vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

260 επισκέπτες, 2 χρήστες
Blackwolf, Doubt

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #1755 στις: Απριλίου 08, 2015, 23:12 »
Αν είναι της IVOGO συνήθως το γράφει στο πίσω μέρος του κουτιού.

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1756 στις: Απριλίου 08, 2015, 23:37 »
Δεν το γράφει στο συγκεκριμένο, αλλά από ερωτήσεις προς GB μεριά φαίνεται να είναι της ivogo..
Μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως, ξαναλέω οτι δεν το γράφει πουθενά.

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2386
« Απάντηση #1757 στις: Απριλίου 09, 2015, 00:16 »
Στα Reviews του συγκεκριμένου κάπου είδα μια φωτο καποιου από το πίσω μέρος της συσκευασίας που έγραφε IVOGO γι'αυτό το αναφέρω.
http://www.gearbest.com/electronic-cigarettes/pp_142026/review.html?page=2

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1758 στις: Απριλίου 09, 2015, 00:57 »
παιδια της ivogo  ειναι .. απλα μπορει μετα να αλλαξαν συσκευασια  .. επειδη το ηξερα πολυ καιρο πριν απο ενα φιλο απο αγγλια που πρωτοπηρε απο εκει .... εκ των υστερων το διαπιστωσα και μονος μου απο τον κλωνο που εχει τον ιδιο και η Ft 

Αποσυνδεδεμένος Thorin13

• 837
« Απάντηση #1759 στις: Απριλίου 09, 2015, 02:15 »
Παρέλαβα σήμερα το απόγευμα τον κλώνο Kayfun 4 316SS από gearbest.
Ήρθε σε αυτή τη συσκευασία, πλαστικό κουτί και ο kayfun με τα ανταλλακτικά του σε αφρολέξ περίβλημα.
(Image removed from quote.)

Περιέχει μέσα ένα πλήρες σετ o-rings, ανταλλακτικές βίδες συγκράτησης της αντίστασης, ανταλλακτική βίδα αέρα και πόλου, ένα γυάλινο τανκ, ένα πολυκαρβονικό τανκ και το φυσικά το κλασσικό κατσαβιδάκι :) 
Να μη ξεχάσω και τις οδηγίες χρήσης βέβαια, που εννοείται δεν τις διάβασα :nope:

Με ταχύτητα διαλύθηκε στα εξ' ων συνετέθη, πλύθηκε με μπόλικο υγρό πιάτων, τρίφτηκε σχολαστικά, στεγνώθηκε καλά, καθαρίστηκε με ισοπροπυλική αλκοόλη, ξαναπλύθηκε και στεγνώθηκε για άλλη μια φορά.
Δεν είδα σε κανένα εξάρτημα μηχανόλαδο ή γρέζια. Βέβαια τράβηξα πριν τον λύσω μια δυο τζούρες και είχε μια ανεπαίσθητη γεύση λαδίλας κινέζικου τόρνου  :laugh1:
Έγινε η συναρμολόγηση με το γυάλινο τανκ, στήθηκε αντίσταση 2.2Ω και γέμισε το τανκ με 95%VG / 5% PG μηδενική.
Ορίστε τον και πάνω στο cloupor mini, είναι κάπως μεγαλούτσικος για να το πω ευγενικά :)

