vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

479 επισκέπτες, 8 χρήστες
Doubt, mathimatikos1966, PsykieG, manoslykos, Buliwyf, Tem, maprix, camber

Αγορά 2ου ατμοποιητή και μπαταρίας,προτάσεις!

Αποσυνδεδεμένος angelscream

• *
  • 51
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ατμίζω, δεν καπνίζω...
Απ: Αγορά 2ου ατμοποιητή και μπαταρίας,προτάσεις!
« Απάντηση #120 στις: Ιουλίου 06, 2015, 21:44 »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις, νά'στε καλά. Από τα δύο αυτά που σας είπα (egrip k istick - μάλλον 30w, ίσως και το μίνι) ποιο πιστεύετε είναι καλύτερη περίπτωση; Γενικώς -όπως θα καταλάβατε- είμαι ψιλοάσχετη και φοβάμαι να αποφασίσω μόνη μου μην το μετανιώσω, οπότε ζητώ την έμπειρη γνώμη σας. Τα δικά μου κριτήρια είναι κυρίως η εμφάνιση, η διάρκεια της μπαταρίας και το οικονομικό βεβαίως-βεβαίως. Φυσικά θα ήθελα και κάτι που να μου κρατήσει αρκετά και να έχει καλή απόδοση. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο θα έπρεπε να κοιτάω... Επίσης τις τελευταίες μέρες μου έχει τραβήξει την προσοχή και το subox mini starter kit από kangertech, που τα έχει κι όλα σε ένα νοικοκυρεμένα!!! Οποιαδήποτε γνώμη και βοήθεια είναι καλοδεχούμενη!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #121 στις: Ιουλίου 06, 2015, 22:10 »
istick αλλά με κάποιον ατμοποιητή.
Το egrip είναι πολύ καλό, αλλά δεν παίρνει άλλον ατμοποιητή.
Το subox μάλλον κομματάκι μεγάλο και άχαρο για κοπέλα.

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Φύλο: Άντρας
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #122 στις: Ιουλίου 06, 2015, 23:56 »
Σας ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινήσεις, νά'στε καλά. Από τα δύο αυτά που σας είπα (egrip k istick - μάλλον 30w, ίσως και το μίνι) ποιο πιστεύετε είναι καλύτερη περίπτωση; Γενικώς -όπως θα καταλάβατε- είμαι ψιλοάσχετη και φοβάμαι να αποφασίσω μόνη μου μην το μετανιώσω, οπότε ζητώ την έμπειρη γνώμη σας. Τα δικά μου κριτήρια είναι κυρίως η εμφάνιση, η διάρκεια της μπαταρίας και το οικονομικό βεβαίως-βεβαίως. Φυσικά θα ήθελα και κάτι που να μου κρατήσει αρκετά και να έχει καλή απόδοση. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο θα έπρεπε να κοιτάω... Επίσης τις τελευταίες μέρες μου έχει τραβήξει την προσοχή και το subox mini starter kit από kangertech, που τα έχει κι όλα σε ένα νοικοκυρεμένα!!! Οποιαδήποτε γνώμη και βοήθεια είναι καλοδεχούμενη!

Μην πάρεις το mini istick, θα ξεμένεις εύκολα από μπαταρία και άμα θελήσεις να δώσεις γκάζια (watt) δεν θα μπορείς αφού το μέγιστο που μπορεί να φτάσει είναι τα 10 watt.
Το egrip είναι μια καλή λύση για αρχάριο χρήστη, με σχετικά εύκολο γέμισμα χωρίς βίδωμα-ξεβίδωμα. Μπαταρία στα 1500 mah και σούπερ μέγεθος. Παίρνει έτοιμες αντιστάσεις (συμβατές οι αντιστάσεις των gs air) αλλά σου δίνεται η δυνατότητα να παίξει και με επισκευάσιμες. Έχει ιδιαιτερότητα στο καθάρισμα του. Από εξωτερικό θα το βρεις στα 40 ευρώ. Αν θα το πάρεις πάρε την oled edition. Μπες και το αντίστοιχο θέμα να διαβάσεις λίγο τα σχόλια αν βρεις χρόνο.

Τώρα αν θες να πας σε istick 30w, έχεις το πλεονέκτημα μεγαλύτερης μπαταρίας (2600 Mah) και μπορείς να βάλεις όποιον ατμοποιητή γουστάρεις επάνω.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #123 στις: Ιουλίου 06, 2015, 23:59 »
Kikas η δευτερη επιλογη ειναι προτιμοτερη δινει μεγαλυτερη ευελιξια

Αποσυνδεδεμένος stafis

• **
  • 141
« Απάντηση #124 στις: Ιουλίου 07, 2015, 00:05 »

Τώρα αν θες να πας σε istick 30w, έχεις το πλεονέκτημα μεγαλύτερης μπαταρίας (2600 Mah)

