vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

408 επισκέπτες, 1 χρήστης
Tem

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
  • Φύλο: Άντρας
  • To understand is to be...
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #480 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 13:02 »
Αυτό που πρέπει να βγάλουν (το οποίο έπρεπε να το είχαν βγάλει απ την αρχή) είναι η αναβάθμιση του Apollo με βάση όπως αυτή του Calix V2 να παίρνει δηλαδή αέρα από το πλάι και να απαλαγούμε απ την υγρασία που συγκεντρώνεται στον πόλο του Mod.

Τώρα όσον αφορά το kit αναβάθμισης του calix v1 σε v2 μόλις το παρέλαβα και απ οτι βλέπω μέχρι στιγμής λύνει το πρόβλημα με τις διαρροές που υπήρχαν στον πόλο του Mod.
Αλλά βρε παιδιά πολλά τα λεφτά..... 129 + 39 η αναβάθμιση = 168 ευρώ... θα μπορούσαν να το είχαν σκεφτεί απ την αρχή και να κανουν την εισαγωγή αέρα από το πλάι....σιγά την ιδέα...τόσοι και τόσοι ατμοποιητές έχουν την εισαγωγή αέρα από το πλάι....
Τέλος πάντων.... ευτυχώς μας αποζημιώνει η απόδοση που έχει... :)

Αποσυνδεδεμένος yuishosetsu

• *
  • 58
« Απάντηση #481 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 13:55 »
Ο apollo μου φαίνεται ότι μπορεί να λειτουργήσει και με τυφλό τον πόλο, μόνο απ τις τρύπες εισαγωγής αέρα στο πλάι, απ το δαχτυλίδι, οπότε δε νομίζω ότι θα βγει κάποια βάση όπως τη περιγράφεις.
Φαντάζομαι, δε ξέρω.
Τώρα ο calix  όντως μας αποζημιώνει και με το παραπάνω.
Αν κ τσιμπημένη η τιμή της βάσης. ( κ χωρίς τη φωλιά παρακαλώ..)

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #482 στις: Ιανουαρίου 22, 2016, 16:09 »
Και μένα πολύ ακριβή μου φαίνεται η αναβάθμιση, παρόλο που την περίμενα πως και πως το σκέφτομαι αν την αγοράσω :(
Είναι σχεδόν σα να παίρνεις μισό π.χ. Τηλέμαχο, προβληματίζομαι μήπως είναι καλύτερα να δώσω άλλα τόσα και να πάρω έναν άλλο αξιόλογο Ελληνικό ατμοποιητή.

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• **
  • 276
« Απάντηση #483 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 19:54 »
 για να μην  αισθάνεται παραπονεμένος ο V1 τώρα  που βγήκε ο V2.
διπλό 23mm  Α1 Κanthal παράλληλο, 2.5mm εσωτερική διάμετρο,  5 σπείρες 1Ω, 15W
το banana shock του Kostas44 στα καλύτερα του.

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
« Απάντηση #484 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 21:03 »
ποιό βαμβάκι είναι αυτό?

Γενικότερα ποιό βαμβάκι είναι καλύτερo για τον calix?

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• **
  • 276
« Απάντηση #485 στις: Ιανουαρίου 24, 2016, 21:34 »
 το βαμβάκι είναι fiber freaks Νο 1.
Συνήθως χρησιμοποιώ mojo pads χωρίς κανένα πρόβλημα , αυτό μου φαίνεται λίγο καλύτερο, περισσότερο στην αρχή,  μετά είναι περίπου ίδια.
τώρα ποιο είναι καλύτερο με τόσα βαμβάκια που έχουν βγει, θέλει κάποιες δοκιμές για να δεις ποιο σου ταιριάζει περισσότερο

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
« Απάντηση #486 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 08:20 »
Και μένα πολύ ακριβή μου φαίνεται η αναβάθμιση, παρόλο που την περίμενα πως και πως το σκέφτομαι αν την αγοράσω :(
Είναι σχεδόν σα να παίρνεις μισό π.χ. Τηλέμαχο, προβληματίζομαι μήπως είναι καλύτερα να δώσω άλλα τόσα και να πάρω έναν άλλο αξιόλογο Ελληνικό ατμοποιητή.

Εγώ πάντως που την πήρα ησύχασα....τέλος οι διαρροές στη βάση και το καθάρισμα.... ο ατμοποιητής έγινε όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι !!!

Τώρα όσον αφορά τα λεφτά και εμένα δε μου άρεσε η τιμή (με πόνεσε η τέπη μου  ;D ) αλλά κάθε τζούρα με αποζημιώνει σιγά σιγά... :cigar:

• **
  • 243
« Απάντηση #487 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 10:09 »
billcrx έχει μεγαλύτερη είσοδο αέρα από πλάγια, αυτό επηρρεάζει κάτι?
Λίγο παραπάνω αέρα θα τον ήθελα νομίζω, το δοκίμασες με περισσότερο αέρα αν διατηρεί την γεύση του?

Επίσης οι σταγόνες που μαζεύουμε από τον πόλο αρκεί το κάτω μέρος για να τις κρατήσει ή παίζει να βγούνε από πλάγια?

