vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

593 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, lampros_94

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #315 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:59 »
Δεν το εχω ψαξει φιλε,αλλα τουλαχιστον μεσα στο φορουμ,οι περισσοτεροι ειχαν θεμα + το ιστορικο της εν λογο εταιριας,τι να πω δε ξερω..Προφανος οπως εχω πει,ειναι να μη σου τυχει τελικα.

ποιοι ( πολλοι) ειχαν θεμα με τον 4αρι τις τομπεκο εδω μεσα και τι ? και αυτο με τα ιστορικα ρε παιδια ενταξει ... εδω μαθαινουν οι αρκουδες και χωρευουν οι κινεζοι δεν μπορουν να κανουν κατι καλο αν το θελουν ?  αυτη η εταιρια μπορει να εβγαλε 10 σκαρτα αλλα αυτη τη στιγμη εβγαλε ενα καλο . και δε το λεω ουτε για να διαφημησω την εταιρια ουτε για αλλους λογους , καρφακι δε μου καιγεται. περασα πολλους ατμοποιητες και βλεπω τη συμπεριφορα του σε ολα .. ειναι απλα αψογος ...

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #316 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 19:00 »
Παναγιωτη και της ehpro  καλος ειναι αλλα εκαναν την μ@##κία και εκαναν ενα σωμα την κατω βαση .. δεν εχεις προσβαση σε αυτην .. αλλα και αυτο δεν ξερω κατα ποσο κακο ειναι :confused1:

εγω παντως ατμιζω με ανεση με το δικο μου  γουσταρω  :laugh1: ειλικρινα αυτη η πατεντα που ειπε ο Γιωργος μια χαρα μου ηρθε δεν εχω κανενα προβλημα ... να σταζει να παιζει η αντισταση να γυρναει το δαχτυλιδι .. οποτε κερδισμενος βγηκα βλεποντας καποια ατομα να το ψαχνουν περισσοτερο .. :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #317 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 19:02 »
Ε ψαξε λιγο,κ θα δεις,οκ ετυχε σε σενα καλο κομματι,οκ σεβαστο.Εγω τα καλυτερα τα εχω ακουσει για της infinity παντος,τωρα απο εκει κ περα λαχειο ειναι.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #318 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 19:05 »
θυμιζουμε σαν ιδιοκτητες σκυλιων που εχουν βγαλει τα σκυλια τους σε εκθεση και θελουν το δικο τους  απο ολα να ειναι το καλυτερο  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Παναγιωτη εκανες το πειραμα με την θερμοκρασια δεν ειδα καποια απαντηση ...

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #319 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 19:06 »
Μασε το γατακι σου φιλε ;D βρε μακαρι να ειναι ολοι καλοι κλωνοι κ μη,κ απο το Γκρινουιτς ας ειναι  :)

• 1467
« Απάντηση #320 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 19:06 »
Ε ψαξε λιγο,κ θα δεις,οκ ετυχε σε σενα καλο κομματι,οκ σεβαστο.Εγω τα καλυτερα τα εχω ακουσει για της infinity παντος,τωρα απο εκει κ περα λαχειο ειναι.

αυτο σου λεω τοση ωρα οτι δεν ετυχε  , αν ημουν εγω μονο και αλλοι 5 θα ελεγα ετυχε, εχω μιληση με τουλαχιστον 15 ατομα που αγορασαν τομπεκο μεσω φβ και εδω και εξωτερικο και δεν ειχε κανεις θεμα ... πως μιλησα? απο στομα σε στομα πηγε , μιλησα με εναν και πηγε ντομινο η συζητηση και με αλλους που τους ξερανε ... 

