vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

253 επισκέπτες, 1 χρήστης
ZoeM

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος makis206

• 3524
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #2490 στις: Μαΐου 26, 2015, 02:23 »

Φόρουμ;;; Θέλετε, θέλετε;  :lotpot:

Όχι γιατί μας βάζεις πάλι στην πρίζα.!

Αποσυνδεδεμένος belgos

• **
  • 208
« Απάντηση #2491 στις: Μαΐου 26, 2015, 02:32 »
Μάκη,το εργαλείο είναι καλο,έχω 3

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #2492 στις: Μαΐου 26, 2015, 02:45 »

Όχι γιατί μας βάζεις πάλι στην πρίζα.! (Image removed from quote.)

Εμ πώς νομίζεις ότι "πρίζωσα" τους υπόλοιπους νάνους και τον Gandalf και πήγαμε και ξαναπήραμε το βουνό μας (Erebor) πάλι πίσω;;;  :respect:
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!  ;D
(Εντάξει.. Μεταξύ μας, ο Gandalf μας "πρίζωσε" και μας ξεσήκωσε όλους... Απλά εγώ σαν αρχηγός, είπα το ΟΚ!)

OFF TOPIC, ξέρω! Σόρρυ... :angel:   :lipssealed:   :-X

Με την 1η ευκαιρία, θα το κάνω πάντως γιατί είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι του εν λόγω κλώνου... Υπομονή, παίδες!  8)

Αποσυνδεδεμένος Harris

• 682
  • Chef of e-Liquids.
    • Vape Greece
« Απάντηση #2493 στις: Μαΐου 26, 2015, 17:32 »
Μετά την φώτο του demkoni να πω πως η σπείρες ανοικτες έχουν πολύ καλύτερη γεύση και δεν νιώθω τόσο ένταση του σιδερου.

Τέλος το microcoil.

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 220
« Απάντηση #2494 στις: Μαΐου 26, 2015, 17:40 »
Thorin13 αντε καντο......... :dontknow: .... ο δικος μου ειναι στο δρομο

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #2495 στις: Μαΐου 26, 2015, 18:05 »
Σήμερα που έχω ρεπό και βρήκα χρόνο, κάνω το review για τον κλώνο 316L της KGOTECH...

Όπως ανέφερα χθες βράδυ, τον παρέλαβα χθες νωρίς το μεσημεράκι από http://www.desire-ecig.com/ όπου είχα βάλει παραγγελία από 11/5. Παρ'ολο που είχε αναφερθεί από τον συμφορουμίτη belgos αρκετές φορές σε τούτο το νήμα, εγώ ήδη τον είχα βρεί από μόνος μου στο Google τυχαία ψάχνοντας κάτι άλλο περι V4 γενικά. Απλά, με τις τόσες αναφορές του belgos συν την παρότρυνση του για επιβεβαίωση ότι δεν θα το μετανιώσω, έτσι και έβαλα παραγγελία από το εν λόγω website...

Έρχεται συσκευασμένος σε αυτό το κουτάκι, το οποίο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΣ με του γνήσιου, μόνο που απλά δεν έχει στο πλάι το αυτοκολλητάκι γνησιότητας με το serial number...

Μέχρι και το αφρολέξ όπου είναι τοποθετημένα ο ατμοποιητής και τα υπόλοιπα εξαρτήματα, είναι ίδια με το γνήσιου...

Η "κλασσική" αφισσούλα που συναντάμε και στον γνήσιο και περιγράφει ένα προς ένα όλα τα εξαρτήματα του ατμοποιητή (στη φωτό και ο ατμοποιητής "δεμένος" με το γυάλινο τανκ)...

Και εδώ ο ατμοποιητής λυμένος με όλα τα εξαρτήματά του σε παράταξη (ΟΚ, την βάση την έχω δεμένη γιατί τον χρησιμοποιώ ακόμα), καθώς και φαίνεται πάνω στο κουτάκι και το manual του ατμοποιητή το οποίο είναι στα αγγλικά και στα γερμανικά, όπως ακριβώς πάλι και στον γνήσιο...

Το φινίρισμά του πολύ καλό. Τα μέταλλά του εξίσου πολύ καλά. Ίσως καλύτερα και από τον Infinite αλλά και από τον Tobeco. Το 316L ανοξείδωτο ατσάλι κάνει αμέσως την διαφορά και οπτικά αλλά και στην αφή (ίσως να το αδικούν και οι φωτό λίγο). Ειδικά από κοντά, είναι εμφανέστατη η διαφορά! Τα σπειρώματα "βουτηρένια" (όπως συνηθίζουμε να λέμε) όλα. Θα ήθελα όμως λίγο σε κάποια σημεία να ήταν λίγο πιο καλοδουλεμένα, γιατί σε κάποια μέρη και εκεί που τελειώνουν τα σπειρώματα δεν έχει περαστεί το τελικό γυάλισμα από το CNC με αποτέλεσμα να είναι λίγο "σαγρέ" και να μπορεί να σχίσει το δέρμα ή να μαγκώσει λίγο χαρτί όταν τον σκουπίζουμε μετά από πλύσιμο...

Το ατσάλινο τανκ...

Και το πολυκαρβονικό τανκ...

Και τελικώς, για μία όμορφη και ολοκληρωμένη εικόνα, "δεμένος" και "ντυμένος" ολόκληρος στην full SS εκδοχή του...

Εν κατακλείδι, ένας από τους καλύτερους κλώνους (μην πω ο καλύτερος, γιατί δεν έχω άποψη για τον Ivogo, καθώς δεν έχουν συγκριθεί δίπλα-δίπλα από κοντά) της αγοράς με πολύ χαμηλή τιμή. Μαζί με το κουτάκι του, μου στοίχισε περίπου κοντά στα €21.00, γιατί το κουτί πάει έξτρα κανονικά, περίπου δηλ. €2.00-€2.50 (δεν θυμάμαι ακριβώς). Και όπως είπα και χθες, έβαλα την επιλογή First-Class Registered Air Mail που είναι περίπου +€4.00...
Οπότε συνολικά βγήκε γύρω στα €25.00...

Στην συσκευσία (επειδή παρέλειψα να το πω στην αρχή), έρχεται κομπλέ μαζί και με έξτρα ανταλλακτικά o-rings, βίδες και το κλασσικό διπλό κατσαβιδάκι-μπρελόκ, μαζί και με 2 pads (φύλλα) από οργανικό βαμβάκι, προσεγμένα μέσα σε ημιδιάφανο σακκουλάκι...

Προβλήματα:
Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα, ήταν με το πλαστικό δαχτυλίδι (part No7), το οποίο ενώ κανονικά πρέπει να είναι σε πάχος 1 χιλιοστό, αυτό ήταν κοντά στο 1,2 με 1,3 χιλιοστά. Το έξυσα λίγο με την λίμα για να λεπτύνει, το έφτασα ακριβώς στο 1 χιλιοστό και δουλέυει "βούτηρο" και εντελώς απροβλημάτιστα το άνοιγμα-κλείσμο των υγρών...

Θέμα "ασανσέρ" με το ελατήριο και την μέτρηση της αντίστασης, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ...

Θέμα (μέχρις στιγμής μιας και είναι η 1η-2η μέρα ακόμα) με διαρροή κάτω από το deck στο επίμαχο και "πολυπόθητο" o-ring (part No16), πάλι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ...

Αυτό ήταν το πρώτο μου review στο φόρουμ. Δεν ξέρω αν είναι εντελώς λεπτομερές, αλλά ελπίζω να βοήθησα και να πήρατε μία γεύση-εικόνα του KGOTECH Kayfun V4...
Αν έχω ξεχάσει κάτι, θα το αναφέρω στην πορεία, είτε σαν edit του παρόντος, είτε σαν έξτρα σχόλιο στο νήμα..

Για όποιον φίλο/φίλη θέλει να τον αγοράσει, θα τον βρεί εδώ...

Παρακάτω στα συνημμένα αρχεία, παραθέτω και δύο φωτό του δικού μου σταθερού (και απροβλημάτιστου) στησίματος της φιτιλοαντίστασης...

Αποσυνδεδεμένος aenaos

• **
  • 220
« Απάντηση #2496 στις: Μαΐου 26, 2015, 18:19 »
bravo :thumpup: ......ανυπομονω να πιασω τον δικο μου στα χερια μου ποσες μερες περιμενες? (ωραια παρουσιαση)

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #2497 στις: Μαΐου 26, 2015, 18:25 »
Έκανε συνολικά δύο εβδομάδες από την στιγμή που πάτησα το "κλικ" για την παραγγελία. Το γράφω πάνω βρε άλλωστε (11/5)...
Και συγκεκριμένα, από τη στιγμή που πέταξε με το αεροπλάνο από τους σχιστομάτηδες, έκανε 3 μέρες μέχρι να "πατήσει" Ελλάδα...
Αυτά που αργούν πάντα, είναι το πότε θα πάει στις ταχυδρομικές υπηρεσίες και μετά το πότε θα το στείλουν...

Αυτοί είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ από εμάς σε αργοσχολία!  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος ramon

• **
  • 427
« Απάντηση #2498 στις: Μαΐου 26, 2015, 18:44 »
οντως ωραια παρουσιαση..απο πλυσιμο ??μια μερα στο νερο να υποθεσω??

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #2499 στις: Μαΐου 26, 2015, 18:55 »
Μπα... Πολύ λιγότερο... Μία ώρα γεμάτη περίπου!  ;D

Ταμπλετούλες καθαρισμού οδοντοστοιχοιών και σε χλιαρό προς ζεστό νεράκι για μισή ώρα και μετά με μπόλικο υγρό σαπούνι για τα πιάτα, αλλή μισή ώρα πάλι με χλιαρό προς ζεστό νεράκι και μετά ΜΠΟΛΙΚΟ ξέβγαλμα με ζεστό νεράκι και σκούπισμα-γυάλισμα!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #2500 στις: Μαΐου 26, 2015, 20:09 »
Νεα εκδοση του ivogo...σε λιγες μερες θα τον εχω στα χερια μου...

Αποσυνδεδεμένος dimgr

• **
  • 291
« Απάντηση #2501 στις: Μαΐου 26, 2015, 20:11 »
έβγαλε καθόλου σκουριά στις βίδες Thorin? ? ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3454
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #2502 στις: Μαΐου 26, 2015, 20:12 »
Νεα εκδοση του ivogo...σε λιγες μερες θα τον εχω στα χερια μου...

(
.)

γιατί ανάβεις φωτιές καλοκαιριάτικα
που θα το βρούμε?
έχεις link?

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #2503 στις: Μαΐου 26, 2015, 20:17 »
Θα μου τον φερει φιλος. Δεν ξερω απο που ουτε και ποσο. Μολις μαθω θα σου γραψω εδω.

Παντως για φωτο κτλ http://szlkc.en.alibaba.com/search/product?_csrf_token_=1e9eedcmcow7f&IndexArea=product_en&SearchText=kayfun+4

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #2504 στις: Μαΐου 26, 2015, 20:22 »
έβγαλε καθόλου σκουριά στις βίδες Thorin? ? ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ

Ούτε ΙΧΝΟΣ, Μητσάρα μου...

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5996 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361131 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1217 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114814 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451588 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111453 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376287 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329124 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6687 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15541 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul