vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

477 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, lagoudakis, camber, neoklis79

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος ako

• 831
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #120 στις: Αυγούστου 29, 2015, 17:37 »
Καλημέρα!

UPDATE
Μετά από πάρα πολλά στησίματα, διαπίστωσα πως καλύτερα αποτελέσματα έχω με μία απλή αντίσταση (ανοιγμένο microcoil).
Προσπαθώ, όσο γίνεται, οι σπείρες, σαπέχοντας, να βρίσκονται ακρβώς πάνω από την οπή εσαγωγής αέρα.
Με λύπη μου συνειδητοποίησα πως συνήθισα το άτμισμα του Kayfun (2 - 2,5 χρόνια αποκλειστηκής χρήσης) γι' αυτό καινομίζω
πως δεν έχω γεύση! Αντιθέτως! Από Δευτέρα θ' αγοράσω βάσεις Tottaly και θα δοκιμάσω.

OFF TOPIC
Κάποια πρόταση για βάση που θ' αναδείξει ένα ελαφρά καπνικό;

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!
 :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Για τη βάση που θέλεις εδώ:

http://nexxton-ecig.com/index.php?route=product/product&path=77_108_132&product_id=948

https://www.atmistique.gr/vpg-base-green-label-clone.html

http://vapoleon.gr/shop/atmistikes-vasis/atmistiki-vasi-vpg-red-label/

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #121 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2015, 15:19 »
Κάτοχος και εγώ πλέον του Calix, τον έχω δοκιμάσει 1 βδομάδα συνεχόμενα σαν τον καθημερινό μου άτμο με όλες τι βασικές μου γεύσεις (Castle Long,Gambit,Over The Rainbow, Under the Sea). Συγκριτικά με τον Phenomenon μπορώ να πω οτι δεν καταλαβαίνω διαφορές εκτός αν το υγρό είναι γλυκό εκει υπερτερεί αλλά όχι σε τρομακτικό βαθμό. Δεν ξέρω αν κάποιος που έχει είδη τον Phenomenon να αξίζει η αγορά του Calix ή το αντίθετο ,πιστεύω ότι είναι ίσοι σε απόδοση με τον καθένα να έχει τα καλά του και τα κακά του , αλλά προς τεού δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής. Για το Setup μου έχω το deck  μακρία από τις τρύπες εισαγωγής με 0.28 kanthal στα 1.3 - 1.4 ohm , ακριβώς τα ίδια νούμερα και στον phenomenon για να γίνει και η σύγκριση.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #122 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2015, 15:34 »
Με αφορμή το σχόλιο του φίλου drakmor θέλω να πω ότι νομίζω ότι όταν θέλουμε να κάνουμε συγκρίσεις ατμοποιητών πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι μπορεί και να μην αποδίδουν το ίδιο στα ίδια στησίματα.  Πχ, εγώ νομίζω ότι ο Calix αποδίδει πολύ καλύτερα σε μεγάλες αντιστάσεις (1,7Ω<), οπότε προσπαθώντας να κάνουμε μία αντικειμενική σύγκριση καταλήγουμε να κάνουμε το ακριβώς αντίθετο αδικώντας κάποιον από τους 2.

Όταν σύγκρινα τον Magister με τον Apollo, o Apollo είχε το καλύτερο (για μένα) στήσιμο και με αυτό τον σύγκρινα.  Δεν είχε νόημα να κάνω αντίσταση 0,9Ω (που προτείνει η Vaponaute για τον Magister) στον Apollo γιατί δεν μου αρέσει εκεί, οπότε αυτομάτως καλύτερος θα ήταν ο Magister.

Προσωπικά προσπαθώ να κάνω σύγκριση με τα καλύτερα στησίματα στον κάθε ατμοποιητή και για το συγκεκριμένο υγρό (γιατί και αυτό παίζει ρόλο).

Φίλε drakmor, ελπίζω να μην πάιρνεις προσωπικά αυτά που γράφω, το post σου ήταν μόνο η αφορμή.  Δεν αμφισβητώ το αποτέλεσμα, ούτε τα γούστα σου.  Το έχω πει σε πολλά posts μου (σε σημείο αηδίας) ότι του αρέσει του καθένα και τον ευχαριστεί είναι αποδεκτό από εμένα  :thumpup:

@drakmor: επειδή κάνουμε τα ίδια υγρά, οπότε μπορεί να έχουμε και τα ίδια γούστα, στήσε τον Calix με 30mm kanthal, 3mm διάμετρο, 8 σπείρες spaced coil, γέμισε με over the rainbow και απόλαυσε  ;) ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #123 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2015, 15:45 »
Προς τεού δεν παρεξιγούμε ήταν ξεκάθαρα η προσωπική μου άποψη δεν προσπαθούσα να αδικήσω κανένα, βέβαια θα τον δοκιμάσω στα 1.7 που λες και εσύ και θα επιστρέψω με εντυπώσεις μακάρι θετικές  :)

Εννοείται ότι είναι μια πολύ καλή αγορά και δεν την μετανιώνω στο ελάχιστο, ούτε όταν τον αγόρασα περίμενα κάτι παραπάνω από αυτά που έχουν γραφτεί είδη.

