vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

547 επισκέπτες, 4 χρήστες
panaulis, FINIX, manoslykos, camber

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #150 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 09:24 »
@knight77
απο την στιγμή που τα έσκασες τα λεφτά για να πάρεις τον CALIX καλό θα είναι να ασχοληθείς λίγο με τον ατμοποιητή. Λίγα πράγματα γιατί δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με KAYFUN.
Calix είναι bottom feed Kayfun είναι απ το το πλάι. Γι αυτό άλλωστε έχεις όπως όλοι μας την σταγόνα στον πόλο. Αν έχεις πλημμύρα τότε κάτι κάνεις εσυ λάθος.Τι κερδίζεις με bottom feed? η φυσική λέει πως ότι και να κάνεις έχεις καλύτερη γεύση γιατί απλά τον αέρα τον πέρνεις απο κάτω και σκάει απευθείας στην αντίστασή σου. Γι αυτό και για άλλους λόγους όσο και να ανοίξεις τον αέρα δεν χάνεις απο γεύση (δοκίμασε αυτό με ένα kayfun)

Ποιότητα κατασκευής - Το γεγονός οτι ο Kayfyn έχει 469 κομμάτια δεν τον κάνει ποιοτικότερο, την ποιότητα να την τσεκάρεις απο την ποιότητα ατμίσματος που σου δίνει, υποκειμενικό βέβαια οπότε ο καθένας θέτει τη δική του ποιότητα. Παράδειγμα, πόσες παραλλαγές μπορείς να κάνεις με τον kayfun? με τον calix άπειρες και αυτό στο δίνει η ποιότητα κατασκευής της φωλιάς.

Άποψη μου είναι πως θα πρέπει να αποφασίσεις αν σου κάνει bottom feeder ατμοποιητής ή όχι, γιατί την σταγόνα την παντρεύεσαι αλλά η γεύση αν πετύχεις το στήσιμο που σε ικανοποιεί τότε δεν αλλάζεις.

Αυτά απο εμένα και sorry εξ αρχής για την μεγάλη απάντηση αλλά θεωρώ κρίμα να έχεις δώσει τα λεφτά σου και να μην το παλέψεις λίγο γιατί και εγώ ως πρώην kayfunakias το ίδιο πήγα να πάθω και ευτυχώς με έσωσε ένας Στέλιος σε κατάστημα στο Ηράκλειο. Αν θες μπορούμε να βοηθήσουμε σε ερωτήσεις και προβλήματα

Αποσυνδεδεμένος knight77

• 667
« Απάντηση #151 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 10:27 »
Τον Phenomenon έχω φίλε μου, τον Calix τον έχω δει από κοντά ;)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #152 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 11:46 »
Τον παράγγειλα και εγώ σήμερα.....και ο θεός βοηθός. ..
Την τρίτη θα τον έχω.
Τεονοτις τον θεωρείς καλυτερο απο το φαινόμενο. ;

Είμαι κάτοχος και των 2 (phenomenon calix) κανείς δεν είναι καλύτερος από τον άλλο απλά ο καθένας αποδίδει καλύτερα το ένα υγρό από τον άλλο. Παράδειγμα το Castlelong στον phenomenon πιστεύω ότι είναι καλύτερο από τον Calix ενώ το Over the rainbow στον calix απογειώνεται σε σχέση με τον phenomenon.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #153 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 12:06 »
Μην προσπαθείτε να συγκρίνετε ατμοποιητές, ειδικά τέτοιου επιπέδου, δεν πρόκειται να βγάλετε άκρη.  Ο ένας θα σου λέει τον ένα και ο άλλος τον άλλο σαν καλύτερο.  Ακόμα χειρότερα θα έρθει κάποιος σαν τον drakmor και θα σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο και θα σου πει ότι είναι ίδιοι αλλά το CL ταιριάζει στον Phenomenon και το OTR στον Calix, τι θα κάνω εγώ ρε μάστορα που κάνω και τα δύο, ε;  :)) :)) :)) :)) :)) :))

Πέρα από την πλάκα, ο drakmor (άσχετο, το στήσιμο που σου είπα το δοκίμασες; ) έχει πιάσει το νόημα, είναι τι ταιριάζει στον καθένας περισσότερο παιδιά, δεν πρόκειται ποτέ να βγει "νικητής" σε αυτή την μάχη.  Πρέπει να πάτε να τους δοκιμάσετε, ακόμα καλύτερα να βρεθεί κάποιος που έχει και τους δύο και είναι πρόθυμος να σας αφήσει να δοκιμάσετε το υγρό σας, δεν υπάρχει άλλη λύση.

Αν πάλι δεν υπάρχει επιλογή δοκιμής λόγω επαρχίας, θα πρέπει να παρακολουθήσετε τι λέει κάποιο μέλος που από τα posts του έχετε δει ότι έχετε τα ίδια γούστα σε υγρά και hardware.  Έτσι μπορεί να έχετε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα.

Εγώ έκανα τις δοκιμές μου και στο τέλος έκανα και την επιλογή μου αλλά δεν θα σας πω τι να πάρετε, πρέπει να δοκιμάσετε  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #154 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 13:01 »
@achatzi προφανώς το δοκίμασα ξέχασα να ποστάρω γιατί τον έχω πιπίλα για αυτό και έγραψα και από πάνω ότι το OTR στον calix απογειώνεται πραγματικά μέρα με τη νύχτα με τον phenomenon.Αγόρασα καινούργιο OTR με την καινούργια σύνθεση και το έχω αφήσει να ωριμάσει να το δοκιμάσω και έτσι ξέρω οτι δεν κρατιέσαι για να το κάνεις αλλα το κόλπο είναι να έχεις και ενα 10 ml  για να σε βγάλει αυτή τη 1.5 μερα  ;D

Προς τους υποψήφιους αγοραστές , όπως είπα είμαι κάτοχος και των 2 όποιος σκέφτεται να πάρει τον Calix go for it δεν πρόκειται να το μετανιώσετε :)

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #155 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 13:28 »
Συμφωνώ απόλυτα με τον achatzi ...

