vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

651 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, pngtszs1976, tasos1976, manoslykos, Doubt, camber, kotsos75

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #165 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 13:40 »

Αυτή είναι μεγάλη αναβάθμιση!!!

Αν μπορείς ανέβασε φωτογραφία.

Αν δείτε στην πρώτη σελίδα με είχε απογοητεύσει πολύ αυτό το ξεκόλλημα, δεν πρόλαβα καν να πειραματιστώ μαζί του. Επίσης μου είχε φανεί πολύ κακό το φινίρισμα και είχε πολύ εργοστασιακή λαδίλα, αυτά υποθέτω δεν θα έχουν αλλάξει, αλλά ίσως και να τα παραβλέψω, ελπίζω να μην ξεκολλήσει τίποτα αν τα αφήσω να μουλιάσουν σε καυτό νερό με απορρυπαντικό.

Μια δοκιμή μόνο είχα στο κατάστημα και μου είχε αρέσει πολύ η γεύση, δεν θυμάμαι καν πόσο αεράτη είναι η τζούρα, μπορεί να μου πει κάποιος με ποιους ατμοποιητές συγκρίνεται?

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #166 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 13:46 »
Τόλη, εμένα δεν είχε καθόλου λαδίλα, σκέψου δεν τον έπλυνα καν.  Να ξεκολλήσει κάτι δεν παίζει μιας και δεν είναι τίποτα κολλημένο (στο cage μιλάμε) όσο για το φινίρισμα, εμένα μου φάνηκε μία χαρά αλλά μπορεί εσύ να έχεις άλλα γούστα, οπότε δεν μπορώ να πω κάτι  :dontknow:

Για την τζούρα, εγώ που κάνω τσιγαρίσιες μόνο, μου μοιάζει με KFL+ αλλά μπορεί να γίνει και πιο αεράτη (ειδικά αν βάλεις το έξτρα drip tip) και πιο σφιχτή (όχι πολύ όμως).

Το απόγευμα θα ανεβάσω φωτό για να δεις πως είναι ακριβώς το cage και να καταλάβεις τι παίζει  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος konmac

• **
  • 405
« Απάντηση #167 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 15:37 »
Τον παρέλαβα σήμερα με επιφύλαξη. Ενώ παράγγειλα απο την αρχή και δεύτερο τανκ.
Ειναι ο 9τος ατμοποιητης μου.
Παρολα αυτα στήνοντας τον δεν είχα κανένα θεμα.
Ήρθε πεντακάθαρος αψεγαδιαστος, και τελείως απροβληματιστος .
Ειναι οτι πιο εκλεπτυσμένο και λεπτεπίλεπτο εχω πιάσει στα χέρια μου.
Όμορφος μικρός πρακτικός και ευέλικτος.
ΜΠΡΑΒΟ στον κατασκευαστή του.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #168 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 15:38 »
Καλοάτμιστος φίλε μου  :thumpup:  , περιμένουμε εντυπώσεις

@drakmor, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ με mesh!!!!!! Δεν θα φταίω εγώ μετά για την οικονομική σου καταστροφή, προειδοποίησα  ;)

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #169 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 15:40 »
Καλοατμιστος φιλε!!

Πολυ χαιρομαι που αυτο το νημα παιρνει τα πανω του!!

Αποσυνδεδεμένος konmac

• **
  • 405
« Απάντηση #170 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 15:48 »
Παιχνιδιάρικο πολυ ειναι!!!!
Οτι θέλεις τον κάνεις.
Μου είχαν βάλει μια καραμέλα υγρο δώρο και ηταν πιο έντονο απο το να το έτρωγα
Νοιώθω πολυ χαρούμενος για την επιλογή μου.
Με N200 τον έστησα 12-13 σπείρες λοξά την αντίσταση και το ipv d2 και το istick 40 καλά τον δέχτηκαν.

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #171 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 15:57 »
Καλοάτμιστος φίλε.

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #172 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 17:01 »
Παιχνιδιάρικο πολυ ειναι!!!!
Οτι θέλεις τον κάνεις.
Μου είχαν βάλει μια καραμέλα υγρο δώρο και ηταν πιο έντονο απο το να το έτρωγα
Νοιώθω πολυ χαρούμενος για την επιλογή μου.
Με N200 τον έστησα 12-13 σπείρες λοξά την αντίσταση και το ipv d2 και το istick 40 καλά τον δέχτηκαν.

Καλοάτμιστος φίλε μου :)
Καλοάτμιστος φίλε μου  :thumpup:  , περιμένουμε εντυπώσεις

@drakmor, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ με mesh!!!!!! Δεν θα φταίω εγώ μετά για την οικονομική σου καταστροφή, προειδοποίησα  ;)

Έχω 2 φύλλα με mesh και κάθονται από τότε που είχα σαν κύριο άτμο των next gen από vapeware mods πρέπει κάτι να τα κάνω  ;D .Κοίτα είδη μου έκανες ζημιά με το στήσιμο που μου πρότεινες από εδώ και πέρα δεν υπάρχει σωτηρία.