Φιλε μου το 30αρι είναι 2200mAh

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #125 στις: Ιουλίου 07, 2015, 00:10 »
Aκριβώς. Επίσης, kikas, αγορές από το εξωτερικό γιοκ για την Ελλάδα... Πώς το προτείνεις, απορώ!
Το mini stick είναι μόνο για δευτερότριτο μοντ και ως τώρα δεν το έπεισα να δουλέψει καλά με κανέναν εργοστασιακό από όσους δοκίμασα. Μόνο με επισκευάσιμους και ψιλά συρματάκια με μονή αντίσταση.
Το στικάκι στα 30βατ είναι ένα πραγματικά καλό μοντάκι και πολύ οικονομικό. Επίσης, παίζει σχεδόν όλους τους ατμοποιητές της αγοράς. Η μπαταρία του είναι πολύ συμπαθητική σε αυτονομία και με ενδιάμεση φόρτιση μέσα στην ημέρα, θα σε καλύψει. Αν και πάντα ένα δεύτερο μοντ είναι καλό. Αργότερα, με το καλό.

Αποσυνδεδεμένος dkoure

• **
  • 169
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 07, 2015, 03:54 »
να κοιταξεις εαν θελεις και το cloupor mini που αλλαζουν οι μπαταριες του,- το οποιο ελπιζω να μπορεσω συντομα να το παραγγειλω απο εξωτερικο- σε περιπτωση που θες να αποφυγεις αυτην την ενδιαμεση φορτιση και την πιθανοτητα αγορας 2ου μοντ. Εγω ημουν αναμεσα στο istick 30 και στο cloupor mini αλλα επειδη οικονομικα παω για 1 μονο μοντ θα παρω το κλουπορ με 2(+?) μπαταριες, εκτός βεβαια εαν βγουν reviews για το istick 40w TC και ειναι το τελειο οπου παλι θα μπω σε διλημμα !

• *
  • 51
  • Ατμίζω, δεν καπνίζω...
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 07, 2015, 08:04 »
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τα φώτα σας!  :-*

Επειδή αυτό το μικρούλικο, γλυκούλικο egripάκι με έχει ξετρελάνει (γυναίκες...τι να πεις;  :tongue_smilie: ) τείνω, η αλήθεια είναι, προς τα εκεί. Διάβασα το αντίστοιχο θέμα όμως και είδα κάποια παράπονα όσον αφορά τις κεφαλές, αλλά επειδή ήταν παλαιότερες οι απαντήσεις, έκανα κι εγώ μια ερωτησούλα τώρα, να δω τι θα μου πουν όσοι το έχουν ήδη. Αν δεν καταλήξω τελικά εκεί, θα επανέλθω με καινούριο γύρο ερωτήσεων για ατμοποιητή, αφού μάλλον θα προσανατολιστώ στο istick30w ή ίσως και το cloupor. Ελπίζω, παρ'όλα αυτά, να μην χρειαστεί γιατί πραγματικά το λατρεύω το μικράκι!!!

Βέβαια σε λίγο καιρό (λίγο;... λέμε τώρα!Όταν τα οικονομικά μου το επιτρέψουν ξανά, anyway) που θα θελήσω κάτι καινούριο πάλι σε εσάς θα απευθυνθώ να το ξέρετε... Μη νομίζετε δηλαδή ότι με ξεφορτωθήκατε έτσι εύκολα... ;D  Αν στρώσουν βέβαια τα πράγματα σύντομα -ευσεβείς πόθοι μάλλον αλλά...- και γίνει εφικτή η παραγγελία από έξω ξανά, με βλέπω να τα παραγγέλνω και τα δύο τελικά και να ψάχνομαι μετά πώς θα τη βγάλω χωρίς λεφτά. :tongue_smilie:

Πέρα από την πλάκα, όμως, πραγματικά η βοήθεια σας μέσα από το φόρουμ αυτό είναι πολύτιμη, ειδικά για μας τα νιουμπάκια, που με την πληθώρα των επιλογών και των πληροφοριών εκεί έξω, πελαγώνουμε! :bravo_encouragements: :thumbsup_move_1:

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 07, 2015, 10:37 »
Τώρα θα σου μιλήσω σαν γυναίκα προς γυναίκα  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:  (αγοράκια, προσπεράστε το ποστ) :yes:
Αφού σε ξετρέλλανε το εγκριπάκι, αυτό θα πας να πάρεις... διότι σου έχει καρφωθεί στο μυαλό και θα το συγχωρήσεις τα πάντα - για αρκετό καιρό τουλάχιστον.
Από κει και πέρα, να ξέρεις ότι τα 1500 δε φτάνουν για μια μέρα, αλλά θα το αντιμετωπίσεις φορτίζοντας σε διαλείμματα, έστω μισή ώρα τη φορά. 2-3 διαλειμματάκια να κάνεις, δεν θα ξεμείνεις.
Οταν με το καλό περισσέψουν (υπολόγισε πόσα γλυτώνεις από το κ.τ. κάθε μέρα)
θα πας να πάρεις κι ένα 30ρι στικάκι. Αν σε ξετρέλλανε οπτικά το εγκριπάκι, το κλουπορ μίνι ΔΕΝ θα σου αρέσει συγκρινόμενο με το στικάκι, διότι μόνο μίνι δεν είναι σε σχέση με το στικάκι και μόνο κομψό δεν είναι το άχαρο τετράγωνο γωνιώδες φινίρισμά του, σε σχέση με τις όμορφες καμπύλες του στικ. Με δυο μοντάκια με ενσωματωμένη μπαταρια, κάλλιστα βγάζεις μέρα ατμίζοντας το ένα και φορτίζοντας το άλλο. Τώρα, αν το δεις εντελώς πρακτικά, παίρνεις από τις αρχή κλούπορ, εξτρά τις 2 μπαταρίες κι τον φορτιστή και το τελειώνεις το θέμα.

