vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

599 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, george kotsopoulos, Mulder, manoslykos, Doubt

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος nikos523

• 1249
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #195 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 16:54 »
Με μερικά απλά "tips" βέβαια μπορείς να φέρεις υπερβολικά κοντά τον calix στον apollo.

1. Βγάζεις τον ανταπτορα για τον αέρα από το ντριπ τιπ
2. Στήνεις με ανοιχτές ( όχι μακριά ) σπείρες σε 3-3,5 χιλιοστά διάμετρο
3. Η αντίσταση ΕΛΑΧΙΣΤΑ πιο κάτω στη φωλιά, δηλαδή να εξέχει όπως κοιτάς από το πλάι το 1/3 της αντίστασης περίπου.
4. Κλασσικά αντίθετα από τις τρύπες εισαγωγής η φωλιά και μισή-μια στροφή παραπάνω άνοιγμα την καμπάνα ( ανάλογα το υγρό πάντα )
5. Τέλος τα βατ. 4-5-6 βατακια παραπάνω και τέλος η ιστορία :D

Εκεί την βρήκα εγώ με τον καλιξ στην δοκιμή που έκανα πρόσφατα.
Τώρα, θα τον αγοράσω; Είμαι διχασμένος προς το παρόν με αυτόν και το φαινόμενο.
Οπότε όποιος με τραβήξει θα τιμηθεί

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #196 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 19:45 »
καταρχας οι αγωρα ειναι must τινει να γίνει συλλεκτικός.
δευτερον για αυτους που το σκέφτονται εγω λεω οτι ετσι και αλλιος ειναι ενας ατμο που πρεπει να υπάρχει ετσι και αλλιώς στην κατοχή του καθε σοβαρού και τρελου χρηστη ατμιστη.

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #197 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 20:04 »
παντως ειναι πολυ ντελικατικος για τα γουστα μου.αν δεν ειχε τα θεματακια του με υγρο στον πολο και τα τανκ που σου μενουν στο χερι μονο και μονο απο την γευσαρα που παιρνω απο τον απολλο θα τον επαιρνα.

οσο καλη γευση και να εχει ενας ατμοποιητης οσο ομορφος και αν ειναι αν δεν ειναι φτιαγμενος σαν τανξ ουτε να τον ποιασω δε θελω.
επισης πιστευω οτι ειναι για αρκετα έμπειρους χρηστες.

ειμαι σιγουρος οτι ακομη δεν εχουν ξεδιπλωθεί οι δυνατότητες του.

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #198 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 20:13 »
Δεν συμφωνώ ότι είναι για έμπειρους χρήστες. Ένας έμπειρος χρήστης θα τον κάνει να φυσάει όμως κι ένας αρχάριος θα τον ευχαριστηθεί μια χαρά. Είναι πολύ εύκολος στο στήσιμο και ρυθμίζοντας την καμπάνα παραβλέπονται μερικά μικρολαθάκια στην ποσότητα του βαμβακιού.
Σίγουρα πάντως δεν είναι για όσους έχουμε τρύπια χέρια... τουλάχιστον όχι με το γυάλινο τανκ. Μετά από 2 σπασίματα έμαθα :))

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #199 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2015, 21:02 »
μπωρει να παρει οποιος θελει με το κανουργιο τανκ η να βαλει λαστιχο  :)

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #200 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 12:13 »
αναφορικά πάντως με το γυάλινο τανκ ξέρω πολύ θα με μισήσουν και άλλοι τόσοι δε θα με πιστέψετε αλλά παιδιά το λέω και έχω τσουτσουρώσει ολόκληρος, την ίδια μέρα μου έπεσε κάτω 2 φορές και ακόμα ζει  :idiot1: αν είχε στόμα το πιθανότερο είναι να με έφτυνε αλλά ...!
Τώρα την επόμενη που θα πέσει ... !!!

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #201 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 12:15 »
Έχει πέσει από το γραφείο στο πάτωμα πάνω απο 5 φορές και ούτε γρατζουνια το τζαμάκι δεν είναι τόσο ευαίσθητο όπως πιστεύουν μερικοί. Αντέχει πολύ ξύλο  :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος malossi

• 512
« Απάντηση #202 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 13:55 »
δεν ειναι οτι έπεσε ειναι το πως έπεσε.

μπορει να πεσει απο το γραφειο και να μην παθει τιποτα μπορει απλα να πας να το ξεβιδώσεις και να σπασει.

