vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

375 επισκέπτες, 4 χρήστες
FINIX, manoslykos, anetost, kyrgiannis

Calix By Leo

Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #510 στις: Φεβρουαρίου 26, 2016, 21:17 »
Λοιπον παιδια μολις βρηκα τη λυση για να μην ακουγεται ουτε καν ο αερας στη φωλια του v2 Γινεται εντελως αθορυβος. Στη δεξια τρυπα του αερα τοποθετουμε μια πολυ μικρη ποσοτητα βαμβακι. Οσο ποιοπολυ τοσο ποιο σφιχτη τζουρα και η βιδα του αερα ανοιχτη. Εχω παθει πλακα γιατι με ειχε ξενερωσει λιγακι

Αποσυνδεδεμένος yuishosetsu

• *
  • 58
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #511 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 00:41 »
Προσπάθησες να γυρίσεις το πόλο και δεν είδες αποτέλεσμα στον ήχο? :dontknow:

« Απάντηση #512 στις: Φεβρουαρίου 27, 2016, 08:28 »
Το εχω κανει. Στη σφιχτη τζουρα ειχε θορυβο

Αποσυνδεδεμένος chrisback79

• 1
« Απάντηση #513 στις: Μαρτίου 21, 2016, 17:00 »
στο τσακ ειμαι για να τον πουλησω...οχι οτι δεν δουλευει καλα, μια χαρα δουλευει,αλλα σαν το dripping τιποτα....και γευση dripping δεν εχει συγγνωμη κιολας για την διαφορετικη αποψη.

Αποσυνδεδεμένος Theo164

• **
  • 169
« Απάντηση #514 στις: Μαρτίου 22, 2016, 19:23 »
Γνωρίζει κάποιος αν το quartz tank από τον v1 έχει καταργηθεί  όπως μου είπαν στο κατάστημα που αγόρασα τον v2 η είναι out of stock? θέλω να παραγγείλω κάποια ανταλλακτικά orings... και έλεγα να αλλάξω το πλαστικό tank με το quartz

Αποσυνδεδεμένος CONAN100

• *
  • 37
« Απάντηση #515 στις: Μαρτίου 22, 2016, 19:40 »
Και στη σελίδα του By Leo μη διαθέσιμο το δείχνει. 
Δοκίμασε να στείλεις ένα e-mail και να τους ρωτήσεις.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #516 στις: Μαρτίου 22, 2016, 19:56 »
κι εγώ το ίδιο θα σου έλεγα. Είναι πολύ εξυπηρετικοί κι απαντάνε αμέσως. Εψαχνα παλιά να βρω ένα τζαμάκι για το τανκ της Σοφίας, αλλά έβρισκα στο σαιτ μόνο ολόκληρο το τανκ. Με ένα πμ λύθηκε το πρόβλημά μου. Δυο μέρες μετά το τζαμάκι με περίμενε σε κατάστημα κοντά στο σπίτι μου. 

Αποσυνδεδεμένος Theo164

• **
  • 169
« Απάντηση #517 στις: Μαρτίου 23, 2016, 14:11 »
έστειλα e-mail και πήρα απάντηση άμεσα σε λιγότερο από μια ώρα!
επειδή μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους....  τα quartz θα είναι διαθέσιμα σε ένα μηνα ίσως και περισσότερο

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #518 στις: Μαρτίου 29, 2016, 19:52 »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #519 στις: Μαρτίου 29, 2016, 23:28 »
Προσπάθησα να παρακολουθήσω το βίντεο. Αδύνατον... η φλυαρία του παρουσιαστή δεν έχει όριο. Λεει σε 2 λεπτά αυτά που θα μπορούσε να έχει γράψει με 10 γραμμές. Κακήν κακώς κατάφερα να εντοπίσω λίγα σημεία με τα Points Που με ενδιέφεραν και πραγματικά σάστισα.

