vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

609 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, ΨΗΛΟΣ, trollga, nikpepa, manoslykos, Buliwyf

Αγορά 2ου ατμοποιητή και μπαταρίας,προτάσεις!

Αποσυνδεδεμένος bykostas

• **
  • 171
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αγορά 2ου ατμοποιητή και μπαταρίας,προτάσεις!
« Απάντηση #135 στις: Ιουλίου 07, 2015, 22:04 »
το istick που έχεις στην φώτο ειναι το 20 αρι που δεν κυκλοφορεί πιά. το 30 αρι που κυκλοφορεί το έχει λύσει το πρόβλημα που προεξέχει ο ατμοποιητής και κουμπώνει όμορφα πάνω του

Αποσυνδεδεμένος stafis

• **
  • 141
« Απάντηση #136 στις: Ιουλίου 07, 2015, 22:07 »
Φίλε έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος.

Αποσυνδεδεμένος apatsi77

• *
  • 43
« Απάντηση #137 στις: Ιουλίου 07, 2015, 22:15 »
Έχω και τα 2 και πιστεύω πως το istik είναι πιο ωραίο για γυναίκα.Οσο για την θήκη όντως το ασχημενη

Αποσυνδεδεμένος dkoure

• **
  • 169
« Απάντηση #138 στις: Ιουλίου 08, 2015, 03:01 »
δεν ξερω παιδια, ειναι υποκειμενικα αυτα, εγω οσο το εβλεπα σε βιντεο και φωτο μου φαινοταν ασχημο ακομα και απο αποψη κατασκευης, κατι με χαλαγε και μου εδεινε μια αισθηση παιχνιδιου, οτι θα ειναι πλαστικουρα, ελαφρυ, τα κουμπια δεν μου αρεσαν που ειναι τετραγωνο και τριγωνα, αυτη η μαυρη ρηγα ... δεν ξερω... οταν το επιασα στα χερια μου η εντυπωση ηταν πολυ καλυτερη απο αποψη κατασκευης, και το ειδα με θηκη που μου αρεσε στην αφη, και ηταν ωραιο, ολο μαυρο και ασημι μονο στο πανω μερος. Γουστα ειναι αυτα!

Αποσυνδεδεμένος Paladin

• *
  • 96
« Απάντηση #139 στις: Ιουλίου 08, 2015, 20:29 »
Καλησπέρα σας ξανά  :laugh_wave:

Μετά από 36 ώρες που έχω το eLeaf GS Air-M ομολογώ ότι είμαι πολύ πολύ ικανοποιημένος , σε σύγκριση με τον παλιό ατμοποιητή που είχα τον Aspire BDC ...

Όλα τα παλιά μου υγρά που είχα , έχουνε πλέον γεύση (!) ακόμα και αυτό το υγρό που είχα μέσα στον ατμοποιητή τον Aspire BDC , όταν το έβαλα στον ατμοποιητή GS Air-M είχε γεύση που ΔΕΝ την αισθανόμουνα στον ASPIRE  :hmmm:

Και εκτός από τις γεύσεις και τα αρώματα που έγιναν πολύ ποιο έντοντα , ακόμα και η νικοτίνη με χτύπησε  :o   :cigar:
Τώρα το επόμενο βήμα είναι φυσικά ο επισκευάσιμος ..  :thumpup:

Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες όλους σας   :thumpup:

Παραπιπτόντως , και τους 2 ατμοποιητές τους έβαζα στο iStick30w :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 08, 2015, 20:36 από Paladin »

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #140 στις: Ιουλίου 08, 2015, 20:39 »
Ομορφος ατμοποιητης,λογικα δεν πρεπει να ειχες προβληματα..με το aspire ce5 ξεκινησα..

Αποσυνδεδεμένος Paladin

• *
  • 96
« Απάντηση #141 στις: Ιουλίου 08, 2015, 20:50 »
Και εγώ :) Ο Aspire CE5 είναι αυτός που έβαλα στο LINK και ήτανε ο 1ος μου ατμοποιητής και εμενα :P
Όσον αφορά τον GS-AIR M , είμαι πολύ πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος :)
Απλά η νικοτίνη ακόμα με έχει φτιαγμένο . χααχα :)

Αποσυνδεδεμένος m1chael

• **
  • 266
« Απάντηση #142 στις: Ιουλίου 08, 2015, 21:25 »
Καλοάτμιστος Paladin.. Είμαι σίγουρος ότι είδες με διαφορετικό μάτι το άτμισμα με αυτή την κίνηση. Επίσης είμαι σίγουρος ότι θα το δεις με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν πας στο επισκευάσιμο... ;)

Αποσυνδεδεμένος john@kis

• **
  • 263
« Απάντηση #143 στις: Ιουλίου 13, 2015, 16:30 »
Καλησπερα στο φορουμ, μετα απο μηνες με χρηση του i-stick 20w αποφασισα να παρω κι ενα δευτερο και να βαλω ολες τις υπόλοιπες μπαταριες στο συρταρι... Ψαχνω κατι οσο το δυνατον πιο αξιοπιστο και στιβαρης κατασκευης με οσο το δυνατον μεγαλύτερη αυτονομια-λογω πολλων ωρων εργασιας, αλλα να ειναι κοντα στις διαστασεις με το istick. Η ισχυς δεν ειναι στις προτεραιοτητες μου,καθως ατμιζω με aspire bdc και mini nautilus περιπου στα 10watt...Ευχαριστω προκαταβολικα για τις προτασεις...

ΥΓ: Αν δεν ανοιχθηκε στη σωστη θεση το νημα ζητω συγνωμη και παρακαλω για τη μετακινηση του...