Όσο για αυτό που γράφεις με το καλύτερο στήσιμο του κάθε άτμο συμφωνώ απόλυτα απλά πίστευα οτι το τυπικό 1.3 -1.4 ήταν το καλύτερο για να βγάλω προσωπικά για μένα ενα συμπέρασμα  :)

@Update

Οκ θα το δοκιμάσω και θα σου πω  :) ευχαριστώ για το tip

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #124 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2015, 15:49 »
Ξέρεις καμμιά φορά ο γραπτός λόγος παρεξηγείται, για αυτό το είπα.

Περιμένω να μου πεις εντυπώσεις  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
« Απάντηση #125 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2015, 16:48 »
drakmor και αλλο ενα στησιμο που μου ειπε ο malossi ( :respect: :respect: ) και το δοκιμασα(πανικος) ειναι...συρμα Ni200 εγω εβαλα 32αρι(δεν ειχα 35αρι)  αυτος μου ειπε 35αρι ,σε 3μμ διαμετρο στα 17watt  11 σπειρες με spaced...

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #126 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2015, 17:13 »
@ramon  Έχω το rdna40 αλλά στη καθημερινότητα μου είμαι με το το Provari P3 λόγω μεγέθους , θα το δοκιμάσω με ni200 απλά για να δω πως παίζει στο νικελ αλλα κατακόρον θα είναι με kanthal  :)

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
« Απάντηση #127 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2015, 17:22 »
kai εγω με το rdna40 το δοκιμασα και μονιμα με αυτο ατμιζω

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #128 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2015, 13:59 »
Ερώτηση... Όπως έγραψα παραπάνω έχω το deck μακριά από τις τρύπες και αρχικά ανόιγω τη καμπάνα 45 μοίρες όπως λέει ο Leo αλλά αυτό ποτέ δεν είναι αρκετό γιατί παίρνω καμένο ακόμα και σε 50/50 υγρό. Πρέπει να ανοίξω τη καμπάνα τουλάχιστον χοντρικά στις 90 για να δουλεύει αψεγάδιαστα ο Calix. Κάνω κάτι λάθος?

Αποσυνδεδεμένος Stelios miro

• **
  • 372
  • Μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό..!
« Απάντηση #129 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2015, 15:08 »
Για να σε καθησυχασω και εγω στις 90 μοιρες το εχω ανοιχτα...

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #130 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2015, 15:16 »
Χαίρομαι για αυτό που δεν είμαι ο μόνος παρ'ολα αυτά από διαρροές πως είσαι? Γιατί αν το βάλω τσέπη ή ξαπλώμενο χάνει αρκετά μπορώ να πώ.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #131 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2015, 15:17 »
Και εγώ τόσο, μπορεί και παραπάνω.  Για τις διαρροές, όταν το μεταφέρεις κλείνε τα υγρά και θα είσαι ΟΚ  :thumpup:

Εδώ και καιρό μου είχε καρφωθεί η ιδέα να στήσω με mesh.  Αφού είδα και το post του SpSp πήρα την απόφαση.  Παιδεύτηκα αρκετά (άτιμα hotspot) αλλά τα κατάφερα.

Έχω βάλει το αγαπημένο μου υγρό, Over The Rainbow, (ακούς malossi, είναι ωραίο ρε φίλε) και ατμίζω.  Ρε παιδιά, το ξέρατε ότι το υγρό έχει και σύκο μέσα;  Εγώ το ήξερα λόγω περιγραφής αλλά δεν το είχα διακρίνει ποτέ.  Εδώ μιλάμε για άλλο κόσμο γεύσεων, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Έχω πάρει γεύσεις που δεν ήξερα ότι τις έχει μέσα το υγρό.

Νομίζω ότι ο ατμοποιητής αυτός δεν θα σταματήσει να με εκπλήσσει.

Σας αφήνω τώρα, έχω δουλειά

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :nani: :nani: :nani: :nani: :nani: :nani: :nani: :nani:

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #132 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2015, 15:19 »
Δεν ξέρω τι να πρωτοδικάσω με τον Calix με το στήσιμο που μου είπες χτες ή τώρα με mesh. Έχω 2 φύλλα mesh και κάθονται με έβαλες σε πειρασμό τώρα  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #133 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2015, 15:22 »
Κάνε πρώτα αυτό που σου είπα, που είναι και πιο απλό και αφού ενθουσιαστείς ( ;) ) κάνε και με mesh και μετά βρίσε με  :)) :)) :)) :))

Εγώ έχω άλλο θέμα τώρα, έχω στήσει και τον Apollo με mesh και έχει CLR και δεν ξέρω τι να πρωτοατμίσω.  Κάνω τζούρα από Apollo, κάνω τζούρα από Calix και τα έχω μπλέξει τελείως.

Πιπίλα λέμε!!!!!!

:baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Tsekouras

• **
  • 118
« Απάντηση #134 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2015, 15:56 »
Κάτι ακόμα που παίζει ρόλο (εκτός από την πηκτικότητα του υγρού) είναι ότι το τανκ θα πρέπει να είναι γεμάτο αρκετά πιο πάνω από το σημείο που τελειώνει η καμπάνα.  Αυτό έχω παρατηρήσει, δλδ όταν τελειώνει το υγρό στο τανκ, η καμπάνα θέλει λίγο περισσότερο άνοιγμα.  Σε γενικές γραμμές, την ανοίγω μια στροφή με 90 μοίρες και δεν τρώω καμένο και τα υγρά που χρησιμοποιώ[/size] είναι 70/30 VG/PG [/size] [/size] [/size]

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359914 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1002 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450107 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374808 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1072 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6436 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15292 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99932 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F