Όσο για τη λαδίλα επειδή πήρα τον δεύτερο στα χέρια μου να πώ ότι ο πρώτος ήταν πεντακάθαρος ενώ ο δεύτερος είχε αρκετή λαδίλα ειδικά μέσα στη καμπάνα πράγμα που δεν με απασχολεί γιατί τα βράζω όπως και να έχει.

Χαίρομαι που γινόμαστε πολλοί γιατί ο άτμο το αξίζει και πόσο μάλλον για ένα Ελληνικό προιόν και όχι κάτι ξένο.

Update: Για το cage αυτό που είπατε ότι είναι 2 διαφορετικά κομμάτια είναι πολυ ευχάριστο και επίσης ενα πουλάκι μου είπε ότι σύντομα θα βγεί καινούργιο Cage με τις κάθετες μεταλικές ΄ραβδους να περιτρυγυρίζουν το γυαλί σαν κανονικό κλουβί  :D
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 17:53 από drakmor »

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #173 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 17:36 »
Τι να πω ρε φίλε, μάλλον παίζει ανάλογα με την παρτίδα.  Πήρες και 2ο ρε θηρίο, σαν και εμένα με τον Apollo θα καταντήσεις  :))

Ζητώ ταπεινά συγνώμη για όποια ηθική και κυρίως οικονομική βλάβη προξένησα

:sign_lypamai: :sign_lypamai: :sign_lypamai: :sign_sygnomi: :sign_sygnomi: :sign_sygnomi:

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #174 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 17:55 »
Χαχαχαχα όχι το δεύτερο τον πήρα και έδωσα τον πρώτο πίσω γιατί μου ξεκόλισε το τζαμάκι και μου αλλάξανε ολόκληρο τον άτμο γιατί δεν μπορούσαμε να ξεβιδώσουμε την κάτω βάση του γυαλιού από το deck  ;D

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #175 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 18:29 »
Τον παρέλαβα σήμερα με επιφύλαξη. Ενώ παράγγειλα απο την αρχή και δεύτερο τανκ.
Ειναι ο 9τος ατμοποιητης μου.
Παρολα αυτα στήνοντας τον δεν είχα κανένα θεμα.
Ήρθε πεντακάθαρος αψεγαδιαστος, και τελείως απροβληματιστος .
Ειναι οτι πιο εκλεπτυσμένο και λεπτεπίλεπτο εχω πιάσει στα χέρια μου.
Όμορφος μικρός πρακτικός και ευέλικτος.
ΜΠΡΑΒΟ στον κατασκευαστή του.
καλοατμιστος.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #176 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 19:18 »
Χαχαχαχα όχι το δεύτερο τον πήρα και έδωσα τον πρώτο πίσω γιατί μου ξεκόλισε το τζαμάκι και μου αλλάξανε ολόκληρο τον άτμο γιατί δεν μπορούσαμε να ξεβιδώσουμε την κάτω βάση του γυαλιού από το deck  ;D

A! πες το ρε άνθρωπε να μην έχω τύψεις  :)) :)) :))

Η φωτό από το cage όπως σας υποσχέθηκα.  Είναι 3 κομμάτια, το γυαλί, το τανκ και το καπάκι.  Το γυαλί μπαίνει μέσα στο τανκ, δεν χρειάζεται πίεση ούτε σφήνωμα και το καπάκι βιδώνει και τα κρατάει μαζί.  Σημαντική λεπτομέρεια, το o-ring που φαίνεται στον πάτο του τανκ εκτός από την στεγανότητα, είναι για να απορροφά του κραδασμούς ώστε το γυαλί να μην σπάει σε περίπτωση πτώσης.  Το ίδιο o-ring έχει και το καπάκι, οπότε ουσιαστικά το τζάμι είναι κλεισμένο ανάμεσα από 2 o-rings για στεγανότητα και προστασία  ;)

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #177 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 20:42 »
παω να το παρω τωραααααα :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
  • To understand is to be...
« Απάντηση #178 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 00:28 »
Με ψήσατε και ειδικά εσύ achatzi να τον αγοράσω (και με καταστρέψατε και οικονομικά  ;D )

από που όμως οεοοο ??

Είδα οτι υπάρχει διαθέσιμος στο replace smoke και στο queen ecigs και στο site του byleo.eu στο οποίο τον έχει με το cage στα 129 ευρώ (με το cage έτσι όπως τον θέλω).
http://www.byleo.eu/bl/el/calix-rba/173-calix-cage.html

Το site αυτό απ όσο είδα δεν έχει κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας.... ξέρει κάποιος αν λειτουργεί κανονικά (μην κάνω την παραγγελία και μείνω με τη χαρά  ;D  της αναμονής οτι έρχεται).....αν είναι να τον παραγγείλω από εκεί μαζί με το cage και να μην αγοράζω εχτρα cage μετά.

Ευχαριστώ  :respect:

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #179 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 00:32 »
Κανονικά δουλεύει φίλε μου, δεν θα έχεις θέμα, στείλε και ένα email αν θες να το σιγουρέψεις  :thumpup:

Με βλέπω επίσημο fanboy του Leo  :)) :)) :))

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360042 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450360 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110783 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328324 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99958 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F