vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

188 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, billythekid, lagoudakis, Milarepa, gfilip, antiklitos140, camber

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #2625 στις: Ιουνίου 05, 2015, 02:10 »
Ο SubTank ΚΑΛΥΤΕΡΗ γεύση από τους Kayfun;;;;;;;;;
Ρε, ναρκωτικά πίνετε; ; ;  :laugh1:

Πάντως σε εμένα προσωπικά (το τονίζω! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!), ο Lite Plus, μου σκάει καλύτερα την γεύση από τον V4...
(Πάνο, βρίσε όσο γουστάρεις! Βγάλε το άχτι σου όλο πάνω μου!!! Αντέχω ρε μπαγάσα! :laugh_cantstop: :tongue_move_02: )
Άλλωστε γενικότερα, σχετικά όλα στην ατμιστική μας ζωή και όχι μόνο, είναι πέρα για πέρα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ! Οπότε δικαιολογώ την άποψη τους καθενός αλλά και η δική μου επίσης δικαιολογείται...

Και επειδή είχα πεί ότι θα ενημερώνω οτιδήποτε προκύψει με τον KGOTECH, από προχθές (το συζήτησα και με το "τεμπελόσκυλο" στο FB) έχει αρχίσει και δακρύζει υγρό ανάμεσα στην καμπάνα και την βάση... Δεν ξέρω γιατί... Άλλαξα και καινούριο oring και πάλι τα ίδια... Οπότε, αναγκάστηκα και έβαλα και 2ο oring μαζί και σταμάτησε...
Αφήνει όμως ένα κενάκι, καθώς δεν τερματίζει και στο σφίξιμο η βάση πάνω στην καμπάνα...
Ίδωμεν...

(Υ.Γ.: Πλέον είμαι μόνιμος "κάτοικος" στο νήμα με τους γνήσιους Lite Plus, όντας κάτοχος δύο τεμαχίων, καθώς και ότι παροπλίστηκε ο V4 και τον πάσαρα στον big bro μου... ;D  Οπότε να μην με πολυενοχλείτε ε; :)) )

Αποσυνδεδεμένος V for vendetta

• *
  • 9
« Απάντηση #2626 στις: Ιουνίου 05, 2015, 04:45 »
Σώπα ρε μεγάλε εισαι με τους κινέζους τορναδόρους που για ένα πιατάκι του καφε σου φτιάχνουν ένα κλώνο και σου βάζουν και λάθος οριγκάκια κα συ ψάχνεσαι και λερώνεσαι και προσπαθείς να τα φτιάξεις? Δεν μιλάω για τον γνήσιο δεν τον εχω δει ποτέ ούτε και έχω ατμίσει. Μιλαω για τους κλώνους η μαιμούδες κοινώς.
.
Η γευση του κανγκερ είναι σαφως πιο πλούσια δοκίμασέ τα με ίδιο ύγρό χωρίς προκαταλήψεις και μου λές.

φιλε μου με 20 ευρω που εδωσες για ενα κλωνο της κακιας ωρας σχηματησες και αποψη για ολους τους v4 κλωνους ? και να σαι σιγουρος οτι σε ενα χρονο ο kanger θα εχει ξεπεραστει δεν θα ασχολειται κανεις ενω ο v4 θα ειναι ακομα κορυφη και διαχρονικος οπως ολα τα kayfun ..κινεζικος τορνος φτοιαχνει και τον kanger εξ'αλλου...τον κινεζο ποτε μην τον υποτιμας..(αν δεν λερωθεις και λιγο ατμιστης original δεν λεγεσαι)...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2015, 05:05 από V for vendetta »

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #2627 στις: Ιουνίου 05, 2015, 09:58 »
@thorin
για την καλύτερη γεύση του kl+ σε σχέση με τον k4 το είχα πει και εγώ πριν 1-2 μήνες που πήρα τον κλωνο4.
Αυτό όμως απ΄όσο έχω δει, ισχύει για πιο απλά υγρά. Στα πολύπλοκα υγρά είναι ίσως ανεπαίσθητα καλύτερος ο k4.
Όσο για τον kanger δύσκολο να έχει ίδια γεύση με τον k4, αλλά ο καθένας μας αντιλαμβάνεται λίγο διαφορετικά τη γεύση οπότε περί ορέξεως...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2015, 10:05 από thenetpoet »

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #2628 στις: Ιουνίου 05, 2015, 10:12 »

η αγία τριάδα
αυτά τα κουβαλάω μαζί μου όπου και αν πάω
μια χαρά είναι όλα
δόξα τον θεό που δεν μου έδωσε τόσο καλους γευστικούς κάλυκες και δεν καταλαβαίνω τρελες διαφορες

Αποσυνδεδεμένος sergor

• 1049
  • Τώρα σε ρώτανε πότε θα κόψεις το άτμισμα.
    • http://e-kapnisma.gr/userbanners/banner_details_form.php
« Απάντηση #2629 στις: Ιουνίου 05, 2015, 11:52 »
και να σαι σιγουρος οτι σε ενα χρονο ο kanger θα εχει ξεπεραστει δεν θα ασχολειται κανεις .
ενα χρονο για ενα κινεζικο ατμο?? με κεφαλες, με προβληματα απο την αρχη, με κοκινα ορινγκ, πολυ του βαζεις.

Αποσυνδεδεμένος Giorgos F

• 1241
« Απάντηση #2630 στις: Ιουνίου 05, 2015, 12:13 »
@thorin
για την καλύτερη γεύση του kl+ σε σχέση με τον k4 το είχα πει και εγώ πριν 1-2 μήνες που πήρα τον κλωνο4.
Αυτό όμως απ΄όσο έχω δει, ισχύει για πιο απλά υγρά. Στα πολύπλοκα υγρά είναι ίσως ανεπαίσθητα καλύτερος ο k4.

