη πριν το τελικο σφιξιμο.
το οτι καποιες φορες δεν υπαρχουν διαρροες ειναι καθαρα οτι η σχεση χρονου/ροης υγρου δεν επαρκει να γεμισει πληρως το κατω μερος του ατμοθαλαμου ωστε να φτασει την τρυπα εισαγωγης αερα και να υπαρξουν διαρροες,η υπερτροφοδοσια ομως και η πιθανοτητα να μας χαλασει το στησιμο ειναι σιγουρες. εξαλου οσοι εχουν τον ατμοποιητη καταλαβαινουν.
θα παρακαλουσα να διαγρφει ο λογαριασμος μου και ολα τα μηνυματα μου, δεν υπαρχει λογος να  υπαρχει καθως δεν θα χρησιμοποιηθει ξανα.
ευχαριστω για την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ,χαρικα που σας γνωρισα,μεινετε στο ατμισμα γιατι το καπνισμα σκοτωνει.
γεια σας

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359851 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110707 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374758 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328140 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99921 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F