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #144 στις: Ιουλίου 13, 2015, 16:35 »
Oμάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις.
Εχεις ένα μποξάκι που σου κάνει δουλειά, πάρε ένα δεύτερο ίδιο, ίσως σε άλλο χρώμα.
Τα 20ρια πλέον δεν κυκλοφορούν - αν και μπορεί να πετύχεις κάποιο με κάτω από 30 ευρώ στην Ελλάδα. Αν το βρεις, πάρε το. Με τους ατμοποιητές που έχεις, δεν ταλαιπωρείς τον πόλο, θα σου κρατήσει.
ή πάρε το 30ρι.
Πλέον βγαίνει και το 40ρι, που έχει έλεγχο θερμοκρασίας σύμφωνα με την εταιρία (πολύ φτηνά το χρεώνει για να θεωρήσω ότι θα δουλεύει σωστά, αλλά και χωρίς αυτό η τιμή του είναι δέλερα) και λίγο μεγαλύτερη μπαταρία στις ίδιες διαστάσεις.
Κάνε την έρευνά σου και όπου βρεις κάτι σε καλή τιμή, χτύπα το.

Αποσυνδεδεμένος john@kis

• **
  • 263
« Απάντηση #145 στις: Ιουλίου 13, 2015, 17:05 »
Το gearbest εχει αυθεντικα προϊόντα σε i-stick;Γιατι εχει προσφορα το 30w στα 29 δολάρια... Επισης σκεφτομουν και καποιο αλλο με αποσπωμενη μπαταρια ουτως ωστε να δοκιμασω κι αυτο...
Η δυσπιστια μου ως προς το istick εγκειται στο γεγονος οτι αντιμετωπισα ολα τα πιθανα προβληματα με το 20αρι(αλλαγη πολου,αλλαγη πλακετας,αλλαγη usb υποδοχής)...Αν αυτα εχουν εκλειψει στο 30ρι σε ικανοποιητικο βαθμο τοτε να το προτιμησω...

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #146 στις: Ιουλίου 13, 2015, 17:15 »
Η GB ναι, έχει αυθεντικά προϊόντα eleaf.
Το θέμα είναι πώς θα αγοράσεις από εξωτερικό με τα capital controls

Το 30ρι έχει άλλο πόλο, ss και αυτορυθμιζόμενο. Δεν υπήρξε με αυτό κάποιο θέμα. Γενικά, βγήκε το πιο ανθεκτικό της σειράς.
Αν θέλεις κάτι με αποσπώμενη μπαταρία και μικρό, το πιο μικρό είναι το cloupor mini που και πάλι είναι πιο μεγάλο από το istick, έστω και ελάχιστα.
Αν όμως και τα δυο είναι περίπου στα 30 δολάρια, στο κλούπορ πρέπει να υπολογίσεις εξτρά κόστος για τον φορτιστή και μια ή δυο μπαταρίες. Κάτι που διπλασιάζει την τιμή του, να μη σου πω ότι την ανεβάζει και πιο πάνω.
Γενικά, έχει αρκετά κουτάκια σε οικονομικές τιμές, αν δεν σε ενδιαφέρει το μέγεθος. Και innokin, και hcigar και sigelei και άλλες μάρκες.
Η επιλογή είναι δικιά σου.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #147 στις: Ιουλίου 13, 2015, 17:19 »
Γνωμη μου να παρεις ενα mod με αποσπωμενη μπαταρια ετσι ωστε να εχεις να αλλαξεις (με την προυποθεση οτι εχεις φορτιστη και μπαταριες) σε περιπτωση που εισαι εξω και δεν εχεις δυνατοτητα φορτισης,αλλιως πας σε mod με ενσωματωμενη μπαταρια,τα istick ειναι καλες επιλογες,αλλες επιλογες καλες innokin,sigelei

Αποσυνδεδεμένος john@kis

• **
  • 263
« Απάντηση #148 στις: Ιουλίου 13, 2015, 17:30 »
Με ενδιαφερει το μεγεθος αλλα ειδα φωτο του cloupor πιο πανω απο ενα παιδι διπλα διπλα με το στικακι και δεν με ξενιζει η-ελαχιστη- διαφορα μεγεθους.Και η διαφορα τους στο gearbest ειναι μισο δολλάριο... Μπορω να περιμενω την αρση των cc για να παραγγειλω, προς το παρον βολευομαι με μια vv ego μπαταρια που εχω...Απλα εχω ενδοιασμους γιατι ειδα οτι το cloupor εβγαλε προβληματα που ναι μεν διορθωθηκαν απο την εταιρια αλλα πως θα ξερω οτι αυτο που θα παραγγειλω θα ειναι το καινουργιο απροβληματιστο προιον; Για να μην παρερμηνευομαι το cloupor mini ειναι αυτο ε;
http://m.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_130257.html

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #149 στις: Ιουλίου 13, 2015, 17:35 »
Το προιόν έχει κατανάλωση, οπότε σίγουρα θα πάρεις νέο κομμάτι.
Από κει και πέρα, generic mod είναι όλα αυτά τα φτηνά. Μην περιμένεις την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.
Θα ανεχτείς και κουμπιά να κροταλίζουν και καπάκια να είναι λίγο χαλαρά.
το HCigar ΗΒ μινι που πήρα πρόσφατα και είναι λίγο ακριβότερο, έχει καλή ποιότητα κατασκευής, καλό φινίρισμα, εξαιρετική διαχείριση μπαταρίας και πολύ καλά ρεύματα για φτηνό μοντάκι. http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_186044.html
Εχει όμως τη μικρή διαφορά στην τιμή συν το εξτρά μέγεθος και βάρος.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359829 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114218 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450040 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110695 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374746 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328128 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29349 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99917 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F