vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

535 επισκέπτες, 1 χρήστης
Methodios

Αγορά 2ου ατμοποιητή και μπαταρίας,προτάσεις!

Αποσυνδεδεμένος Paladin

• *
  • 96
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αγορά 2ου ατμοποιητή και μπαταρίας,προτάσεις!
« Απάντηση #105 στις: Ιουλίου 06, 2015, 01:47 »
Καλησπερααααα :) :) :)
Ευχαριστώ παρα παρα παρα πολύ για τις πληροφοριες :)

Διαβάζω και ψάχνω και στο Google για να δω τι παιζει , τι ειναι πνευμονικές τζούρες ( το Mouth to Lung , είναι η κανονικη τζουρα που εκανα τοσο καιρο οταν καπνιζα δηλαδη ) ειδα αρκετα Videos , αλλα το ΠΩΣ δεν λεει κανενας .

Βασικα, τωρα μιλουσα και μεσω Smite με ενα παιδι που ειναι ατμιστης 1 χρονο , και μου προτεινιε να μην παρω LEMO 2 γιατι μου λεει οτι γενικως τα προιοντα της Eleaf χαλανε ευκολα.. και μου προτεινει να παρω τον Kanger SUBTANK-MINI clearomizer 4.5 ml .

Εγώ βασικά δεν θέλω εναν φθηνό εργοστασιακό που να του αλλάζω αντιστάσεις και να χαλάσω τα λεφτά μου σε αντιστάσεις , προτιμω να δωσω 30-35-40-45-50 ευρώ (??) για να πάρω έναν και να ευχαριστηθώ , και απότι κατάλαβα, πρέπει να πάρω ατμοποιητή που να φτιάχνω εγώ τα Coils ( αλήθεια, τα Coils πόσο καιρό κρατάνε ?? 1-2-3 μήνες ? )

Επίσης , αναφέρεις -->  [size=0px]εκτός βέβαια αυτών που θέλουν 30 και πάνω βατ για να δουλέψουν [/size]
[/size]Ποιοι είναι αυτοί που δεν δουλεύουνε με 30 watt ? [/color]
[/size]Ο Lemo 2 δουλεύει με 30watt  ? θα του είναι αρκετά ;; ή θα ήθελε 35 ?[/color]
[/size]ο Kanger Subtank Mini 4.5ml ? [/color]
[/size][/color]
[/size]Δεν ξέρω κατά πόσο τα 30 watt είναι αρκετά.[/color]
Μια αντίσταση που είναι 0.5 Ohm πόσα Watt θέλει για να αποδόσει ;; και πόσα Watt θέλει μια αντίσταση 0.4 ?

Αποσυνδεδεμένος AK47

• *
  • 97
« Απάντηση #106 στις: Ιουλίου 06, 2015, 01:58 »
Θα σου πρότεινα να πας σε επισκευασιμο... Να δεις και αυτό το κομμάτι. Ο lemo 2 ο Melo, όπως και ο subtank mini έχω την αίσθηση ότι έχουν αρκετά πιο αερατο χαρακτήρα στη τζουρα από αυτό που σου αρέσει. Βρες κάποιον γνωστό σου ή πήγαινε σε ένα μαγαζί που τους έχει και δοκίμασε τους.... Με τον αέρα τέρμα ανοιχτό θα σου βγει μόνη της η πνευμονικη. Αν θες να διευρύνεις τις επιλογές σου θα συμπαραταχθω με τους προλαλησαντες... Πήγαινε σε kayfun.  Το istick μην το αλλάξεις... ειδικά για 50ρι!!!

Sent from my OnePlus using Tapatalk
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2015, 02:05 από AK47 »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #107 στις: Ιουλίου 06, 2015, 02:20 »
μπερδεύεσαι μόνος σου
οι πνευμονικές ΔΕΝ είναι οι τσιγαρίσιες.
Πνευμονική σημαίνει ότι παίρνεις κατευθείαν τον αέρα στα πνευμόνια με εισπνοές 5, 8 ή και παραπάνω δευτερολέπτων.
Η τσιγαρίσια είναι σπάνια πάνω από δευτερόλεπτο.
Με τον ατμοποιητή που έχεις, κάνεις εισπνοές 2.5-4 δευτερόλεπτα, ούτως ή άλλως πιο μακρόσυρτες από οτι με το τσιγάρο.

