vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

267 επισκέπτες, 6 χρήστες
Buliwyf, aragiannis, pngtszs1976, webtool, manoslykos, camber

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #1050 στις: Μαρτίου 10, 2015, 19:53 »
στο τομπεκο παρατηρησα οτι το υλικο στο θετικο πολο ειναι διαφορετικο στο χρωμα και στην υφη απο τα αλλα κομματια του ατμοποιητη ..ειναι σα βουρτσισμενο ενω ο υπολοιπος ατμοποιητης ειναι γυαλισμενος

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #1051 στις: Μαρτίου 10, 2015, 20:06 »
πλεον απο προσωπικη εμπειρια πια .. νομιζω οτι αν εμενα μου κανει κλικ ο ταδε επισκευασιμος δεν ειναι πανακεια για καποιον αλλον .. αν εμενα μου αρεσει ο καιφον σε οποια βερσιον να ειναι δεν λεει τιποτα αυτο μιας και σε καποιον αλλον οι δικες μου επιλογες θα ειναι οφφ και θα του αρεσει καποιος αλλος επισκευασιμους για πολλους και δικους του λογους ... συμφωνω σε αυτην την επιλογη της ευρεσης ενος επισκευασιμου .. αλλιως δεν θα υπηρχε λογος να υπαρχουν τοσοι διαφορετικοι ...

δεν βρισκω τιποτα το μεμπτό  :yes: :yes: :yes: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος terymix

• **
  • 164
« Απάντηση #1052 στις: Μαρτίου 10, 2015, 20:24 »
Παιδια ο κλωνος της tobecco παιρνει ολα τα αξεσουαρ των stream tuners??

Αποσυνδεδεμένος dfoust

• **
  • 105
« Απάντηση #1053 στις: Μαρτίου 10, 2015, 21:02 »
Παιδιά το μπάνιο που του κάνετε με ξιδια και σόδα σε τι αποσκοπη;;

Στάλθηκε από το HM NOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #1054 στις: Μαρτίου 10, 2015, 21:06 »
Απομακρυνει λαδια και κυριως μυρωδιες.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1055 στις: Μαρτίου 10, 2015, 21:07 »
για να καθαρισει απο τα λαδια του cnc  και οτι αλλη βρωμια που εχει το μεταλο :yes:

Αποσυνδεδεμένος FINIX

• **
  • 145
« Απάντηση #1056 στις: Μαρτίου 10, 2015, 21:11 »
Στην αρχη καντου ενα μπανιο για κανα δυωρο με ξυδι και σοδα και μετα καλο τριψιμο με οδοντοβουρτσα και υγρο πιατων. Τελος αστον για λιγη ωρα σε καυτο νερο.
Δε χρειαζονται ολα τα παραπανω, στον συγκεκριμενο κλωνο τουλαχιστον που ερχεται σχετικα καθαρος, αλλα ετσι για να εισαι καλυμμενος.
Τα πλαστικα του μερη?φανταζομαι οχι σε ξυδι σοδα ε?

Αποσυνδεδεμένος maddoghellas

• **
  • 120
« Απάντηση #1057 στις: Μαρτίου 10, 2015, 21:12 »
να φανταστουμε τη οτι ειχε καλυτερη γευση ο καυφουν απο τον αεροτανκ ? αναμενομενο δεν ειναι ? και τη συγκρινουμε ? λεμο και subtank με τον καυφουν ?ενταξει το ριξαμε πολυ το επιπεδο πολυ καιρο πλεον εδω μεσα παιδια ... αναρωτιεμε αν καποιος μπορει πια να καταλαβει κατι και να βγαλει ακρη ....

Oι "μετριοπαθείς" busardo και todd, ο πρώτος έχει βάλει τον subtank στο ίδιο επίπεδο με τον "ρώσο" και ο δεύτερος στο ίδιο αν όχι ανώτερο ατμιστικό επίπεδο  με τον kayfun V4(τον "φωτογράφισε").

Οταν λοιπόν άτομα που έχουν ατμίσει τα πάντα, βάζουν στην σύγκριση τους kayfun με τον subtank, με τη δική τους υποκειμενική αντίληψη, μια χαρά "νομιμοποιείται" και κάποιο παιδί να γράψει εξίσου υποκειμενικά ότι ο τάδε κλώνος του V4 είναι μία κλάση ανώτερος στη γεύση από τον subtank.

Σίγουρα πάντως, δεν ρίχνει κάποιος το επίπεδο εδώ μέσα, κάνοντας μια τέτοια(ή και πολύ χειρότερη εφόσον εκφέρουμε άποψη) σύγκριση.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #1058 στις: Μαρτίου 10, 2015, 21:13 »
δεν εχει προβλημα και τα πλαστικα του .. το εχω κανει χωρις κανενα προβλημα .. αλλα τα πλαστικα του συνηθως δεν τα πλενεις τοσο σχολαστικα .. απλα τα πλενεις οπως πλενεις καθε πλαστικο σκευος

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #1059 στις: Μαρτίου 10, 2015, 21:14 »
Τα πλαστικα του μερη?φανταζομαι οχι σε ξυδι σοδα ε?

