vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

666 επισκέπτες, 6 χρήστες
Milarepa, Tem, I.P, kotsos75, pngtszs1976, tasos1976

Calix By Leo

Αποσυνδεδεμένος χολερας

• **
  • 260
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Calix By Leo
« Απάντηση #210 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 17:18 »
δε υπάρχει πουθενα ουτε το τανκ με το μισό μεταλο μισο γυαλι απο βδομαδα λενε :( :(

Αποσυνδεδεμένος Vaggelis pet

• *
  • 63
« Απάντηση #211 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 19:12 »
Μισό μεταλο μισό γιαλι από ReplaceSmoke μου ήρθε σήμερα

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά sorry. Δεν υπάρχει ούτε εκεί. Μάλλον πήρα το τελευταίο

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 12, 2015, 13:16 από Cruiser79 »

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
  • To understand is to be...
« Απάντηση #212 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 22:07 »
Επανέρχομαι ύστερα από το πρώτο στήσιμο με ni200 με τα βαμβάκια μακριά απ τις εισαγωγές υγρού.......εντάξει έπαθα αυτό που περίμενα να πάθω..... :sign_trelaaa:

Η γεύση με αποζημίωσε, ο ατμοποιητής απλά  :fight_shot_bandana: :fight_shot_bandana:  ... τα λόγια είναι περιττά...είχατε δίκιο....!!!

Το θέμα όμως με το tank όντως υπάρχει...δεν είναι κόλλα αλλά λείπει πολύ μικρό κομματάκι γυαλιού στο πάνω μέρος και το διαπιστώνεις πολύ απλά περνώντας πάνω το νύχι σου...αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα που βλέπω τώρα είναι  οτι το τανκ "δακρύζει" στην κάτω κόληση με το μέταλλο...έχει τύχει και σε κάποιον από εσάς ??
Θα τους το αναφέρω για αλλαγή και πάμε και για παραγγελία για caged tube... ;D

Βέβαια μπροστά στη γεύση όλα τα παραπάνω τα ξεχνάς....εδώ ξέχασα τι γεύση του υγρού που είχα μέσα...απογειώθηκε... :cigar: :cigar: :cigar: :cigar: :cigar: :cigar: :cigar:

Παρεπιπτόντως πόσο ανοίγουμε τα υγρά γι αυτο το στήσιμο μακριά απ τις τρύπες εισαγωγής υγρού ??

Αποσυνδεδεμένος alexis36

• 669
« Απάντηση #213 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 22:13 »
Ακριβώς έτσι κι εγώ... μετά το πρώτο στήσιμο συγχώρησα όλα τα μικροπροβληματάκια...
Όχι δεν πρέπει να δακρύζει το τανκ καθόλου.. μάλλον είναι ελαττωματικό. Με το cage νομίζω είναι πολύ καλύτερος σαν σύνολο γενικά.
Την καμπάνα εγώ την ξεκινάω στη μισή στροφή και μετά προσαρμόζω. Συνήθως είμαι κάπου ανάμεσα στη μισή με μία.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
« Απάντηση #214 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 22:27 »
To X να είναι στην 2η τρύπα, ουσιαστικά μία στροφή.  Τόσο περίπου ανοίγω εγώ και μετά ανάλογα με το υγρό και το στήσιμο προσαρμόζω λίγο  :thumpup:

Στο είπα ότι θα πάθεις πλάκα  ;)

Αφού τον απολαύσεις δοκίμασε και το παρακάτω και ετοιμάσου να ξαναγνωριστείς με τα υγρά σου  :baby:

@drakmor: επειδή κάνουμε τα ίδια υγρά, οπότε μπορεί να έχουμε και τα ίδια γούστα, στήσε τον Calix με 30mm kanthal, 3mm διάμετρο, 8 σπείρες spaced coil, γέμισε με over the rainbow και απόλαυσε ;) ;) ;) ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 23:30 από achatzi »

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #215 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 23:23 »
Παιδιά στο site του Leo,  byleo.eu υπάρχει το cage tank για τον Calix.

http://www.byleo.eu/bl/el/calix/171-caged-tube-for-the-calix-rba.html

Βέβαια τα μεταφορικά βαράνε στο κεφάλι, αλλά αν κάποιος δε θέλεει να μπει στη διαδικασία της αναμονής, μπορεί να το αποκτήσει.