Μεγάλες αλήθειες παιδιά, που ωριμάζουν με την εμπειρία και την πάροδο του χρόνου (και μετά τους ανθρώπινους λογικούς ενθουσιασμούς των νέων μας αγορών). Είχε πει κάποιος συνατμιστής και συμφωνώ, πιο βελούδο ο V-4, και πιο επιθετικός ο KFL+. Δεν ξέρω αν θα συμφωνούσα περισσότερο. Και ακόμη δεν ξέρω που κατασταλλάζω, γιατί αλλάζει η συμπεριφορά τους με το εκάστοτε υγρό, όπως πολύ σοφά παρατηρεί ο thepoetnet.Διαφορά υγρών και ικανοποιήσης σε ποιόν, τι, που? Απο τώρα αυτό δοκιμάζω και συγκρίνω, ψύχραιμα κι ωραία. Τελευταία μου αγορά, ένας ακόμη KFL+, και τώρα με 2+2 γεμίζω, οπλίζω, συγκρίνω.

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #2631 στις: Ιουνίου 05, 2015, 12:18 »
@thorin
Όσο για τον kanger δύσκολο να έχει ίδια γεύση με τον k4, αλλά ο καθένας μας αντιλαμβάνεται λίγο διαφορετικά τη γεύση οπότε περί ορέξεως...

Γιάνναρε, πράγματι, στα πιο πολύπλοκα υγρά, νομίζω υπερισχύει ο V4... Και πάλι δεν είμαι και σίγουρος, καθώς ατμίζω συνήθως πολύ απλά υγρά (με ένα, άντε δύο το πολύ αρώματα μέσα)... Εξακολουθεί όμως εμένα προσωπικά να μου την "σκάει" πιο έντονα και πιο στρωτά την γεύση ο Lite Plus...
Περί ορέξεως όπως σωστά είπες!

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #2632 στις: Ιουνίου 05, 2015, 13:03 »
Χρήστο, ετσι είναι όπως τα λες και εσύ και ο Γιώργος.
Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο σε τόσο καλούς σε απόδοση ατμοποιητές να βρεις πραγματικά συγκλονιστικές διαφορές στην απόδοση γεύσης, οπότε ψάχνεις για λεπτομέρειες.
Τον l+ μου τον έχει "κατασχέσει" η σύζυγος εδώ και μήνες, αλλά ακόμα και τώρα τον ατμίζω που και που όπως τον έχει στο στικάκι της γιατί μου αρέσει πάντα η τζούρα του.
Πραγματικά το σκέφτομαι για δεύτερο l+ αλλά έχω περάσει κυρίως σε drippers και δεν μπαίνω στη διαδικασία αγοράς και άλλου τανκάτου, τουλάχιστον προς το παρόν.
Είχα κάποτε ανοίξει ένα νήμα για το ποιος ατμοποιητής και με τι στήσιμο ταιριάζει σε ποιο υγρό, αλλά πήγε άπατο δεν είχε συμμετοχή καθόλου, δεν θυμάμαι καν σε ποια περιοχή του φόρουμ το είχα ανοίξει  :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
« Απάντηση #2633 στις: Ιουνίου 05, 2015, 13:08 »
παιδια το καπακι diamond apo steam tuner φανταζομαι οτι μπαινει στους κλωνους v4

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #2634 στις: Ιουνίου 05, 2015, 13:09 »
Φυσικά και μπαινει... ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
« Απάντηση #2635 στις: Ιουνίου 05, 2015, 13:10 »
ευχαριστω φιλαρακο...

Αποσυνδεδεμένος gr1goris

• *
  • 93
  • Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε
« Απάντηση #2636 στις: Ιουνίου 05, 2015, 15:31 »
Παρελαβα εχτες τον Kayfun v4 tobeco απο ελλαδα τον πηρα τελικα δεν ειχα υπομονη να περιμενω 20 + μερες να ερθει απο κινα
35 ευρω κανει απο εδω και σε 24 ωρες τον πηρα στα χερια μου  :thumpup:

θα επανελθω με εντιπωσεις και φοτο

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #2637 στις: Ιουνίου 05, 2015, 15:37 »
παιδια το καπακι diamond apo steam tuner φανταζομαι οτι μπαινει στους κλωνους v4

Όπως είπαν και οι φίλοι, ναι μπαίνει αλλά τα παιδιά στην Καλλιθέα (steam tuners) μου είχαν πει οτι σε ελάχιστες περιπτώσεις κλώνων του 4 δεν ταιριάζουν σωστά τα σπειρώματα, όχι της βάσης αλλά του part 38. Οπότε αν μπορείς δοκίμασε το στον kayfun σου πριν το αγοράσεις.

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #2638 στις: Ιουνίου 05, 2015, 16:16 »
Σε οσους εχω δοκιμασει το diamond μπαινει κανονικα οπως και το no38 απο πανω.

Η μοναδικη ασυμβατοτητα που εχω βρει(το εχω γραψει καποιες σελιδες πιο πισω) ειναι οτι στους ivogo δεν βιδωνει το Κ-41 drip tip των Steam Tuners επανω στο no35

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #2639 στις: Ιουνίου 05, 2015, 16:21 »
Οι Ivogo εχουν διαφορετικο part 38 σε σχεση με τον αυθεντικο κι αλλους κλωνους.
Ειχα παρει τις προαλλες απο FT μια 5αδα 38αρια για να κανω μια πατεντα που ηθελα
κι ενω βιδωνεαν κανονικα σε Infinite, HCigar, Τobeco κι εναν no name απο FT, στον Ivogo δεν εκαναν.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5982 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361115 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1213 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114795 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451560 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111439 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376254 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329105 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1247 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6680 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15535 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29692 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul