vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

588 επισκέπτες, 5 χρήστες
camber, chkontog, eurogod, manoslykos, ZoeM

Κλώνοι του Kayfun V4

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Κλώνοι του Kayfun V4
« Απάντηση #300 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:29 »
Αποστολε, κι αυτοι στην Ελλαδα, χωρις να θελω να σε στεναχωρησω, δεν τα φτιαχνουν μονοι τους, απο Κινα τα φερνουν.
Οπως μπορει να την πατησουν και αυτοι και να φερουν ενα προβληματικο κομματι, ετσι μπορει να γινει και αν παραγγειλεις απευθειας απτην πηγη.
Ο φιλος πιστευω εχει καθε δικαιωμα να προσπαθησει να φτιαξει τον ατμοποιητη του, αν γινεται, που εσκασε 20€ γι' αυτον.

συμφωνο , κανεις δε τα φτιαχνει μονος του και σαφως ολοι οι κλωνοι ειναι κινεζικης κατασκευης ανεξαρτητος εταιριας . αλλα δεν ειναι το ιδιο ομως να το φερεις απο την αλλη ακρη της γης απο το να το παρεις απο ενα καταστημα διπλα σου και να σου βγαλει προβλημα .. γιαυτο ρωτησα αν αξιζει ολο αυτο για μια διαφορα τις ταξης των 15-20 ευρω .. να περιμενεις ενα μηνα και να σου ερθει και με προβλημα .

και εγω ειχα θεμα αλλα το εστειλα και σε 1 μερα ακριβως το ειχα πισω και ατμιζα μια χαρα και με δευτερο δωρακι μεσα για τη ταλαιπωρια , εκτος του πρωτου που ηρθε μαζι με τον ατμοποιητη ... με λιγα λογια αν κοστολογισεις και τα δωρα ο ατμοποιητης βγηκε κατω απο 30 ευρω  ... εκει ειναι η διαφορα οχι στα υλικα κατασκευης

τωρα ο καθενας πρατει οπως τον συμφερει σιγουρα, γιαυτο εβαλα ερωτηματικο σε οτι ειπα 
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:37 από APOSTOLOS KAL »

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #301 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:37 »
συμφωνω εν μερει Αποστολε αλλα αν εχεις να κανεις την δουλεια σου και δεν χρειαζεται να περιμενεις ... τοτε η διαφορα ειναι--------> με τα ιδια χρηματα εκει παιρνεις 2 και εδω εναν ..  :yes: :yes:

αλλα αν εχεις θεμα με το περιμενε και τα χρειαζεσαι συντομα τοτε ειναι μονοδρομος το εδω ... αλλα  για εμενα ολοι ιδιοι ειναι τι απο εδω τι απο κει .. εννοω απο θεμα ποιοτητας κλωνων ... και μερικες φορες βρισκεις σε μαγαζια εδω κλωνους αγορασμενους απο το ιδιο μαγαζι που εσυ αγορασες απο εξω ....

απο κει και περα .. ο καθενας αποφασιζει απο που και ποσο

• 1467
« Απάντηση #302 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:39 »
δεν τα λες ασχημα κωστα δικαιο εχεις, αλλα αν ειναι να παρεις 2 απεξω και να χρειαστεις εδω υδραυλικο , οδοντιατρο κτλ για να τους ατμισεις,  καλυτερα εναν και αν βγαλει προβλημα να το ψαξει το καταστημα και οχι εσυ , εγω ο καθενας ...

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #303 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:40 »
και αν διαπιστωθει καμια πατατια με καποιον κλωνο πιστεψε με το φορουμ με τις λυσεις τους βοηθαει και το εδω μαγαζι να διορθωσει το κλωνο μας.. δινουμε ιδεες και λυσεις απο την συνεχη τριβη .. δεν ειναι πανσοφος ο μαγαζατορας και να ξερει να σου λυσει το θεμα που θα παρουσιαστει ... ας ειναι καλα το φορουμ το εδω και αλλα φορουμ μεγαλοκινεζικων μαγαζιων..

Ειμαι σιγουρος  πως σε αυτο σε μερικα ατομα εδω μεσα τους βγαζω το καπελο με τις πατεντες τους ... με βγαζουν απο προβληματα

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #304 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:43 »
Παιδια μη ξεχναμε οτι ισως ολοι οι κλωνοι ειναι φτιαγμενοι απο εναν κ απλα πωλουντε απο διαφορους,οπως κ να εχει,ενας κλωνος ΕΙΝΑΙ ενας κλωνος,στραβες μπορει να συμβουν κ σε οριτζιναλ προιοντα,το απο που το πηρε ο καθενας,κ αν το πηρε λιγοτερα η περισσοτερα για μενα τουλαχιστον δεν εχει να κανει με την ποιοτητα υλικων,η θα σου βγει μαπα,η θα εισαι τυχερος κ θα το χαρεις οτιδηποτε κ αν ειναι αυτο εχοντας ''καλης'' ποιοτητας υλικα η οχι.