Μια αντίσταση κρατάει 20-40 μλ. Ενα μήνα ή δύο, μόνο αν την ευλογήσει κάποιος ατμομεσίας, σαν τα ψωμιά και τα ψάρια της Κανά. Εξάλλου, αν κρατούσαν 3 μήνες οι αντιστάσεις των 3 ευρώ, δεν θα καθόμασταν να μιλούσαμε για την οικονομία των επισκευάσιμων.
Τώρα, αν μιλάς με 10, θα πάρεις 20 γνώμες.... δεν χαλάνε τα προιόντα της eleaf, το θέμα είναι τι σου ταιριάζει περισσότερο.
Επίσης, δε χρειάζεται να καταφεύγεις σε ακραίες αντιστάσεις μισού ομ, που καταπονούν τις μπαταρίες και τα μοντ, εκτός αν το κάνεις περιστασιακά ή εκτός αν έχεις δοκιμάσει τις νορμάλ αντιστάσεις και δεν σου κάνουν δουλειά.
Οι περισσότεροι ατμοποιητές δουλεύουν στα 9-14 βατ. Μόνο ατμοποιητές για πνευμονικές, με λίγα ομ και πολύ χοντρά σύρματα θέλουν πάνω από 30 βατ. επιστρέφουμε σ΄αυτό που σου είπα πριν. δοκίμασε πιο τυπικούς ατμοποιητές κι αν δε σου κάνουν , το σκέφτεσαι για εκεί. Στατιστικά, στους περισσότερους φτάνουν και περισσεύουν.

Τον subtank δεν τον δοκίμασα, ούτε τον συμπαθώ ιδιαίτερα. Μεγάλος, άσχημος κι αυτό το στιλάκι κοκα κόλα πάει με όλα δε μου αρέσει. Και επισκευάσιμες κεφαλές και εργοστασιακές και subohm και νορμαλ ομ.... είμαι της θεωρίας ότι τα πράγματα που κάνουν τα πάντα, δεν κάνουν τίποτα καλά. Αλλά γούστα είναι αυτά, άλλοι πίνουν ... γλυκερίνη στο όνομά του. Ούτε τον lemo τον συμπάθησα, είμαι της άποψης όταν αν είναι να πάρεις επισκευάσιμο, πάρε ευρωπαικό (ή ελληνικό), όχι κινέζικο. ή πάρε κινέζικο από εταιρία που φτιάχνει μόνο επισκευάσιμους. Και πάλι γούστα είναι αυτά, το προιόν δεν θα συνέχιζε να υπάρχει αν δεν είχε ευχαριστημένους πελάτες. 

Προσωπικά, ανάμεσα σε έναν καυφούν ή erlprinz και σε έναν οποιονδήποτε κινέζικο επισκευάσιμο, θα επέλεγα έναν από τους δυο πρώτους. Με κάτι παραπάνω, θα πήγαινα σε ελληνικό, μια και ο εβίβα μου έχει ταιριάξει πολύ και οι phenomenon-calix έχουν πολύ καλές κριτικές. Αλλά για έναν αρχάριο δεν θα τους σύστηνα ως πρώτο ατμοποιητή, λόγω αυξημένου βαθμού δυσκολίας.

Κάτι άλλο δεν έχω να σου πω, κάνε ό,τι νομίζεις. Στο κάτω κάτω, είπαμε: δεν τον παντρεύεσαι. Στην πράξη, σε λίγο καιρό θα αγοράσεις κι άλλον.

Αποσυνδεδεμένος Paladin

• *
  • 96
« Απάντηση #108 στις: Ιουλίου 06, 2015, 02:57 »
πολύ ωραίος :)
Σε ευχαριστώ πολύ για το τεράστιο κείμενο :

Αναφέρθηκες σε ελληνικούς ατμοποιητές ;; και ευρωπαίκους ;;
ποιοι είναι αυτοί ;;
οι σελίδες τους; ;