δε ξερω τη κανανε αλλες εταιριες και αν βγαλανε καλα κομματια , εγω εψαξα να δω τη γινεται με το συγκεκριμενο που πληρωσα για να ατμισω και ειδα οτι παει καλα σε πολλους ... αρα δενε τυχε απλα πετυχε αυτη τη φορα

Αποσυνδεδεμένος christos520

• 541
« Απάντηση #321 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 19:11 »
της Ινινιτι τον περιμένω έχει γίνει Ship θα σας πω αν είναι καλός ή όχι,
τώρα για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ρε παιδιά κλώνος είναι με 15-20 ευρώ και είναι και περίπλοκος με πολλά ορινγκ και κομμάτια φυσικό είναι να έχει γίνει κάτι στραβό, σκέψου ότι η φάσττεκ τον πουλάει 20 ευρώ φαντάσου πόσα κομμάτια έγιναν και βγάζει και αυτή μιας και δεν τα κατασκευάζει, και λάδια θα έχει και γρέζια θα έχει και ορινγκ λάθος βάζουν και βίδες στραβές μπορεί να βρεις τα πάντα όλα που λέει και ο Αλέφαντος :))
αλλιώς πας στον γνήσιο και τα σκας.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #322 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 19:13 »
Ε ετσι ακριβως τον πηραμε απο GB,τα φιδια ελειπαν απο μεσα κ ο μαστρομιτσος με την 20/40sae Βαλβολινη :))

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #323 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 19:14 »
Απόστολε απο τη στιγμή που ο κατασκευαστής δεν βάζει το ονομα του στο προϊόν, δεν μπορεις να εισαι σίγουρος ποιανού είναι ο κλώνος.

Το να μου πει το κατάστημα οτι είναι της hotcig ή της tobeco δεν μου λέει τίποτα αφου δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Δυστυχώς τα ελληνικά καταστήματα κατα κανόνα δεν ανοίγουν άλλο κωδικό προϊόντος αν αλλάξουν προμηθευτή. Άρα μπορεί εσυ να πάρεις τον κλώνο της τομπέκο κι αν βάλω εγώ παραγγελία μετά απο ένα μήνα το ίδιο προϊόν να πάρω τον κλώνο του ταλιμπάν.

Αυτό δεν συμβαίνει με τα κινέζικα μαγαζιά που ανοίγουν ξεχωριστούς κωδικούς για τον κάθε προμηθευτή τους.

Επομένως αγοράζουμε απο κινέζικα μαγαζιά τα SKU κλώνων που βγάζουν τα λιγότερα προβλήματα ή αγοράζουμε απο ελληνικά μαγαζιά που πιστεύουμε οτι ελέγχουν αυτά που πουλάνε και θα μας υποστηρίξουν σε περίπτωση στραβής.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #324 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 19:16 »
Παναγιωτη και της ehpro  καλος ειναι αλλα εκαναν την μ@##κία και εκαναν ενα σωμα την κατω βαση .. δεν εχεις προσβαση σε αυτην .. αλλα και αυτο δεν ξερω κατα ποσο κακο ειναι :confused1:

Αυτο που λες Κωστα δεν το ειχα δει καπου, απο εσενα το ακουω πρωτη φορα.
Εχω διαβασει για κουδουνισμα της βασης, προβλημα με τον κεντρικο πολο, προβλημα με το υψος την καμπανας σε μια παρτιδα που ηταν κοντη η καμιναδα και εκανε διαρροες
και γενικο θεμα με την ολη κατασκευη (ασχημα ανοιγμενες τρυπες, γυαλινα τανκακια με μικρα σπασιματακια).

Αν δεν υπηρχαν αλλες επιλογες, οπως τα πρωτα χρονια που εμφανιστηκαν οι κλωνοι, θα τα δεχομουν αυτα και θα εβαζα χερι για να τα φτιαξω,
αλλα πλεον με ολες αυτες τις διαφορετικες κλωνο-εταιρειες που υπαρχουν, εχουμε γινει πολυ αυστηροι κριτες. :))

Παναγιωτη εκανες το πειραμα με την θερμοκρασια δεν ειδα καποια απαντηση ...

:yes:

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1715.msg809312.html#msg809312

• 1467
« Απάντηση #325 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 19:18 »
Απόστολε απο τη στιγμή που ο κατασκευαστής δεν βάζει το ονομα του στο προϊόν, δεν μπορεις να εισαι σίγουρος ποιανού είναι ο κλώνος.