• 1467
« Απάντηση #305 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:46 »
εγω παιδια παντως οσους κλωνους εχω παρει απο ελλαδα ( οι περισσοτεροι δλδ σε ατμοποιητες , μονο ο εβιβα και ο λιτε ειναι γνησιοι) δεν μου εβγαλε απολυτως κανενας το παραμικρο προβλημα .. αντιθετως βλεπω στους ατμοποιητες που ηδη εγω εχω , σε αλλους να βγαζουν πολλα  προβληματα

Αποσυνδεδεμένος dimitrisante

• **
  • 201
« Απάντηση #306 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:46 »
Μη ξεχνάμε ότι υπάρχουν και μέρη που δεν παίζει να τον βρεις σε κατάστημα πχ. Πάρος, όπου και από Αθήνα να παραγγειλεις παίζει να πληρώσεις και μεταφορικά έξτρα. .. Τώρα το να σηκώσεις το τηλέφωνο και να κάνεις τα παράπονα σου είναι άλλο θέμα

All the best !

« Απάντηση #307 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:46 »
σημασια εχει ομως οτι μονο του σπανου τα γενια δεν γινονται...............ολα τα αλλα γινονται :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος dimitrisante

• **
  • 201
« Απάντηση #308 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:47 »
Αντωνη και αυτουνού γίνονται

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
« Απάντηση #309 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:48 »
2 με 3 ειναι τα μεγαλοκλωνοεργοστασια  στην Κινα ... απο κει και περα γινονται OEM  και τα πασερνουν σε διαφορες μεγαλες κινεζικες εταιρειες για μεταπωληση σαν δικα τους ... τα ειχαμε πει αυτα σε αλλο νημα ...

απο την Α βερσιον  που ειχε βγει τοτε μεχρι της hotcig  και το μαυρο Kayfun V4 .. ΟΛΟΙ  παρουσιασαν προβλημα στο oring  16  εχει γινει σλογκαν στο ΦΤ το συγκεκριμενο ορινγκ σε ολα τα νηματα ... και οι μισοι απο αυτους εχουν προβλημα και στα δαχτυλιδια ... αναφερεται και αυτο.. τα σχολια δικα σας :yes: :yes: :yes:

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #310 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:50 »
Τελικα ολα ενα δακτυλιδι τα κανει,μεχρι κ στην εκκλησια σε στελνει (για την φυλακη δε το κανω θεμα) ;D

• 1467
« Απάντηση #311 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:52 »
εγω παντως με ατομα που μιλαω στο φβ και εχουν τον καυφουν τις τομπεκο δεν ειχαν κανενα προβλημα απο τη πρωτη μερα που τον πηραν ... αν ηταν 1-2 θα ελεγα ετυχε , αλλα ειμαστε πολλοι ..και αυτο λεει κατι παιδια

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #312 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:54 »
Δεν το εχω ψαξει φιλε,αλλα τουλαχιστον μεσα στο φορουμ,οι περισσοτεροι ειχαν θεμα + το ιστορικο της εν λογο εταιριας,τι να πω δε ξερω..Προφανος οπως εχω πει,ειναι να μη σου τυχει τελικα.

« Απάντηση #313 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:57 »
αποστολη το ποιο πιθανο ειναι τα παιδια της τομπεκο να ειδαν τα σχολια και να αλλαξαν αυτοι το ο ρινγκ για να παραδωσουν ενα πληρως λειτουργικο ατμοποιητη.δεν λεω οτι ειναι κακο αυτο,ισα-ισα που ειναι και πολυ επαγγελματικο απο την αλλη ομως για ενα ο ρινγκ δεν εχω προβλημα να περιμενω λιγο παραπανω απο την στιγμη που εχω κατι αλλο να κανω την δουλεια μου και να γλιτωσω καποια χρηματα.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #314 στις: Ιανουαρίου 28, 2015, 18:58 »
εγω παιδια παντως οσους κλωνους εχω παρει απο ελλαδα ... δεν μου εβγαλε απολυτως κανενας το παραμικρο προβλημα ..

To ιδιο εχει συμβει και με τους δικους μου που τους εχω αγορασει ολους απο Κινα.
Ερευνα αγορας λεγεται και συνειδητοποιημενος καταναλωτης.
Θες κλωνο Κ4 που θα δουλευει 99% σωστα? Περιμενεις. Βλεπεις τι εχουν να προσφερουν οι κλωνοπαραγωγοι και επιλεγεις αυτον με τα λιγοτερα προβληματα (θεωρωντας δεδομενο οτι ολοι θα εχουν προβληματα).
Αν τρεξεις να παραγγειλεις απο τους πρωτους λες και δεν εχεις με τι αλλο να ατμισεις ή απο αγνωστο κινεζομαγαζο που μαζευει οτι σαβουρα κυκλοφορει, αυξανεις τις πιθανοτητες για προβληματικο κομματι.

Ειδαμε πως η Tobecco αυτη τη φορα εβγαλε καλο κλωνο Κ4, σε αντιθεση με την ιστορια της εταιρειας. Τον παιρνεις. Το ιδιο και με της infinite.
Αντιθετα, για τον κλωνο της ehpro που τοσο καιρο εβγαζε διαμαντια, δε γραφονται και τα καλυτερα, αρα πας παρακατω.
Απλα τα πραγματα. :)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360144 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1014 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114314 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450469 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110808 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328399 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6450 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99968 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F