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
« Απάντηση #216 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 23:25 »
Φίλε achatzi , ήδη αυτό κάνω τώρα....ξαναγνωρίζομαι με τα υγρά μου.... :cigar: :happy_roll_01:

Πόσο δίκιο είχες  :respect:

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #217 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 23:44 »
Που να δεις τι θα πάθεις όταν πάρεις Apollo,  8) , αλλά αυτό είναι για άλλο νήμα και άλλη ώρα.  Μη σε καταστρέψω από τώρα  :))

Νομίζω ότι η μεγάλη διάμετρος στην αντίσταση δίνει τέτοια γεύση γιατί είναι πολύ κοντά στα τοιχώματα της φωλιάς και λειτουργεί πραγματικά σαν κεραμικό  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος konmac

• **
  • 405
« Απάντηση #218 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2015, 23:51 »
Με κάνατε και  ανοιξα το 2ο τανκακι που πηρα μαζί με τον ατμο (καλού -κακού )  και αυτο τέλειο ειναι.
Κόλαση ειναι ο διάολος. Εντελώς αθόρυβος και γευστικός
Τα πάμε καλά πολυ καλά. ...
Αισθάνομαι περήφανος που ειναι ελληνικός

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
« Απάντηση #219 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 00:07 »
bill, για το τανκάκι φίλε μου προφανώς έχεις πέσει σε ελαττωματικό, συμβαίνουν αυτά σε μία διαδικασία που γίνεται με το χέρι.  Και σε εμένα όταν έσπασα το πρώτο και αγόρασα 2ο είχε διαρροές.  Πήγα στην Replace και μου το άλλαξαν επιτόπου χωρίς πολλά πολλά.  Δεν θα έχεις θέμα πιστεύω  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #220 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 08:44 »
@billcrx
μυστικό μη το πεις πουθενά - λοιπόν έτσι όπως έχεις στηθεί δοκίμασε το βαμβάκι σου να έχει λίγο πάχος δηλαδή να παίζει μέσα στην αντίσταση και οι άκρες του να ακουμπάνε ίσα ίσα στο πηγάδι όχι απλωμένες, στενές χωρίς να το μπουκώνεις, άνοιξε τι ροή μέχρι την αρχή του L. Τι κερδίζεις, μεγαλύτερη παραγωγή ατμού, πολύ καλύτερη γεύση γιατί το πηγάδι σου έχει περισσότερο υγρό οπότε δουλεύει ως dripper και το πλεόν σημαντικό δε ξερνάει τόσο γρήγορα το βαμβάκι.

Τι χάνεις? περισσότερα ml υγρού, σίγουρα η κατανάλωση είναι περισσότερη αλλά η απόλαυση  :thumpup: [size=78%] [/size]
[/size]Επίσης δοκίμασε, 2αρα διάμετρο με 30αρι kanthal 8-9 σπείρες περίπου στο 1,6-1,7 αντίσταση και όχι πάνω απο 14W, αλλά η αντίσταση να είναι όλη μέσα στην φωλιά, και με όλα τα παραπάνω. Θα ξανά ξανά γνωριστείς με τα υγρά σου[size=78%] :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος billcrx

• **
  • 102
« Απάντηση #221 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 10:44 »
@SpSP Τι να πρωτοδοκιμάσω......όλα ένα προς ένα τα στησίματα που αναφέρετε  ;D , σιγά σιγά όμως μην πάθουμε και τίποτα από την πολύ γέυση  ;D και τις πολλές γνωριμίες  :love_hearts:

Το τανκάκι όχι απλά είναι ελατωματικό είναι για πέταμα ! Σήμερα το πρωί που το είδα είχε αδειάσει όλο το υγρό από μέσα..... :eyesplash: . Επικοινώνησα με RS και μου είπαν θα μου στείλουν άλλο....αλλά μ@λ@κι@ παίρνεις ατμοποιητή των 110 ευρώ και να τρέχει το τανκάκι σα βρύση...απαράδεκτο!