Το να μου πει το κατάστημα οτι είναι της hotcig ή της tobeco δεν μου λέει τίποτα αφου δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω. Δυστυχώς τα ελληνικά καταστήματα κατα κανόνα δεν ανοίγουν άλλο κωδικό προϊόντος αν αλλάξουν προμηθευτή. Άρα μπορεί εσυ να πάρεις τον κλώνο της τομπέκο κι αν βάλω εγώ παραγγελία μετά απο ένα μήνα το ίδιο προϊόν να πάρω τον κλώνο του ταλιμπάν.

Αυτό δεν συμβαίνει με τα κινέζικα μαγαζιά που ανοίγουν ξεχωριστούς κωδικούς για τον κάθε προμηθευτή τους.

Επομένως αγοράζουμε απο κινέζικα μαγαζιά τα SKU κλώνων που βγάζουν τα λιγότερα προβλήματα ή αγοράζουμε απο ελληνικά μαγαζιά που πιστεύουμε οτι ελέγχουν αυτά που πουλάνε και θα μας υποστηρίξουν σε περίπτωση στραβής.

ειναι μεγαλη υποθεση η εξυπηρετηση σε περιπτωση στραβης μιας και οι οδοντιατροι και οι υδραυλικοι θελουν  ενα μηνιατικο για να σε εξυπηρετησουν . εγω δεν θα σκεφτομουν τα 20 ευρω επιπλεον αφου εχω αυτη την εξυπηρετηση και καθολου αναμονη .. συν την εκπτωση του φορουμ , συν τα χρησιμα δωρακια που κατεβαζουν και αλλο το κοστος αγορας αν τα υπολογισεις , η διαφορα του 20αρικου αρχιζει να κατεβαινει και αλλο  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #326 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 19:18 »
Καπως ετσι οπως τα ειπε ο Γιωργος ειναι τα πραματα δυστηχως,απλα θα μου πεις οτι εδω ισως εχεις αμεση αντικατασταση,το τι παιρνεις πραγματικα ομως ειναι αγνωστο τελικα.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #327 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 19:19 »
ναι Παναγιωτη το ειδα και ανταποδωσα την ερωτηση εκει με μια αλλη ... χαχαχχααα  για δες   ευχαρισττω για το πειραμα :respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος antonisk

• **
  • 479
« Απάντηση #328 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 21:40 »
Μήπως να πουμε και τις εμπειρίες μας με τα στησιματα που έχουμε κανει σε αυτούς τους κλώνους;;;
Εγώ έχω δοκιμάσει από 1 ωμ έως και 1.7 με kanthal 0.32 γ 0.28 και βαμακι KGD.
Νομίζω ότι τα καλύτερα αρώματα και γεύσεις τα έχω πάρει γύρω στα 1.7 αλλά την ισορροπία στα 1.4.
Το χτύπημα για μενα ειναι ικανοποιητικό και έχω μόλις δυο εβδομαδες που έχω πέσει σε 4αρα νικοτινη.
Αυτό που δεν ξέρω αν κάνω καλά είναι το βαμβάκι. Έχω λύσει πια τα προβλήματα με τα καψούλια που έπερνα στην αρχη αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος με την ποσότητα και τον τρόπο που το βάζω...
Επίσης το ύψος της αντίστασης από την τρύπα του αέρα....
Γενικώς πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος...με τον τομπεκοκαυφούνη!

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #329 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 21:52 »
εγω βρηκα καπου εκει ...1.5Ω με 1.8Ω  με 28αρι συρμα ... και το βαμβακι μου KGD  αλλα το βαζω λιγο περισσοτερο απο τους αλλους καιφον μου και χρειαζεται να παταει καλα στα τοιχωματα και να κλεινει την μια τρυπα απο καθε μερια του ντεκ και να ειναι αφρατο και βρηκα ακομα οτι αν κανει ορθη γωνια ειναι καλυτερα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360142 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450461 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110804 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29381 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F