Προσπαθώ να δικαιολογήσω τα λεφτά για να τον αγοράσω όπως καταλαβαίνεις...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 25, 2016, 10:21 από Tolis RBA »

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
« Απάντηση #488 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 11:13 »
Φίλε Tolis RBA εύλογες όλες οι απορίες σου.... και μιας και πήρα το ρίσκο να κάνω την αναβάθμιση (γιατί και γω είχα αυτούς τους ενδοιασμούς) θα σου τις λύσω... :)

Ναι έχει μεγαλύτερη είσοδο εισαγωγής αέρα αλλά αυτό δεν επηρεάζει κάτι...εγώ το δουλεύω με τέρμα κλειστή τη βίδα εισαγωγής αέρα για τσιγαρίσιες τζούρες (σημειωτέον με τέρμα κλειστή τη βίδα απ οτι είδα δεν κλεινει τελέιως ο αέρας αλλά σου αφήνει το ελάχιστο αυτό άνοιγμα που θες για την σφιχτή τσιγαρίσια τζούρα). Εννοείται όσο ανοίγεις τον αέρα πέφτει και η γεύση...όπως σε κάθε ατμοποιητή.

Σταγόνα από τα πλάγια δεν έχω δει , ούτε αυτή την αίσθηση που οταν μετά από αρκετές τζούρες μάζευε υγρό στη βίδα ρύθμισης αέρα και όταν ρουφαγες έκανε ένα είδος γουργουρητού και ήθελε καθάρισμα(καταλαβαίνεις τι εννοώ  :wink_stil: ). Εξαλείφθηκε και αυτό !  :thumpup:

Από την Παρασκευή που τον δουλεύω κανένα απολύτως πρόβλημα..... ο ατμοποιητής πλέον έγινε όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι  :thumpup: .

Το κόστος είναι κόστος αλλά έτσι όπως ήταν δεν τον χρησιμοποιούσα, τώρα πλεον τον έχω μόνιμα πάνω εκτός  απ όταν έχω τον Apollo  ;D . Άντε να βγει και το αντίστοιχο κιτ αναβάθμισης για τον Apollo να ξεγνοιάσουμε  ;D

Ελπίζω να σε διαφώτισα.... ο,τι άλλο θες ρωτα... :)

• **
  • 243
« Απάντηση #489 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 12:26 »
Τα είπες όλα φίλε μου!
Το μόνο που με κρατάει ακόμα είναι μη βγει V3 σύντομα με ρυθμιζόμενο αέρα χωρίς εργαλείο και ο ατμοποιητής μου κοστίσει συνολικά 129 +39 +39 = 207 E...
Αλλά αυτό θα το ρωτήσω στο νήμα για τον V2

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
« Απάντηση #490 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 12:35 »
Μόλις κυκλοφόρησε η v2 , δε φαντάζομαι να βγει σύντομα η v3 ...... αλλά και να βγει εμένα προσωπικά δε με νοιάζει μιας και εγώ τον χρησιμοποιώ με τέρμα κλειστή τη βίδα μόνιμα για τσιγαρίσιες τζούρες.

Το βίδωσα τέρμα και δεν ξανασχολήθηκα....αυτό ηθελα άλλωστε !  ;D

Αποσυνδεδεμένος kermitlabros

• **
  • 158
« Απάντηση #491 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 17:56 »
Ωραία, πολύ ωραία.... Δεν τρέχει πια από κάτω... τρέχει μόνο από το πλάι... ΤΡΑΓΙΚΟ!!!! 39 Ευρώ για τι;;;; Άντε και πριν προσεχαμε με οποιο τρόπο μπορούσαμε (ανταπτορα) να μην σταξει απευθείας στον πόλο. Τώρα; Να προσέχουμε πάλι να μην τον πλαγιαζουμε, μήπως και παρεξηγηθει; Και να οι μπουρμπουληθρες, οι οποίες για να φύγουν πρέπει να λυθεί όλος και να καθαριστει το πλεοναζον υγρό!Χώρια ότι είναι εμφανής η μειωμένη ένταση ατμού. Επιστροφή λοιπόν στην v1 βάση και... Κλαψ για τα 39 ευρώ.. Αλήθεια κάτι cloudone και squape έχουν παρόμοια θέματα;;;;.....

Sent from G2 via Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 25, 2016, 18:27 από kermitlabros »

Αποσυνδεδεμένος oaksmoke

• **
  • 276
« Απάντηση #492 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 18:33 »
 μήπως πρέπει να προσέξεις κάτι στο στήσιμο σου; το βαμβάκι να καλύπτει τα ανοίγματα τις φωλιάς.

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,25145.msg941105.html#msg941105

ξαναδές λίγο τα video που κυκλοφορούν.
Ατμίζω πάνω από ένα χρόνο με Calix και Apollo και δεν είχα  ποτέ τόσο σοβαρά πρόβλημα.
Όταν τον μεταφέρεις ή τον αφήσεις αρκετή ώρα στο πλάι καλό είναι να κλείνεις την καμπάνα.   

Αποσυνδεδεμένος kermitlabros

• **
  • 158
« Απάντηση #493 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 18:42 »
Καταρχήν την φωλιά την έχω στριμενη μακριά από τις τρύπες. Και εγώ είμαι περίπου 6 μήνες με calix +Apollo και στον Apollo ποτέ δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα, στον δε calix μόνο την σταγόνα... Και ναι όταν τον παρκάρω κλείνω τα υγρά, αλλά στην v1 και λίγο να σου γειρει πχ στο αυτοκίνητο, δεν τρέχει τίποτα, ενώ στην v2... Μόλις άλλαξα λοιπόν και έβαλα την v1, με το ίδιο βαμβάκι και όλα καλά....

Sent from G2 via Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος geozero

• **
  • 120
« Απάντηση #494 στις: Ιανουαρίου 25, 2016, 21:19 »
μου εχει τρεξει ολες και ολες 2 φορες.και τις δυο οταν γεμισα με λιγο ανοιχτη καμπανα.  :eyesplash:  κατα τα αλλα καμια διαρροη.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359992 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450278 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110751 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374955 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328266 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1078 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99941 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F