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
« Απάντηση #109 στις: Ιουλίου 06, 2015, 03:44 »
Τις περισσότερες απορίες σου τις αφήνω για άλλους, θα σταθώ στο Kanger Subtank Mini που σκέφτεσαι.
Έχωντας 5, πλέον κοιτάζω για κάτι άλλο με προτεραιότητα τον ολοκαίνουργιο Aspire Triton. (ψάχτο λίγο,
Ελλάδα θα 'ρθει σύντομα λογικά). Erlprinz/Erlkonigin και Kayfun & κλώνοι δεν με βόλεψαν για λόγους που
δεν είναι του παρόντως να αναφέρω. Καίγομαι να 'ρθει ο Triton να δούμε πόσο καλύτερος από το Subtank
Mini θα 'ναι (αν είναι). Επόμενη επιλογή είναι ο Phenomenon. (πιο ακριβός, πιο καλός λένε, πιο "advanced")
Με το subtank υπήρχαν φορές που δάκρισα από την απόλαυση που λάμβανα, αλλά αργά ή γρήγορα έρχετε
η στιγμή που θα αναζητήσεις κάτι διαφορετικό. (ό,τι και να 'χεις). Αν τελικά συνεχίσεις να ψήνεσαι για τον
Subtank, εξωτερικό παίζει συχνά αυτή την εποχή το Subox Kit στα 50 δολάρια περίπου. Δεν αξίζει να δώσεις
πχ 40-45 € μόνο για τον ατμοποιητή Ελλάδα. (ούτε 95+ € για το kit). Επίσης, η RBA του Mini (για μένα που
'μαι νέος ατμιστής) είναι απαράδεκτη και χρειάζεται είτε να τις ανοίξεις 2 τρύπες (αυτό έχω κάνει στις δικιές
μου), είτε μεγαλύτερα κανάλια, είτε να παραγγείλεις από fasttech πχ, τις καινούργιες επισκευάσιμες που τις
έχουν by default τις τρύπες. Γενικά αφιερώσε 1 σαβ/κο και ΛΙΩΣΕ στο διάβασμα στο forum και θα σου ληθούν
όλες σου οι απορίες, ανεξάρτητα το τι θα σου απαντήσουν εδώ. (το ό,τι θα σου δημιουργηθούν άλλες τόσες,
είναι άλλο θέμα αυτό. =P ) Έχει μεγάλη διαφορά να διαβάζεις 5-6 απαντήσεις σε ένα generic θέμα και δεκάδες
σελίδες σε ένα θέμα για κάτι συγκεκριμένο.

Αποσυνδεδεμένος Paladin

• *
  • 96
« Απάντηση #110 στις: Ιουλίου 06, 2015, 04:10 »
Να ρωτήσω κάτι ;;
η Σελίδα www.fasttech.com πουλάει γνήσια ;;
ή αντιγραφές μαιμού ;
Σε ποια σελίδα αναφέρεσε ότι το πουλάνε 50 δολλάρια ; εγώ την fasttech βρήκα από το Google τώρα

γιατί με 50 δολλάρια , να πάρω 50w mod kit και ατμοποιητή μαζί  .. μένω άφωνος .. εγώ μονάχα το istick30w το πλήρωσα 47,80 ευρώ

αυτήν την σελίδα βρήκα

http://vapingcheap.com/subox-mini-starter-kit-66-49/

Αποσυνδεδεμένος FML

• 700
« Απάντηση #111 στις: Ιουλίου 06, 2015, 04:27 »
Το 'χε σε Gearbest πρόσφατα προσφορά στα 50. Σε Cvapor το 'χει 59.50, σε Fasttech 56.97.
Τώρα πως θα καταφέρεις να παραγγείλες από εξωτερικό έτσι όπως είναι τα πράματα σε Ελλάδα,
είναι άλλο θέμα. Άλλο που παίζει να 'βγει και νέα έκδοση σύντομα με ρυθμιζόμενο πόλο γιατί
ο παλιός δεν είναι (παίζει δηλαδή άλλοι ατμοποιητές να μην κάθονται). Fasttech όπου γράφει
authentic είναι γνήσιοι.

Ό,τι σου 'γραψα βασικά, το 'γραψα για να σε αποτρέψω να βιαστείς να χτυπήσεις τον Subtank
Mini (και όχι για να σε παρακινήσω να τον παραγγείλεις από εξωτερικό).

Αποσυνδεδεμένος Paladin

• *
  • 96
« Απάντηση #112 στις: Ιουλίου 06, 2015, 07:47 »
Βασικά ,μόλις πριν 18 λεπτά , προχώρησα σε παραγγελία από Ελληνική σελίδα , τον ατμοποιητή
Eleaf GS-Air M Atomizer, για να τον έχω Τρίτη πρωί-πρωί , στα χέρια μου και να τον ευχαριστηθώ και να αφήσω
στην άκρη τους 3 ατμοποιητές CE-5 με BDC Coils που έχω και δεν έχω ευχαριστηθεί ατμό :(

Τιμή μου βγήκε 14.85 Ευρώ

είναι σαν τον GS - Air Atomizer , απλά είναι ποιο μεγάλος σε χωρητικότητα και φτάνει τα 4 ml

http://www.eleafworld.com/product/detail.php/gs-air-atomizer.html

Θα περιμένω καμιά εβδομάδα (?) ίσως και παραπάνω , αλλά όχι και μήνα ολόκληρο :P για να παραγγείλω επισκευάσιμο ατμοποιητή
( έχω κολλήσει με τον LEMO 2  :P ) αλλά από κινέζικο site καθώς απέξω οι τιμές είναι στις μισές τιμές σε σύκριση με Ελλάδα.

Ο Lemo 2 από Ελλάδα βγένει 44,10  Ευρώ , και απο εξωτερικό μου βγένει 25.50 Ευρώ :)

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και θα επανέλθω στο θέμα αυτό στο μέλλον :)

Καλή σας και καλή μας μέρα σε όλους και όλες :)

Αποσυνδεδεμένος AK47

• *
  • 97
« Απάντηση #113 στις: Ιουλίου 06, 2015, 08:42 »
Καλοάτμιστος!

