vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

392 επισκέπτες, 4 χρήστες
Milarepa, Buliwyf, zamploutos, camber

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος Perikles

• **
  • 174
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #1740 στις: Απρ 08, 2015, 19:23 »
Με χρόνο και υπομονή και ο Kayfun γίνετε Melo..  :laugh1: :laugh1:

Χρειάστηκα δυο στιγμές να σκεφτώ ατμοποιητη από M  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 694
« Απάντηση #1741 στις: Απρ 08, 2015, 19:56 »
Αν και εχει ειπωθει, να το ξαναπω οτι ο Κ4 ειναι δυσκολος μονο οταν βλεπεις το σχεδιαγραμμα απο τα κομματια που αποτελειται.

Μια φορα(οχι δυο) να λυθει και να δεθει, τον εχεις μαθει οσον αφορα τα μερη που αποτελειται.

Το ιδιο ευκολο ειναι και το σεταρισμα του, το οποιο συγχωρει οποιες ατελειες στο στησιμο.

Δεν υπαρχει λογος λοιπον για τον οιοδήποτε φοβο

Go for it  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος bisbirikos

• **
  • 210
« Απάντηση #1742 στις: Απρ 08, 2015, 20:30 »

Έτοιμος και ο δικός μου .
Κλώνος Infinite που αλλάχτηκαν όλα τα δακτυλίδια (άσπρα και μαύρα ,πανω και κάτω ,μέσα κι έξω ) με spring update + spring original
πάνω σε iPV mini V2 άρτι αφιχθέν από GB .
Όλα καλά για πρώτη φορά .Θα παίξω με τον αέρα να δω που θα μου κάτσει .Ολάνοιχτο δεν μου αρέσει και ξανάβαλα την βίδα

« Απάντηση #1743 στις: Απρ 08, 2015, 20:49 »
ο κλωνος της infinite δουλευει καλα με το ελατηριο που εχει πανω η χρειαζεται το update οπωσδηποτε?

Αποσυνδεδεμένος krmhlds

• *
  • 57
« Απάντηση #1744 στις: Απρ 08, 2015, 20:58 »
Σας ευχαριστώ παιδιά.Οι επιφυλάξεις μου δεν ήταν για το σετάρισμα αλλά για τις διάφορες διαρροές για τις οποίες διαβάζω.Παρ'όλα αυτά έχω πεισθεί.Από αύριο το Eleaf iStick 30W θα κάνει παρέα με τον kayfun.Κι για τις τυχόν δυσκολίες που ίσως προκύψουν ,εδώ είμαστε για να τις συζητήσουμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 08, 2015, 21:11 από krmhlds »

Αποσυνδεδεμένος vagnest

• **
  • 156
« Απάντηση #1745 στις: Απρ 08, 2015, 21:01 »
Μιάς και έχεις τον infinite για πες μας και συ αν εβγαινε ευκολα το πλαστικο ινσουλειτορ με το παξιμαδι....??

Αποσυνδεδεμένος Lazy Dog

• 694
« Απάντηση #1746 στις: Απρ 08, 2015, 21:06 »
ο κλωνος της infinite δουλευει καλα με το ελατηριο που εχει πανω η χρειαζεται το update οπωσδηποτε?
Μια χαρα δουλευει  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος bisbirikos

• **
  • 210
« Απάντηση #1747 στις: Απρ 08, 2015, 21:09 »
Έβγαινε μεν......με σπρώξιμο με κατσαβιδάκι από πίσω όμως .Και το μαμίσιο όμως την θέλει την βοήθεια του αλλά σαφώς λιγότερο  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1748 στις: Απρ 08, 2015, 21:23 »
Παρέλαβα σήμερα το απόγευμα τον κλώνο Kayfun 4 316SS από gearbest.
Ήρθε σε αυτή τη συσκευασία, πλαστικό κουτί και ο kayfun με τα ανταλλακτικά του σε αφρολέξ περίβλημα.

Περιέχει μέσα ένα πλήρες σετ o-rings, ανταλλακτικές βίδες συγκράτησης της αντίστασης, ανταλλακτική βίδα αέρα και πόλου,ανταλλακτικό ελατήριο, ένα γυάλινο τανκ, ένα πολυκαρβονικό τανκ και το φυσικά το κλασσικό κατσαβιδάκι :) 
Να μη ξεχάσω και τις οδηγίες χρήσης βέβαια, που εννοείται δεν τις διάβασα :nope:

Με ταχύτητα διαλύθηκε στα εξ' ων συνετέθη, πλύθηκε με μπόλικο υγρό πιάτων, τρίφτηκε σχολαστικά, στεγνώθηκε καλά, καθαρίστηκε με ισοπροπυλική αλκοόλη, ξαναπλύθηκε και στεγνώθηκε για άλλη μια φορά.
Δεν είδα σε κανένα εξάρτημα μηχανόλαδο ή γρέζια. Βέβαια τράβηξα πριν τον λύσω μια δυο τζούρες και είχε μια ανεπαίσθητη γεύση λαδίλας κινέζικου τόρνου  :laugh1:
Έγινε η συναρμολόγηση με το γυάλινο τανκ, στήθηκε αντίσταση 2.2Ω και γέμισε το τανκ με 95%VG / 5% PG μηδενική.
Ορίστε τον και πάνω στο cloupor mini, είναι κάπως μεγαλούτσικος για να το πω ευγενικά :)