Εγω δεν τα βαζω. Δεν ξερω αν παθουν κατι, αλλα συνηθως δεν εχουν θεμα με βρωμιες και μυρωδιες.
Λιγο τριψιμο με την οδοντοβουρτσα και ειναι κομπλε.

Αποσυνδεδεμένος dfoust

• **
  • 105
« Απάντηση #1060 στις: Μαρτίου 11, 2015, 00:02 »
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις,  υπομονή τώρα μέχρι να έρθει και θα επανέλθω με απορίες. 

Στάλθηκε από το HM NOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος snowflake

• **
  • 164
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1061 στις: Μαρτίου 11, 2015, 00:32 »
να ρωτησω αν τα nano pmma tanks του ν4  μπαινουν κ στον lite μιας κ θελω τα πολυχρωμα π εχω βρει στη φτ αλλα εχω τον lite και τον 3.1 https://www.fasttech.com/products/0/10011755/2141900-replacement-acrylic-tank-for-kayfun-v4-6-piece
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 11, 2015, 23:44 από snowflake »

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #1062 στις: Μαρτίου 11, 2015, 00:38 »
Τελικά έριξα κι εγώ την παραγγελία για έναν 316 από FT. Όταν έρθει στα σίγουρα το πρώτο σετάπ που θα του κάνω είναι μια απλή αντίσταση (όχι MC) και βαμβάκι.

Δεν θέλω να με πάρετε με τις πέτρες, αλλά πιστεύω πλέον μετά από τόσα χρόνια στον ατμό και μετα από πάααρα πολλές δοκιμές, αν θες γεύση τότε κανεις μια απλή αντίσταση στα 1,8-2,0 Ω στα 2mm διάμετρο, με κάποιο απορροφητικό υλικό (φυτίλι - βαμβάκι) και μάλιστα απορώ γιατί (μόλις τώρα τελείωσα το διάβασμα 70 σελίδων) κανένας δεν έχει γράψει οτι έχει δοκιμάσει ένα απλό και τυπικό σεταπ (όχι MC).

Αυτό το λέω γιατί θα ήθελα να διαβάσω και τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου (Κ4) με την πιο απλή των αντιστάσεων :)) .

Με κάθε υποκειμενικότητα, το MC είναι σκάλες πίσω σε γεύση από μια απλή βαμβακοαντίσταση.

Βέβαια ΑΥΤΟ είναι και το γεγονός που μου δίνει ελπίδες οτι θα πάρω καλή γεύση μαζί με τις άλλες ευκολίες του συγκεκριμένου ατμοποιητή. Αν έχετε πάρει τόσο καλή γεύση με MC τότε πιστεύω οτι θα ανέβω ψηλά σε γεύση με μία απλή βαμβακοαντίσταση. Όταν θα έρθει λοιπόν, θα γράψω τις εντυπώσεις μου.

Πάντως διαβάζοντας 70 σελίδες, με αυτα που γράφετε κάποιες στιγμές μετάνοιωσα γι αυτήν μου την παραγγελία. Κάποιες πάλι ανέβηκα... :tongue_smilie:  Τέσπα... Υποκειμενικά είναι όλα... Ας έρθει πρώτα.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
« Απάντηση #1063 στις: Μαρτίου 11, 2015, 00:44 »
το καλυτερο ειναι οι σπειρες να εχουν εστω ενα ελαχιστο κενο αναμεσα τους για να μη πνιγετε ο ατμος ... σιγουρα εχει καλυτερη γευση ετσι αν και εγω mc κανω απο συνηθεια ( δε ξερω γιατι ...κακη συνηθεια )

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #1064 στις: Μαρτίου 11, 2015, 00:52 »
demkoni κι εγώ νομιζω ότι με την απλη αντισταση - οπως γραφει κι ο Απόστολος με μικρη αποσταση οι σπείρες-  έχεις καλύτερη γεύση από το mc....αλλά γούστα είναι αυτά.

Εγω πάντως δεν μπορώ να παρω τη γευση που θα ηθελα γι αυτό ψάχνομαι και με αλλους. Στην αρχη τον είχα αεράτο, και οσο περναγε ο καιρος έκλεινα την εισαγωγη αερα για να παίρνω καλύτερη γεύση. Από κάποιο σημείο και μετά -κλείνοντάς το- μου γουργουρίζει, και έχω στάλες υγρού στο βιδάκι του αέρα, κι αυτό μου τη σπάει....
Δεν θυμάμαι βεβαια αν έχει γραφτεί καμιά λύση για αυτό το θέμα, αν βεβαια θεωρείται θεμα....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360532 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1054 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114438 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450892 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111010 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375592 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328577 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1105 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6487 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15358 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29428 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 100020 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F