• *
  • 51
  • Ατμίζω, δεν καπνίζω...
« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 07, 2015, 11:50 »
Λογικά στο κόλλημα μου θα καταλήξω. Αλλά επειδή η αγορά δε θα γίνει ακόμα -από την επόμενη εβδομάδα μάλλον- έχω χρόνο να δω τι θα μου απαντήσουν για τις κεφαλές, να ψάξω κι άλλες γνώμες για το προϊόν και να κατασταλάξω με σιγουριά. Από ότι διάβασα πάντως το πρόβλημα ήταν μόνο στις ανταλλακτικές κεφαλές, οπότε αν αυτό έχει διορθωθεί, no worries for me!!!  Εναλλακτική έχω έτοιμη ούτως ή άλλως και δεν αγχώνομαι. Θα πάρω το στικάκι και έναν καλό ατμοποιητή -που θα μου προτείνετε εσείς οι καλοί, πιο έμπειροι κι εξυπηρετικοί συνατμιστές   ;) :tongue_smilie: - και όλα καλά!
 :hapy_jump: :hapy_jump: :hapy_jump:

Υ.Γ. Us girls have to stick together...!!! Or maybe istick...? :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: 

Αποσυνδεδεμένος Kikas

• 1037
  • Έχω ξεφύγει λέμε..!
« Απάντηση #130 στις: Ιουλίου 07, 2015, 13:06 »
pngtszs1976 δεν αντιλέγω, αλλά σαν κάτοχος και των δύο έγραψα την άποψη μου.
stafis έχεις απολύτο δίκιο, 2200 mah η μπαταρία του istick 30w, δε ξέρω γιατί κόλλησε στο μυαλό μου το 2600, μάλλον το μπέρδεψα με το istick tc 40w.
petra δε ξέρω τι επιτρέπεται και τι όχι για τις αγορές εκτός Ελλάδος με βάση τα πρόσφατα γεγονότα (δες το προφίλ μου :) ) και απολογούμαι αν πρότεινα κάτι που δεν είναι εφικτό, δεν έχω σκοπό να παραπλανήσω κανένα.
Επίσης δεν έγραψα πάρε αυτό και όχι αυτό, προσπάθησα να γράφω θετικά και αρνητικά για το κάθε ένα εν συντομία...

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #131 στις: Ιουλίου 07, 2015, 13:21 »
Μην ανησυχεις φιλε μου kikas το καταλαβα..φυσικα και θα μεταδοσεις την γνωση σου για το καλυτερο των ατμιστων..ειναι ομορφο να συζηταμε..

Αποσυνδεδεμένος dkoure

• **
  • 169
« Απάντηση #132 στις: Ιουλίου 07, 2015, 19:07 »
Πετρα, σε οτι reviews και φωτο το βλεπω το κλουπορ ειναι σχεδον ιδιο με το ιστικ, μονο λιιιγο μεγαλυτερο, στην πραγματικοτητα δεν ειναι ετσι;
Το αστειο ειναι οτι εγω δεν εχω παρει το ιστικ τοσο καιρο γιατι το βρισκω απαισιο αισθητικα (αν και απο θεμα αξιοπιστιας ειναι οτι καλυτερο στα λεφτα του μακραν), ανεκτο μονο με την μαυρη σιλικονενια θηκη,ενω το κλουπορ το βρισκω πανεμορφο!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #133 στις: Ιουλίου 07, 2015, 19:40 »
Δεν είναι λίγο μεγαλύτερο αν συνυπολογίσεις την "τετραγωνίλα" του. Η δε διαφορά αισθητικής είναι σαν να συγκρίνεις μια σπορ alfa romeo με ένα σοβιετικό ζιλ.
Η θήκη σιλικόνης στο στικ το χοντραίνει και αφαιρεί όλη την ομορφιά από την μεταλιζέ βαφή,μετατρέποντάς το σε πλαστικούρα.
Από την άλλη, έχεις πιο βιομηχανικού design αισθητική.
Γι΄αυτό κυκλοφορούν και καλοπουλάνε και τα δυο. Διότι υπάρχουν διαφορετικά γούστα και διότι είναι όντως οικονομικά και αποδοτικά για τα χρήματά τους μοντ.

Αποσυνδεδεμένος stafis

• **
  • 141
« Απάντηση #134 στις: Ιουλίου 07, 2015, 21:52 »
Δες πως είναι δίπλα δίπλα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359857 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114236 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450059 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110708 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374762 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328143 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6432 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99924 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F