Τελικά έριξα κι εγώ την παραγγελία για έναν 316 από FT. Όταν έρθει στα σίγουρα το πρώτο σετάπ που θα του κάνω είναι μια απλή αντίσταση (όχι MC) και βαμβάκι.
Δεν θέλω να με πάρετε με τις πέτρες, αλλά πιστεύω πλέον μετά από τόσα χρόνια στον ατμό και μετα από πάααρα πολλές δοκιμές, αν θες γεύση τότε κανεις μια απλή αντίσταση στα 1,8-2,0 Ω στα 2mm διάμετρο, με κάποιο απορροφητικό υλικό (φυτίλι - βαμβάκι) και μάλιστα απορώ γιατί (μόλις τώρα τελείωσα το διάβασμα 70 σελίδων) κανένας δεν έχει γράψει οτι έχει δοκιμάσει ένα απλό και τυπικό σεταπ (όχι MC).
Αυτό το λέω γιατί θα ήθελα να διαβάσω και τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου (Κ4) με την πιο απλή των αντιστάσεων

.
Με κάθε υποκειμενικότητα, το MC είναι σκάλες πίσω σε γεύση από μια απλή βαμβακοαντίσταση.
Βέβαια ΑΥΤΟ είναι και το γεγονός που μου δίνει ελπίδες οτι θα πάρω καλή γεύση μαζί με τις άλλες ευκολίες του συγκεκριμένου ατμοποιητή. Αν έχετε πάρει τόσο καλή γεύση με MC τότε πιστεύω οτι θα ανέβω ψηλά σε γεύση με μία απλή βαμβακοαντίσταση. Όταν θα έρθει λοιπόν, θα γράψω τις εντυπώσεις μου.
Πάντως διαβάζοντας 70 σελίδες, με αυτα που γράφετε κάποιες στιγμές μετάνοιωσα γι αυτήν μου την παραγγελία. Κάποιες πάλι ανέβηκα...

Τέσπα... Υποκειμενικά είναι όλα... Ας έρθει πρώτα.