αρνητικά σημεία που βρίσκει ο μπουσάρντος: 
η ρύθμιση των υγρών δε γίνεται με κάποιο δαχτυλίδι, όπως στα κινέζικα subohm, αλλά με την ίδια την καμπάνα. Δεξιόστροφα κλείνει εντελώς και κλείνουν τα υγρά και αριστερόστροφα όσο γυρνάμε, τόσο ανοίγει. Πόσο πιο απλό πια! Ε, τι βρήκε να πει: "αν λοιπόν είμαι βράδυ κάπου και δε βλέπω, δεν μπορώ να καταλάβω αν ανοίγω και πόσο ανοίγω. Θα έπρεπε να έχει κάποιο σημάδι, κάποιο εξόγκωμα κάπου για να καταλαβαίνω"
Ατμοποιητή με γραφή μπραιγ πρώτη φορά βλέπω να προτείνουν

Μετά κάτι λέει ότι ο ατμοποιητής έχει αρνητικό το γεγονός ότι έχει τραχιές επιφάνειες ή αιχμηρές ή κάπως έτσι, όταν λίγο μετά μιλάει για την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής του. Λίγο παράδοξο να συνυπάρχουν και τα δυο

Το σημείο όπου η ρύθμιση των υγρών είναι σωστή με αυτό που είναι λάθος τα βρίσκει ότι είναι πολύ κοντά. Θα διαφωνήσω, διότι αυτό είναι κάτι που την πρώτη μέρα λίγο σε δυσκολεύει, αλλά τη δεύτερη του παίρνεις τον αέρα. Είναι σχόλιο που θα έκανε μόνο κάποιος που έπιασε βιαστικά και πρόχειρα στα χέρια του τον ατμοποιητή. 

Εκεί βέβαια που έμεινα ενεά (ίσως να φταίει κιόλας το γεγονός ότι ΔΕΝ είμαι μπουσαρντίτσα) είναι όταν πήρε μια τζούρα από τον calix και μια από τον καυφούν (ή το καυφουνοειδές που κρατούσε στο άλλο χέρι) και διέγνωσε με ύφος σωμελιέ ότι το καυφουνοειδές έχει καλύτερη γεύση. Μπορεί και να είχε δίκιο, αλλά να βγάλει συμπέρασμα με 3 δευτερόλεπτα;;; Ούτε cruiser να ήταν...

Τεσπα... τον έχω τον μικρό στα χέρια μου και αναμένεται παρουσίαση. Οταν τον δουλέψω αρκετά και είμαι σίγουρη. Δεν θα πω ότι δεν έχει αρνητικά, αλλά σίγουρα δεν είναι η έλλειψη γραφής μπράιγ στο καπάκι του. 

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
« Απάντηση #520 στις: Μαρτίου 30, 2016, 00:28 »
Σε γενικές γραμμές ο Busardo δεν είναι καλός παρουσιαστής ατμοποιητών.
Παλιά το έλεγε συχνά.
Ο άνθρωπος είναι για μοντ.

Στην ρύθμιση υγρών στο σκοτάδι έχει δίκιο.
Θέλει feedback για να καταλαβαίνει πόσο ανοιγοκλείνει.
Τα μοντ έχουν φωτεινές οθόνες, για να βλέπουμε στο σκοτάδι πόσα Βολτ, Βατ, Κελσίου ρυθμίζουμε.
Χάθηκε δηλαδή να έβαζαν στον Calix κάτι αντίστοιχο;

Επιστροφή στον Calix και αναμονή για την παρουσίαση απ' τα χεράκια σου. :popcorn:
Έχω ακούσει τον Ρένο να λέει σε παρουσιάσεις ελληνικών ατμοποιητών "Αυτό μοιάζει με ανοξείδωτο, αλλά δεν είμαι σίγουρος."
Ζω για την μέρα που θα πει "Θα μπορούσα να τηλεφωνήσω στον κατασκευαστή. Με αστική χρέωση και μιλώντας την ίδια γλώσσα θα σιγουρευόμουν, αλλά δε βαριέσαι..."

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #521 στις: Μαρτίου 30, 2016, 00:47 »
Πιστευω οτι εδωσε υπερβολικες διαστασεις στο θεμα της ρυθμισης των υγρων με το drip tip. Πρεπει να το ειπε ισα με τριαντα φορες και το ανεδειξε και ως το μεγαλυτερο αρνητικο του ατμοποιητη. Αυτο που θα επρεπε να πει και οντως ισχυει ειναι οτι "δεν κανουν ολα τα drip tip για τον calix (οπως και για τηλεμαχο και για ολους με τον ιδιο τροπο ρυθμισης υγρων) γι΄αυτο προσεξτε το drip tip που θα επιλεξετε να εφαρμοζει καλα ωστε να γυριζει ανετα την καμπανα."
Αυτο και τελος. Δεν ειναι τοσο τρομερο. Εξαλλου δεν αποτελει εγγενες προβλημα του ατμο αφου με το οριτζιναλ drip tip δεν υπαρχει προβλημα. Απλα σου περιοριζει τη δυνατοτητα να τον στολισεις με ο,τι drip tip υπαρχει στην αγορα. Σιγα τα ωα :)