Sent from my OnePlus using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος m1chael

• **
  • 266
« Απάντηση #114 στις: Ιουλίου 06, 2015, 11:23 »
Καλή επιλογή! Καλά ατμίσματα!! Όταν νοιώσεις έτοιμος να ασχοληθείς παραπάνω να πας και στο επισκευάσιμο κομμάτι! Μην το καθυστερείς δεν θα χάσεις ;)

Αποσυνδεδεμένος angelscream

• *
  • 51
  • Ατμίζω, δεν καπνίζω...
« Απάντηση #115 στις: Ιουλίου 06, 2015, 18:52 »
Καλησπέρα σε όλους.

Ψάχνοντας τις τελευταίες μέρες για νέα αγορά μπαταρίας και ατμοποιητή (που θέλω να πάρω κάποια στιγμή  :tongue_smilie: ) και με δεδομένο ότι προς το παρόν η αγορά από εξωτερικό αποκλείεται, δυστυχώς  :( , έχω καταλήξει σε κάποια σετάκια. Έχω όμως μια απορία αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Ας πούμε μου φάνηκε πολύ όμορφο το e grip και ψάχνοντας στο νετ παρατήρησα ότι βγαίνει το ίδιο μοντέλο από δύο διαφορετικές εταιρίες, όπως και το istick που επίσης έβαλα στο μάτι. Ποια η διαφορά μεταξύ των μοντέλων των δυο εταιριών (αν έχουν καμία) και πώς διαλέγω εγώ, αν τελικά καταλήξω σε κάποιο από αυτά, από ποια εταιρία να το πάρω; 

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
« Απάντηση #116 στις: Ιουλίου 06, 2015, 19:55 »
Αν η δεύτερη εταιρεία που αναφέρεις είναι η ovale, ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει. Η ίδια συσκευή είναι με διαφορετική φίρμα τυπωμένη πάνω. Αγοράζεις τη φθηνότερη  :D

Αποσυνδεδεμένος angelscream

• *
  • 51
  • Ατμίζω, δεν καπνίζω...
« Απάντηση #117 στις: Ιουλίου 06, 2015, 20:29 »
Ναι η μια εταιρία που λέω είναι η ovale. Δηλαδή σαν συσκευές είναι ακριβώς το ίδιο, αν κατάλαβα καλά; Δεν είναι δηλαδή το ένα αυθεντικό και το άλλο μούφα, με ό,τι προβλήματα μπορεί να συνεπάγεται αυτό; Σόρρυ αν σας πρήζω αλλά δύσκολοι οι καιροί ,καταλαβαίνετε, και δεν είναι να δίνω τα λεφτά μου και να το μετανιώνω μετά!  :-[

Αποσυνδεδεμένος m1chael

• **
  • 266
« Απάντηση #118 στις: Ιουλίου 06, 2015, 21:07 »
Είναι ακριβώς το ίδιο... Απλά γράφουν για εμπορικούς λόγους άλλο όνομα, κάτι αντίστοιχο νομίζω έχει κάνει και η Nobacco

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #119 στις: Ιουλίου 06, 2015, 21:08 »
Κανένα δεν είναι μούφα αν γράφει eleaf istick και joyetech egrip.
Απλά η ovale έχει μια πολιτική να παίρνει γνωστά μοντέλα καλών εταιριών και να τα βαφτίζει με δικά της ονόματα.
Παλαιότερα είχε μια ακόμη πολιτική που ελπίζω να την έχει σταματήσει πια: πουλούσε τα δικά της ακριβότερα, βαφτίζοντας τα των αλλωνών μαϊμούδες ή υποδεέστερης ποιότητας, αν και δεν ίσχυε βέβαια κάτι τέτοιο. Επίσης παλιά, οι υπάλληλοί της δεν ήξεραν από άτμισμα, πέραν των όσων προιόντων πουλούσαν, οπότε είχαμε ακούσει και περιπτώσεις που πήγαινε κάποιος με επισκευάσιμο των 100 ευρώ και άκουγε σχόλια ότι δεν είναι καλός ο ατμοποιητής τους. Φαντάζομαι ότι πλέον κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Η νομπάκο έχει μια ανάλογη πολιτική, αλλά κινείται σε άλλο κλίμα ενημέρωσης του πελάτη. Το istick είναι στην νομπάκο το Mas. Το egrip, από όσο ξέρω, δεν το έχει.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359758 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 991 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114179 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449998 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110647 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374705 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1061 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6420 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15276 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29330 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99880 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F