Έχουμε πλέον ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ατμοποιητές που οι αποδόσεις τους φτάνουν από 9,5/10 ως 9,9/10 (ας πούμε οτι το απόλυτο δεκάρι δεν υπάρχει).

Μην μπαίνουμε στο τρυπάκι του οπαδισμού.

Με τέτοιες αποδόσεις πλέον (και αν βγάλουμε έξω τον παράγοντα σετάπ), παραμένουν μόνο οι μηχανικές διαφορές του κάθε ατμοποιητή οι οποίες και δίνουν τον δικό τους χαρακτήρα σε ίδιο ατμιστικό υγρό.

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #156 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 20:46 »
να προσθεσω και εγω οτι τον calix by leo τον ατμισα αφου ατμισα phenomenon zest,phenomenon light,estia,aiolos,erlkonigin.αυτους τους εχω ολους πλην της εστιας που εγινε ανταλαγη με τον erlkonigin.
o calix by leo ειναι ενας ιδιαιτερος και αρκετα απαιτιτικος απο τον χρηστη του.λιγο λιγοτερο βαμβακι να βαλεις θα παρεις αλλη γευση απο αυτη που ηξερες μεχρι τωρα.αντισταση μικροτερη να βαλεισ απο αυτην που εβαζες παλι θα παρεις κατι διαφορετικο και ουτο το καθεξις.εγω νομιζω οτι οτι ειναι ο ατμο του μερακλι.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
δοκίμασε να πας 1,6Ω με kanthal 0,30 (8 σπείρες) στα 2,5mm οι σπείρες. Επειδή πέρνει βαμβάκι αρκετό λόγο 2,5mm το υγρό άνοιξέ το μέχρι και το γράμμα Ι
αυτο εκανα με την διαφορα αντι για 2.5mm εκανα 2.0mm και ειχα μεχρι τωρα το καλυτερο αποτελεσμα.

Αποσυνδεδεμένος akisjon

• *
  • 79
« Απάντηση #157 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 21:21 »
vertical coil  :thumpup:  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #158 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2015, 21:38 »
με τον calix φαντασια να χεις και κανεις οτι θες.το μονο στεναχωρο ο διμιουργος του εναι ακομα στο κρεβατι. :-[

Αποσυνδεδεμένος teot1

• *
  • 51
« Απάντηση #159 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 01:58 »
Και με mesh παίζει πολυ καλα!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #160 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 08:16 »
όπως έγραψα και πιο πριν το mesh είναι άλλο επίπεδο. Είναι πολύ αδικημένο, δυστυχώς 2 εβδομάδες τώρα που κάνω mesh στον CALIX & Apollo μου είναι πολύ δύσκολο να γυρίσω σε βαμβάκι
Απογειώνει τα υγρά μάλλον να τοποθετηθώ καλύτερα, δίνει τις πραγματικές γεύσεις των υγρών. Οι fun του OTR με mesh θα καταλάβουν για πρώτη φορά το σύκο.
Βέβαια το mesh αξίζει να ασχοληθείς μόνο αν κάνεις πολύπλοκα υγρά διαφορετικά δεν θεωρώ οτι αξίζει.

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #161 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 12:03 »
To  Σαββατοκύριακο θα δοκιμάσω OTR με mesh και θα επιστρέψω με τις ενυπώσεις μου  ;D .

Χτες όπως άνοιγα τον Calix  για να τον καθαρίσω μου ξεκόλισε το τζαμάκι από το κάτω σιδερένιο κομμάτι που είναι κολλημένο  :( χωρίς να ασκήσω μεγάλη δύναμη κατά το ξεβίδωμα ή κάτι τέτοιο και προφανώς χωρίς ποτέ να έχω βράσει το τζαμάκι. Τα παιδιά όμως στο Replace Smoke με εξυπηρέτησαν άψογα τους τον πήγα και μου δώσανε ολοκάινουργιο Calix του κουτιού  ;D καθάρισμα και πάμε για Gambit DIY.

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #162 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 13:13 »
Στο Caged Tube χρησιμοποιείται πάλι κόλλα για να συγκρατηθεί το τζαμάκι ή ξεπερνάει αυτό το μειονέκτημα?
http://www.byleo.eu/bl/el/calix/171-caged-tube-for-the-calix-rba.html

Ρωτάω γιατί αυτός ήταν ο κύριος λόγος που επέστρεψα τον calix (είχε ξεκολλήσει από την πρώτη μέρα).

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #163 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 13:14 »
Όχι δεν είναι κολλημένο το τζαμάκι μπαίνει σφινοτά.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #164 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2015, 13:17 »
Όχι φίλε μου, δεν χρησιμοποιείται πουθενά κόλλα.  Το cage αποτελείται από 2 κομμάτια, το κάτω μέρος όπου μπαίνει το τζαμάκι και το καπάκι που το κρατάει στην θέση του.  Το απόγευμα αν θες μπορώ να ανεβάσω φωτό  :thumpup:

EDIT: με πρόλαβε ο Αλέξης

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359950 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450263 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110741 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374918 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99937 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F