Καλησπερα κι απο μενα! Αν και νεος ατμιστης σχετικα ( περι τους 4 μηνες) εχω ψαχτει αρκετα γτ και το απολαμβάνω το ''αθλημα'' και το βλεπω και σαν χομπι λιγο. Στη θεση σου βρεθηκα πριν 3 μηνες περιπου και απο τοτε αγορασα και δοκιμασα αρκετα προιοντα,ισως το παρακανα και λιγο ( istick 30w-istick 50w, nautis mini,aerotank mini ,kanger subtank mini ,Kayfun v4) και πολλα στησιματα στο επισκευασιμο κομματι των 2 τελευταίων.
Η γνωμη μου για το επισκευασιμο κομματι ειναι η εξης: ασυγκριτα καλυτερη γευση? Ναι. τοσο ευκολα οσο το βλεπεις στα video? Οχι. μην παει το μυαλο σου οτι μιλαμε για τπτ ανεφικτο πoυ ειναι για τους εκλεκτους αλλα για να το δωσω με ενα παραδειγμα εγω που δεν εχω βρασει αυγο στη ζωη μου μπορω να δω στην τηλεοραση ενα σεφ να φτιαχνει μουσακα και να τον πετυχω με την πρωτη? μαλλον οχι, με επιμονη και μερακι ομως ,κανοντας λιγες η πολλες αποτυχημένες αποπειρες θα βγει.Εχε υποψιν επισης πως το επισκευασιμο αν θες να ειναι παντα στο μαχ της γευστικης απολαυσης ολο και κατι 8α ζητησει, ειδικα στην αρχη, μα το βαμβακι θα θέλει ατικατασταση μα η αντισταση θα θελει αλλαγη καθε 2 μέρες θα τον ανοιγεις να μικρομαστορεψεις. Δεν ειναι σαν τον επισκευασιμο 1 αντισταση στις 3 εβδομαδες και αντε γεια! Η διαφορα στη γευση ομως αν δεν το λυπάσαι να μπεις στη διαδικασια αποζημειωνει, εγω που κανω εντονα γευστικο υγρο οχι μονο εχει διαφορα απο τον mini naytilo στον Kayfun αλλα μπορω να πω πως ειναι αγνωριστο.
Αφου ειπωθηκαν ολα αυτα λοιπον εχω να κανω 2 προτασεις αναλογως του ποιον δρομο θες να ακολουθησεις.Σε εργοστασιακό για να εχεις κατι διαφορετικο απο το υπάρχων μπορεις να πας σε Aerotank mini 14mm κομψο κομματι με μια τυπου ego vv μπαταρια και Η.Τ. τυπου στυλο για πιο διακριτικη εμφανιση και με εναν ατμοποιητη που για μενα και τον Pbusardo (γνωστο reviewer) βαζει κάτω το ναυτιλο σε γευση. εναλακτικα και οAerotank των 1,9mm με μια cf vv aspire 1000mah η 1600mah κινειται στο ιδιο μοτιβο.
Η δευτερη επιλογη στο επισκευασιμο ειναι απλη, ο kanger subtank mini ειναι πολυ καλος και ευκολος ( για μενα πιο ευκολος και απο kayfun που φημιζεται για την ευκολια του) και αξιζει τα λεφτα του,αλλα αν σκεφτεσαι και τον Kayfun και μπορεις να δωσεις τα 100 παραπανω ευρο παρε αυτον κατευθειαν για να μη βρεθεις να εχεις δωσει 200 συνολικα οπως εγω και τον ενα στο συρταρι.
Τελος ενα τελαιυταιο tip, αν σκοπευεις να κινηθεις στο επισκευασιμο κομματι με ετοιμες αντιστασεις παρε τον kanger γτ οι μεγαλυτερες ετοιμες που εγω εχω δει ειναι στα 1,4 Ω (συνηθως παιζουν στα 0,8-1,2 Ω) και ειναι χαμηλες για τον Kayfun, 1,1 ειναι το μιν του κατασκευαστη και του κοβουν αρκετα σε γευση ενω λειτουργουν περιφημα στον kanger γεγονος που τους φερνει πολυ κοντα σε αποδωση κανοντας τον Kayfun να μην αξιζει την οικονομικη διαφορα.
Διόρθωση μεγέθους γραμμάτων