και κατι ενημερωτικο ετσι για να ξερετε σχετικα με το quartz glass

Quartz glass features

• good transmission behavior in ultra-violet, visible and infrared wavelengths
  • high temperature endurance
  • a low coefficient of thermal expansion
  • good thermal shock resistance
  • excellent electrical insulation
  • high chemical purity
  • a maximum operating temperature of 1100°C (permanently), or 1300°C (short-time)
uses
  • high-temperature processes (high temperature resistance)
  • semiconductor- and light-industry (purity)
  • optics (good light transmission in visible, UV and IF wavelengths)
  • laser technology
  • electronics and electro-technology (low conductivity, high penetration field strength, low dielectric loss factor)
  • chemistry and pharmaceutics (chemical resistance, not hygroscopic, chemical purity, thermal shock resistance)

πηγη.
http://www.metaglas.de/en/produkte/maxos/quarzglas.html
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 14:02 από malossi »

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
  • To understand is to be...
« Απάντηση #203 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 14:58 »
Μόλις παρέλαβα τον Calix... η πρώτη εντύπωση δεν ήταν και ο,τι καλύτερο...για ατμοποιητή 110 ευρώ...πιο πολύ βαρύτητα έδωσαν στο κουτί παρά σε κάποια άλλα πράγματα όπως:
1)Σπειρώματα χάλια ως προς το φινίσρισμα...όυτε σε κλωνους από fastech δεν έχω πετύχει τέτοια σπειρώματα και κοφτερές επιφάνειες
2)Το γύαλινο τανκ φαίνεται σε ένα σημείο εκεί που ενώνεται με το μέταλλο να έχει φύγει ένα μικρό κομματάκι γυαλί(πολύ μικρό)....και ψιλοχτυπηματάκια μέσα στο γυαλί (πράγματα ανεπίτρεπτα για ατμοποιητή 110 ευρώ)
Μίλησα με RS και μου είπαν να τους στείλω φωτογραφίες για να μου το αλλάξουν...άντε να φανεί τώρα στη φωτό τα κομματάκια γυαλιού που λείπουν...τι να πω...

Τώρα κατά τα άλλα η ποιότητα του μετάλλου φαίνεται πολύ καλή, καμία μυρωδιά μηχανουργίλας, και η φωλιά είναι όλα τα λεφτά...... ο τρόπος λειτουργίας της οποίας περιμένω να με αποζημιώσει.......για να δούμε.. :hmmm:

Ας με αποζημιώσει η γεύση μόλις το στήσω και τα ξεχνάω όλα τα μείων και παρεγγέλνω και εξτρά caged tube...δε θα κολλήσω εκεί...

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #204 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 15:21 »
Σαν φινίρισμα δεν θα συμφωνήσω μαζί σου τα σπειρώματα σε όλους τους καινούργιους ατμο θέλουν δουλειά (κάτοχος Calix,Phenomenon,lite plus original,v4 original,magma original) όλοι λίγο πολύ είχαν τα θεματάκια τους τον πρώτο καιρό μετά στρώνουν.

'Οσο για αυτό που λές για το τζαμάκι μήπως είναι η κόλλα και όχι οτι λείπει κομμάτι γυαλιού και μπερδεύεσε? :)

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #205 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 15:33 »
συμφωνώ με drakmor, πολύ πιθανόν να είναι η κόλλα. η κόλληση επειδή δεν γίνεται παραγωγικά αλλά με το χέρι έχει ατέλειες και όπου έχει λίγο παραπάνω φαίνεται σαν να έχει φύγει φλουδίτσα γυαλιού

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
« Απάντηση #206 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 16:27 »
κανε υπομονη μια εβδομαδα και θα προσκυνας μετα.
κατα την διαρκια της βδομαδας βρισε μετανιωσε κανε πολλα στισηματα κανε οτι θες τελοσπαντον αλλα αξιζει η υπομονη στο τελος θα πεις ευτυχος που τον εχω.by the way σημερα αγωρασα τηλεμαχο v2 plus. :) :)

Αποσυνδεδεμένος Vaggelis pet

• *
  • 63
« Απάντηση #207 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 16:38 »
Μετά από μία εβδομάδα χρήσης απλά δεν περιγράφεται

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #208 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 16:45 »
@billcrx, δώσε λίγο χρόνο στα σπειρώματα φίλε μου και θα στρώσουν.  Και εμένα με είχε ξενίσει στην αρχή αλλά μετά έστρωσαν.  Άλλωστε όταν δοκιμάσεις δεν θα ασχοληθείς με τα σπειρώματα και τα τανκάκια άλλο  ;)

@Vaggelis, πολύ όμορφο το σετάκι φίλε μου  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος drakmor

• 1081
  • Flavor chasing
« Απάντηση #209 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 17:02 »
Παιδιά ξέρουμε που υπάρχει διαθέσιμο το drip tip του γιατί όταν τον αγόρασα δεν υπήρχε πουθενά. Είδα τη φωτό του φίλου από πάνω και ζήλεψα :P

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360037 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114297 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450337 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110768 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375006 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328305 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6445 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15307 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29366 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99947 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F