Επειδή οι kayfun θελουν ένα δύο τανκάκια άτμισμα μέχρι να στρώσουν αλλά και επειδή δεν τον ξέρω καθόλου στα χούγια του, θεώρησα καλό να μη χαραμίσω υγρό, γι' αυτό και η σκέτη βάση.
Στο άτμισμα τώρα δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, τα ντουμάνια είναι εξαίσια με τον αέρα τέρμα ανοιχτό και οι πνευμονικές αν και εφικτές, δεν έχουν σύγκριση στην ευκολία που σου δίνει πχ ένας ντριπερ. Σε σχέση με τον lite+ όμως, έχει πολύ παραπάνω αέρα διαθέσιμο και οι πνευμονικές είναι αποδεκτές στην ευκολία με τη οποία ρουφάς τον αέρα.
Απο ποιότητα κατασκευής, δεν παρατήρησα ακόμα κάτι αρνητικό.
Τα σπειρώματα είναι εξαιρετικά, βουτυρένια όπως συνηθίζουμε να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, τα πάντα βιδώνουν εύκολα και σωστά στη θέση τους, δεν έχει πουθενά τζόγο, το γυάλινο τανκ έχει φινιρισμένες τις άκρες του και δεν κόβει καθόλου, ενώ φαίνεται να μετράει τις αντιστάσεις στα σωστά Ω.
Βέβαια είναι αρχή ακόμα, θα δείξει πιο αναλυτικά στην πορεία αν πραγματικά είναι αξιόπιστη κατασκευή, όμως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πραγματικά θετικές και δεν έχω προβληματιστεί με κάτι.
Όσοι τον παράγγειλαν, νομίζω ότι θα τον ευχαριστηθούν :thumpup:

Βρε να τον παραγγείλω κι εγώ να τον έχω σαν 2ο ή όχι τελικά, ρε αλάνια;;; Με έχετε "γλυκάνει" και με "μπριζώνετε" αυτές τις μέρες με τις παραγγελιές σας από Gearbest!
Που και με τον Tobeco μόνο, ΟΚ είμαι, αλλά λέμε...
"Χαζός" υπερκαταναλωστισμός, χόμπυ και λοιπές ιστορίες για αγρίους...  :tongue_smilie:

Πέραν από την πλάκα, άλλαξα πριν λίγο το o-ring Νο16 γιατί όποτε άνοιγα την κάτω βάση, την έβρισκα λίγο μούσκεμα. Έλυσα λιγάκι και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της, τα ξανάδεσα με την σειρά και πιο σφιχτά και φαίνεται ΟΚ μέχρις στιγμής. Το μόνο που παρατηρώ, είναι πως όταν κλείνω υγρά για να γεμίσω, αλλά και την ώρα που τα ξανανοίγω, κάνει μία ελάχιστη πτώση η αντίσταση (σαν να κόβεται η επαφή), αλλά ξαναβρίσκει την θέση της όπως ήταν αμέσως.

Θα δείξει η "νεκροψία" εντός των επόμενων ημερών (για εντός, εκτός και επί ταύτα)...

Αποσυνδεδεμένος Perikles

• **
  • 174
« Απάντηση #1760 στις: Απριλίου 09, 2015, 02:40 »
Εγώ ανοίγω τι κάτω βάση και τι καθαρίζω τουλάχιστον κάθε 3-4μέρες στις 7 ακριβώς πάντα μου κάνει διαρροή από το πόλο αν δε το κάνω..
Λέτε να φταίει το part16? Θεώρησα δεδομένο ότι είναι από τους υδρατμούς που υγροποιούνται εκεί κάτω..

Αποσυνδεδεμένος Tsadakias

• **
  • 149
« Απάντηση #1761 στις: Απριλίου 09, 2015, 06:45 »
Το κουτί του 316 της Φ.Τ.είναι ακριβώς το ίδιο, με τα ίδια ανταλλακτικά! Απλά δεν αναφέρει τίποτα στο πίσω μέρος.

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 693
« Απάντηση #1762 στις: Απριλίου 09, 2015, 06:45 »

Βρε να τον παραγγείλω κι εγώ να τον έχω σαν 2ο ή όχι τελικά, ρε αλάνια;;; Με έχετε "γλυκάνει" και με "μπριζώνετε" αυτές τις μέρες με τις παραγγελιές σας από Gearbest!
Που και με τον Tobeco μόνο, ΟΚ είμαι, αλλά λέμε...
"Χαζός" υπερκαταναλωστισμός, χόμπυ και λοιπές ιστορίες για αγρίους...  :tongue_smilie:

Πέραν από την πλάκα, άλλαξα πριν λίγο το o-ring Νο16 γιατί όποτε άνοιγα την κάτω βάση, την έβρισκα λίγο μούσκεμα. Έλυσα λιγάκι και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της, τα ξανάδεσα με την σειρά και πιο σφιχτά και φαίνεται ΟΚ μέχρις στιγμής. Το μόνο που παρατηρώ, είναι πως όταν κλείνω υγρά για να γεμίσω, αλλά και την ώρα που τα ξανανοίγω, κάνει μία ελάχιστη πτώση η αντίσταση (σαν να κόβεται η επαφή), αλλά ξαναβρίσκει την θέση της όπως ήταν αμέσως.

