Καλησπέρα παιδιά.
Επειδή είναι αδύνατον να ξεκοκαλίσω 173 σελίδες για να δω αν έχει αναφερθεί,σε σχέση με τον kanger sub mini πως είναι από άποψη γεύσης-τζούρας;
Επίσης για άμεση αγορά σκέφτομαι από εδώ http://www.zerobacco.gr/ilektronika-tsigara/atmopoiites-episkeyasimoi/kayfun-v4-316-ss-by-hcigar.html ,αναφέρει ότι είναι 316SS,έχει κανείς άποψη αν είναι καλός ποιοτικά κλώνος αυτός της Hcigar?
O Kanger ειναι άλλο πράμμα. Καμμία σχέση με τους κινέζους τορναδόρους. Τον χρησιμοποιώ με την RBA στα 0,7-0,8Ω και στην πιό μικρή τρύπα τζούρας με το ίδιο φυσικά υγρό και στους δύο. Καταλαβαίνεις τι θα πει πλούσια γευση, άρωμα, χτύπημα (μιλάω για τον subtank mini). O καυφούνης είναι μία μόδα που έγινε και θα ξεφουσκώσει σύντομα. Το κατάλαβαν και κινέζοι και μας δουλεύουν με τους τόσους κλώνους που βγάζουν. Τώρα στη πράξη είναι καλύτερος ο καυφούν από αυτούς που έχουν τα μαγαζιά για να δοκιμάζεις υγρά με τις αντιστάσεις τις aspire μέσα αλλά μέχρι εκεί. Αν είναι να σπάσω τα νεύρα μου για διορθώσω την αποτυχία του πόλου στα ρεύματα (άλλοτε 2,2 η 1,6 η σε λίγο 1,9 κλπ) που παίζουν η να κλείνω τρύπες με διάφορα οριγκάκια καλύτερα να ξαγυρίσω στο παλμαλ που κάπνιζα.
Δεν αξίζει τα λεφτά του με τίποτα ούτε τα 20ευρώ που έδωσα εγώ στη fast ούτε και κανένας αλλος κλώνος. Δεν ξέρω πως θα ένοιωθα αν έδινα τα 150 για τον γνήσιο...
Μετάνοιωσα που δεν αγόρασα ακόμα ένα kanger sub να το έχω για δεύτερο υγρό πήρα όμως μια δεύτερη rba.