Τέλος πάντων, για το υγρό-υδρατμοί που καταλήγει κάτω μέσα στο mod μέσω του πόλου και το mod θέλει κάθε τρεις και λίγο καθάρισμα έχουμε καμιά λύση για τον περιορισμό του ?? γιατί για πλήρη εξάλειψή του δεν το κόβω να γίνεται  :angel:

Αποσυνδεδεμένος SpSP

• *
  • 78
« Απάντηση #222 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 11:33 »
όπως έχω ξαναπεί υδρατμούς και σταγόνες απλά να σου γίνει συνήθεια γιατί πολύ απλά έχεις τροφοδοσία απο κάτω και απο το βαμβάκι ότι δεν ατμοποιείται την ώρα που ρουφάς στάζει κατευθείαν στη τρύπα και απο την τρύπα στον πόλο σου.
Λοιπόν προσοχή εδώ, στον πόλο επειδή βλέπεις και καθαρίζεις ότι μένει στη φλατζούλα φρόντισε να πατάς και τον πόλο για να ξερνάει η φλάτζα ότι έχει κρατήσει, θα πάθεις πλάκα πόσο υγρό θα βγεί πάρε το μαύρο κατσαβιδάκι του calix. Έτσι προφυλάσσεται και το mod σου.
Πάμε στην σταγόνα τώρα, μια περίπτωση είναι λιγότερο βαμβάκι και πιο ψηλά η αντίσταση και το άλλο είναι το τελευταίο καιρό που κάνω mesh δεν έχω τίποτα παρα μόνο υδρατμούς

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
« Απάντηση #223 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 11:49 »
Μήπως θα μπορούσαμε να έχουμε κάποια φωτογραφία του στησίματος με mesh παρακαλώ?

Αποσυνδεδεμένος Tolis RBA

• **
  • 243
« Απάντηση #224 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2015, 12:23 »
Από χτες κάτοχος για δεύτερη φορά του Calix, δεν υπήρχε διαθέσιμο το Cage, οπότε είπα να είμαι προσεκτικός και να ακολουθήσω τις οδηγίες για το γυάλινο τανκάκι και να μην το βράσω.
Το μούλιασα όμως σε οινόπνευμα, δεν έλεγε να το αποφύγω στις οδηγίες.
Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε, πάλι ξεκόλλησε το τανκ...

Έλεος, ούτε βράσιμο, ούτε οινόπνευμα, μόνο ξέπλυμα συγχωρεί αυτή η κόλλα? Και τι θα γίνει σε υγρά που περιέχουν οινόπνευμα?

Αν ακούει ο LEO, η άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ η έκδοση με το γυάλινο τανκ και την κόλλα τώρα που υπάρχουν 2 χωρίς τέτοια προβλήματα, το cage και το armor.
Είναι κρίμα να πλήττεται η αξιοπιστία που με τόσο κόπο έχτισε.
Εντάξει, εγώ απλά θα πεταχτώ στο μαγαζί για αντικατάσταση(πάλι), αλλά ας σκεφτούμε και κάποιον που το έχει παραγγείλει από μακριά, π.χ. από ένα νησί ή ακόμα χειρότερα από εξωτερικό, θα μπει στη διαδικασία να το στείλει πίσω και να περιμένει άλλο ή θα πει δεν ξαναπαίρνω τίποτα Ελληνικό?

Τέλος πάντων, σήμερα ξαναπάω στο κατάστημα για αντικατάσταση τανκ ώσπου να βρω το cage.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360043 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450363 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110784 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375016 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328324 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99958 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F