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #522 στις: Μαρτίου 30, 2016, 00:54 »
@ μικρό Τσιπ. Εχεις δίκιο... θα κατακευραυνώσω στην παρουσίασή μου την έλλειψη γλυπτής ή φωτεινής ένδειξης ροής υγρού στον calix. Θα συμφωνήσω δημόσια με τον μπουσάρδο ότι αξίζει επίσης δημόσιας κατακραυγής το γεγονός ότι δεν μπορώ να περάσω στα "βιδάκια" του ατμοποιητή το σύρμα που περίσσεψε από την περίφραξή μου.
Περιμένω εν τω μεταξύ κάποιες απαντησούλες του κατασκευαστή σε απορίες μου, που του έθεσα. Πάντως, φρονώ, ότι για ατμοποιητή που είναι καιρό στην αγορά, η ενημέρωση για τα υλικά του είναι ήδη γνωστή. Περισσότερο μας ενδιαφέρει πώς ατμίζει ο κόκκινος νάνο.

@caros. Ερχεσαι στα λόγια μου. Οτι αυτό που θα έγραφε με λίγες γραμμές, χρειάζεται κάποια λεπτά φλυαρίας για να το αποδώσει. Βαρετό έως σχίζω φλέβες με στομωμένο οδοντωτό μαχαίρι. Από κει και πέρα, διαφωνούμε ή όχι με την παρατήρησή του, είναι άλλο θέμα. Και να διαφωνούμε, ο καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του. Θα έλεγα ότι υπάρχουν πολλά ντριπ, είτε μονού είτε διπλού ορινγκ που κάνουν μια χαρά τη δουλειά. Δεν είναι σφιχτή στο στρίψιμό της η καμπάνα. Αν βέβαια αυτό είναι το σοβαρότερο ελάττωμα του ατμοποιητή, τότε θα πρέπει να θεωρηθεί εξαιρετικός. Αλλά όχι να χάσουμε κι ένα μεροκάματο για να βλέπουμε τον παρουσιαστή να καταφέρει να αρθρώσει μια άποψη. Εχουμε και δουλειές ©

Αποσυνδεδεμένος mankar72

• 1240
« Απάντηση #523 στις: Μαρτίου 30, 2016, 01:11 »
Πάντως εγώ από την παρουσίαση έμαθα ότι γεμίζει πιο εύκολα από τον ΤηλέΧαμο ;D.
Από την άλλη στον ΤηλέΧαμο γυρίζει πιο εύκολα η καμπάνα. :))
Φυσικά και οι δύο αν είχαν εγκοπές εκεί που μπαίνει το επιστόμιο και έρχονταν με ειδικά επιστόμια με προεξοχές που να κουμπώνουν στις εγκοπές τότε θα είμασταν σίγουροι ότι γυρίζει η ρύθμιση υγρού, αλλά τα υπόλοιπα επιστόμια πάλι δεν θα δούλευαν σωστά, οπότε η λύση δεν είναι αυτή, αλλά θα έπρεπε να προεξέχει το πάνω μέρος της καμπάνας και να έχει και πιάσιμο για να γυρίζει εύκολα, αλλά και αυτό ίσως......... :wall:   

Αποσυνδεδεμένος caros

• 1707
« Απάντηση #524 στις: Μαρτίου 30, 2016, 01:13 »
@petra Δεν εφυγα απο τα λογια σου ποτε :D . Συμφωνουμε σε ολα. Απλα εγω εχω διαφορετικα γουστα με το χρονο των βιντεο. Σε καταλαβαινω απολυτα οταν λες οτι δεν ειναι πρακτικα και εξοχως μακροσκελη γιατι οντως ειναι. Αλλα εμενα αυτο μου αρεσει γιατι το βλεπω και σαν ψυχαγωγια ενα πραγμα, καθομαι και τον απολαμβανω, το εχει το μπλα μπλα ο τυπος και  τα ψειριζει πολυ, κυριως ομως τα μοντ (εδω συμφωνω με microchip). Για αυτους ομως (και σιγουρα για νεους ατμιστες) που ψαχνουν συγκεκριμενες, απλες και γρηγορες απαντησεις, σιγουρα ο Βουσαρδος δεν ειναι ο reviewer γι' αυτους.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359940 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114252 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450242 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110733 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374855 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328207 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15299 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99935 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F