Επειδή οι kayfun θελουν ένα δύο τανκάκια άτμισμα μέχρι να στρώσουν αλλά και επειδή δεν τον ξέρω καθόλου στα χούγια του, θεώρησα καλό να μη χαραμίσω υγρό, γι' αυτό και η σκέτη βάση.
Στο άτμισμα τώρα δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα, τα ντουμάνια είναι εξαίσια με τον αέρα τέρμα ανοιχτό και οι πνευμονικές αν και εφικτές, δεν έχουν σύγκριση στην ευκολία που σου δίνει πχ ένας ντριπερ. Σε σχέση με τον lite+ όμως, έχει πολύ παραπάνω αέρα διαθέσιμο και οι πνευμονικές είναι αποδεκτές στην ευκολία με τη οποία ρουφάς τον αέρα.
Απο ποιότητα κατασκευής, δεν παρατήρησα ακόμα κάτι αρνητικό.
Τα σπειρώματα είναι εξαιρετικά, βουτυρένια όπως συνηθίζουμε να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, τα πάντα βιδώνουν εύκολα και σωστά στη θέση τους, δεν έχει πουθενά τζόγο, το γυάλινο τανκ έχει φινιρισμένες τις άκρες του και δεν κόβει καθόλου, ενώ φαίνεται να μετράει τις αντιστάσεις στα σωστά Ω.
Βέβαια είναι αρχή ακόμα, θα δείξει πιο αναλυτικά στην πορεία αν πραγματικά είναι αξιόπιστη κατασκευή, όμως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πραγματικά θετικές και δεν έχω προβληματιστεί με κάτι.
Αν μπορώ να πω κάτι αρνητικό, που το γνωρίζουμε όλοι βέβαια, είναι πως έχει σχετικά μικρή χωρητικότητα υγρού και με τις πνευμονικές που τραβάω εγώ αδειάζει το τανκάκι πολύ γρήγορα. Ευτυχώς όμως το γέμισμα είναι πλέον παιχνιδάκι.
Όσοι τον παράγγειλαν, νομίζω ότι θα τον ευχαριστηθούν :thumpup:
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 09, 2015, 08:57 από thenetpoet »

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1749 στις: Απρ 08, 2015, 21:35 »
χμμ... με εφτοιαξες Γιαννη  :laugh1: :laugh1: :laugh1: ωραια γιατι τον περιμενω και εγω οποτε σαν πρωτη εντυπωση θετικη ... :thumpup: δουλεψε τον στα ακρα να δουμε αν παρουσιασει κατι ... το δαχτυλιδι οκ?  Της  Ivogo ? 

Αποσυνδεδεμένος Perikles

• **
  • 174
« Απάντηση #1750 στις: Απρ 08, 2015, 21:49 »
ποσο καιρό έκανε να σου έρθει από τη στιγμή που έγινε shipped?  :confused1:

Εμενα έχει κολλήσει στο Processing  :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος kotsos75

• 3455
  • φυσα ρουφα τραβα τονε
« Απάντηση #1751 στις: Απρ 08, 2015, 21:51 »
thenetpoet
αν δεν σου κάνει κόπο κάντον και ένα test με πολύ κλειστό τον αέρα να δούμα αν γουργουρίζει και αυτός το ίδιο με τους άλλους η αν δουλεύει καλά και σε σφιχτή τζούρα

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• kayfun for fun
  • 2466
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1752 στις: Απρ 08, 2015, 21:57 »
Γιαννη και φυσικα κανε πολλα crass tests  ανοιξε κλεισε τα υγρα και δοκιμασε να δεις αν τα orings  πανε ολα καλα .. αλλα εγω νομιζω οτι ολα θα ειναι οκ ... τον παρακολουθουσα στο FT  με σχολια και τετοια ... και στο GB παλι ολα τα σχολια σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καλα ... :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• Γιάννης ο Vapeστής
  • 6435
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #1753 στις: Απρ 08, 2015, 22:19 »
Παιδιά και εγώ τον μαθαίνω, δεν τον ξέρω τον ατμοποιητή οπότε τον πάω σιγά σιγά να μάθω τα χούγια του και να τον φέρω εκεί που θέλω. Δεν θέλω να γράψω εξειδικευμένα πράγματα ακόμα, γιατί δεν θέλω να δώσω λάθος εντυπώσεις από την απειρία μου με τον συγκεκριμένο.
Σε σύγκριση με τον llite+ που τον ξεπετάω είμαι νεούδι στον 4.

Θα γράφω πάντως για ότι δοκιμή κάνω. Προς το παρόν, μπορώ να πω οτι έχει γερά ντουμάνια με σχεδόν σκέτη VG.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων

χμμ... με εφτοιαξες Γιαννη  :laugh1: :laugh1: :laugh1: ωραια γιατι τον περιμενω και εγω οποτε σαν πρωτη εντυπωση θετικη ... :thumpup: δουλεψε τον στα ακρα να δουμε αν παρουσιασει κατι ... το δαχτυλιδι οκ?  Της  Ivogo ?

Δεν γράφει καθόλου κατασκευαστή το κουτί... αλλά όπως είπαμε από την έρευνα που έγινε, είναι ivogo  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος FINIX

• **
  • 145
« Απάντηση #1754 στις: Απρ 08, 2015, 22:43 »
Με φυτιλι τον δουλευει κανενας η μονο βαμβακι?χανω σε γευση,σαν να καπνιζω σκετη βαση  ειναι το ετοιμο υγρο,μπορει να χω παθει υπερκορεσμο γευστικο βεβαια..
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 08, 2015, 22:50 από FINIX »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 99 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 247 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1071 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878027 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362440 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467141 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909786 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519915 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1618 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375797 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701961 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