Παρέλαβα σήμερα το απόγευμα τον κλώνο Kayfun 4 316SS από gearbest.
Ήρθε σε αυτή τη συσκευασία, πλαστικό κουτί και ο kayfun με τα ανταλλακτικά του σε αφρολέξ περίβλημα.
(Image removed from quote.)
Περιέχει μέσα ένα πλήρες σετ o-rings, ανταλλακτικές βίδες συγκράτησης της αντίστασης, ανταλλακτική βίδα αέρα και πόλου, ένα γυάλινο τανκ, ένα πολυκαρβονικό τανκ και το φυσικά το κλασσικό κατσαβιδάκι
Να μη ξεχάσω και τις οδηγίες χρήσης βέβαια, που εννοείται δεν τις διάβασα
Με ταχύτητα διαλύθηκε στα εξ' ων συνετέθη, πλύθηκε με μπόλικο υγρό πιάτων, τρίφτηκε σχολαστικά, στεγνώθηκε καλά, καθαρίστηκε με ισοπροπυλική αλκοόλη, ξαναπλύθηκε και στεγνώθηκε για άλλη μια φορά.
Δεν είδα σε κανένα εξάρτημα μηχανόλαδο ή γρέζια. Βέβαια τράβηξα πριν τον λύσω μια δυο τζούρες και είχε μια ανεπαίσθητη γεύση λαδίλας κινέζικου τόρνου
Έγινε η συναρμολόγηση με το γυάλινο τανκ, στήθηκε αντίσταση 2.2Ω και γέμισε το τανκ με 95%VG / 5% PG μηδενική.
Ορίστε τον και πάνω στο cloupor mini, είναι κάπως μεγαλούτσικος για να το πω ευγενικά
Επειδή οι kayfun θελουν ένα δύο τανκάκια άτμισμα μέχρι να στρώσουν αλλά και επειδή δεν τον ξέρω καθόλου στα χούγια του, θεώρησα καλό να μη χαραμίσω υγρό, γι' αυτό και η σκέτη βάση.
Στο άτμισμα τώρα δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, τα ντουμάνια είναι εξαίσια με τον αέρα τέρμα ανοιχτό και οι πνευμονικές αν και εφικτές, δεν έχουν σύγκριση στην ευκολία που σου δίνει πχ ένας ντριπερ. Σε σχέση με τον lite+ όμως, έχει πολύ παραπάνω αέρα διαθέσιμο και οι πνευμονικές είναι αποδεκτές στην ευκολία με τη οποία ρουφάς τον αέρα.
Απο ποιότητα κατασκευής, δεν παρατήρησα ακόμα κάτι αρνητικό.
Τα σπειρώματα είναι εξαιρετικά, βουτυρένια όπως συνηθίζουμε να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, τα πάντα βιδώνουν εύκολα και σωστά στη θέση τους, δεν έχει πουθενά τζόγο, το γυάλινο τανκ έχει φινιρισμένες τις άκρες του και δεν κόβει καθόλου, ενώ φαίνεται να μετράει τις αντιστάσεις στα σωστά Ω.
Βέβαια είναι αρχή ακόμα, θα δείξει πιο αναλυτικά στην πορεία αν πραγματικά είναι αξιόπιστη κατασκευή, όμως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πραγματικά θετικές και δεν έχω προβληματιστεί με κάτι.
Όσοι τον παράγγειλαν, νομίζω ότι θα τον ευχαριστηθούν
Βρε να τον παραγγείλω κι εγώ να τον έχω σαν 2ο ή όχι τελικά, ρε αλάνια;;; Με έχετε "γλυκάνει" και με "μπριζώνετε" αυτές τις μέρες με τις παραγγελιές σας από Gearbest!
Που και με τον Tobeco μόνο, ΟΚ είμαι, αλλά λέμε...
"Χαζός" υπερκαταναλωστισμός, χόμπυ και λοιπές ιστορίες για αγρίους...
Πέραν από την πλάκα, άλλαξα πριν λίγο το o-ring Νο16 γιατί όποτε άνοιγα την κάτω βάση, την έβρισκα λίγο μούσκεμα. Έλυσα λιγάκι και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της, τα ξανάδεσα με την σειρά και πιο σφιχτά και φαίνεται ΟΚ μέχρις στιγμής. Το μόνο που παρατηρώ, είναι πως όταν κλείνω υγρά για να γεμίσω, αλλά και την ώρα που τα ξανανοίγω, κάνει μία ελάχιστη πτώση η αντίσταση (σαν να κόβεται η επαφή), αλλά ξαναβρίσκει την θέση της όπως ήταν αμέσως.
Θα δείξει η "νεκροψία" εντός των επόμενων ημερών (για εντός, εκτός και επί ταύτα)...