Θα δείξει η "νεκροψία" εντός των επόμενων ημερών (για εντός, εκτός και επί ταύτα)...
Νάνε σφίξε τεζα το παξιμαδακι νο9(αυτο της βασης). Και ας μην γυριζει το δαχτυλιδι, μολις τον δεσεις θα λειτουργει μια χαρα. Κατα 99% εκει ειναι το προβλημα με την αντισταση.

Αν βαριεσαι, θα το λυσουμε-δεσουμε το Σαββατο during coffee  :yes:

Αποσυνδεδεμένος rivol

• **
  • 194
  • Αλέξης
« Απάντηση #1763 στις: Απριλίου 09, 2015, 08:31 »
Έφτασε και ο δικός μου Ελλάδα http://www.desire-ecig.com/Kayfun-V4-1-1-Clone

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ27-03-201514:18ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ28-03-201517:46ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ07-04-201509:57ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Άντε να δούμε τώρα πότε θα τον εχω στα χέρια μου, μάλλον μετά το Πάσχα.

Τελικά άξιζαν τα 4,6€ για μεταφορικά μιας και έφτασε έτσι γρήγορα  ;)

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1764 στις: Απριλίου 09, 2015, 08:51 »
@Thorin13
Φίλε μου, αν είσαι ευχαριστημένος από τον kayfun 4 που ήδη έχεις, δεν βλέπω λόγο να πάρεις άλλο εκτός κι αν συντρέχει λόγος που δεν τον γνωρίζω.
Είναι σίγουρο ότι στο μέλλον που θα "παλιώσει" ο 4, θα βγαίνουν όλο και καλύτεροι κλώνοι.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1765 στις: Απριλίου 09, 2015, 16:35 »
μετα απο αυτον που παραγγειλα απο τον GB  τον 4 316  (εχω ακομα εναν 4 απο τον ιδιο παλι GB αλλα ο 304) θελω να παρω εναν Taifun  οπωσδηποτε .... :yes: :yes: :yes: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: (οφ τοπικ της ημερας θα εσκαγα αν δεν το εκανα)

Αποσυνδεδεμένος Spiros_K

• *
  • 7
« Απάντηση #1766 στις: Απριλίου 09, 2015, 17:36 »
Παιδιά δυσκολεύτηκα να διαβάσω ολο το νήμα (118 σελιδες ειναι αυτες)...μια ερώτηση θελω να κανω...το δαχτυλιδι της ροης υγρου
στο τέρμα σφιγμένο ειναι φουλ ανοιχτά τα υγρά?

Αποσυνδεδεμένος bisbirikos

• **
  • 210
« Απάντηση #1767 στις: Απριλίου 09, 2015, 20:02 »
Ναι .Ξεβιδώνοντας κλείνεις τα υγρά  ;)

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1768 στις: Απριλίου 09, 2015, 20:05 »
ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΥΓΡΩΝ KAYFUN V4 (κρατείστε  ετσι τον καιφον σας με το ντριπ τιπ να δειχνει δεξια)

1. ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ (ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙς ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ) ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ

2.ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΥΓΡΑ ΜΑΣ (ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙς ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟ) ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ

3. ΜΠΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΝΚ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΛΕ (ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟ)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2015, 20:11 από kostas44 »

Αποσυνδεδεμένος Perikles

• **
  • 174
« Απάντηση #1769 στις: Απριλίου 09, 2015, 20:18 »
Προσοχή χρειάζεται μη κάνετε τις κόκκινες και τις πράσινες κινήσεις μαζί.. θα ξεκινήσει η διαδικασία αυτοκαταστροφής..  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 09, 2015, 20:44 από Perikles »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 6023 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361176 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1225 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114843 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451631 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111478 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376351 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329169 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1248 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6697 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15555 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29699 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul