Κάτοχος και 'γω από χθες της αναβάθμισης και σήμερα τον δοκίμασα για πρώτη φορά στήνοντάς τον με mesh, 0.25 kanthal A1 στα 1,23Ω και τη φωλιά στραμμένη απ'τις τρύπες τροφοδοσίας υγρού.
Έχω να πω τα εξής:
α) Τέλος στη σταγόνα στο πόλο, στο γουργουρητό και στο σκούπισμα μετά από κάποια ώρα χρήσης.
β) Ο ατμο μου λειτουργεί αθόρυβα εντελως πλέον, συγκριτικά με τη V1 βάση, που προσπαθούσε να τραβήξει αέρα από κάτω, ενώ καθόταν στο μοντάκι (σε οποιοδήποτε μοντάκι). Όσοι ανέφεραν σφυρίγματα, ας δοκιμάσουν να στρίψουν το πόλο. Με λίγο πειραματισμό το βρίσκεις. Τον δοκίμασα με σχεδόν όλες τις ρυθμίσεις αέρα και δε μου σφυρίζει καθόλου. Αν και βρήκα το σημείο εκείνο που αν βρίσκεται ο πόλος, κάνει 1 ενοχλητικό θόρυβο.
γ) Η τζούρα του, με εντελώς κλειστή τη βίδα του αέρα, είναι ελαφρώς (και τονίζω το ελαφρώς) πιο αεράτη απ'αυτή που μπορούσα να χω με τη V1. ( Αν και όταν είχα τόσο σφιχτή τζούρα, με κούραζε για όλη μέρα).
δ) Πλέον η βάση λύνεται πολύ εύκολα συγκριτικά με πριν, αν θέλουμε να ξεστήσουμε όσο έχουμε υγρό μες στο τανκάκι, καθότι σχεδόν 2,5 φορές μεγαλύτερη της 1.
ε) Αισθητικά η βάση δε με ξετρέλανε, αλλά δε μπορείς να τα 'χεις και όλα. Και αέρα απ'το πλάι και συμβατότητα με τα κομμάτια που ήδη υπήρχαν απ'το V1.
στ) Ντουμάνι, γεύση και χτύπημα, ακριβώς τα ίδια επίπεδα με τον 1.
Πλέον,θα είναι ο καθημερινός και ολοήμερος σχεδόν, ατμοποιητής μου. Αβασάνιστα