Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

372 επισκέπτες, 6 χρήστες
Ηρακλης, Milarepa, maprix, manoslykos, Tem, lidbab

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αλλος ενας νεος που ψαχνεται και εχει πελαγωσει λιγο  (Αναγνώστηκε 67350 φορές)

Αποσυνδεδεμένος oasis21

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Άντρας
παιδια εχω to hybrid βρηκα αυτο  http://www.esmokerworld.com/egot-starter-kits-by-simeiyue-brand-p-263.html αξίζει το κοπο να το παρω ? τι λέτε? εχει σπειρωμα 510?
ευχαριστω
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 28, 2011, 13:19 από oasis21 »

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: ΧΑΝΙΑ
φιλε μου εχω  ψωνισει απο εκει και τα προιοντα τους ειναι μια χαρα :yes: 510 ειναι ναι
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 28, 2011, 15:23 από matsakonas »

Αποσυνδεδεμένος demiskalas

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Athens
Λοιπον συνατμιστες πολυ ωραιο το σπορ του ατμισματος.
Απο Σαββατο που ξεκινησα,δεν εχω σταματησει!
Και να φανταστει κανεις οτι καπνιζω η (καπνιζα?) επι 35 χρονια,4πακετα/ημερα,η 40-50στριφτα/ημερα,η 6-7 μπωλ καπνου/ημερα.
Αυτο για μενα λεει πολλα,το οτι δλδ 3η ημερα και δεν καπνιζω!!!!!!
Ολο αυτο οφειλεται και απο τη συνεισφορα του φορουμ αυτου απο το οποιο ενημερωθηκα πληρως θα ελεγα,πριν την αποφαση μου να δοκιμασω εστω το η-καπνισμα.
Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας.

Δημητρης
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 28, 2011, 16:00 από demiskalas »

Αποσυνδεδεμένος mobilo

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Λάρισα
Λοιπόν παιδιά εγώ πήγα και πήρα αυτό.
Τι είναι;
Μπορεί να πάρει ατμοποιητή με αμπούλες;
Που μπορώ να βρώ;

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη, Παπαδάτες Μακρυνείας Αιτ/νίας
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
@ oasis21
Το μνμ σου μεταφέρθηκε Στον Πίνακα Συζήτηση για αγορές από το εξωτερικό.
Εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,4029.0.html

Αποσυνδεδεμένος socratis100

• e-non ατμιστής
  • *
καλησπερα.Μιας και μου εχουν λυθει οι  περισσοτερες ερωτησεις[εχω διαβασει το φορουμ για το τσιγαρο],θα ηθελα να γνωριζω το παρακατω.
Εχω ακουσει για εταιρειες οπως ειναι η nobaco ktl.Αυτες οι εταιρειες απλα προμυθευουν τα τσιγαρα?Δηλαδη απλα τα αγοραζουν απο εξωτερικο και κοτσαρουν ενα nobaco για μαρκα πανω και τα δινουν προς πωληση?Δεν νομιζω να υπαρχει εταιρεια που κατασκευαζει τσιγαρα στην ελλαδα,σωστα?Οποτε γιατι να μην τα αγοραζουημε κατευθειαν απο κινα και χαλαμε τα χρηαμτα μας εδω[διπλασια τιμη κτλ?]

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• "BLACK'n' white TRADER" "GG SOLD" και ο νοών νοείτω.
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αττική
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Άτομο παρφαί και περικολόζο :P
Σωκράτη μου γεια σου!! :bye: :D
Αν δεν κάνω λάθος -ας με διορθώσουν οι...εμπειρογνώμονες-ναι απ'οσο ξέρω ειναι κάποια κεντρικά εργοστάσια στην Κινα που τα κατασκευαζουν ανάλογα με τα σχεδια/στανταρτς κάθε εταιρείας.
Απλώς έχεις λιγότερη αναμονή κ καλύτερη αφτερσέιλ πολιτική. ;)
Τα υπόλοιπα συν ας τα συμπληρωσουν άλλοι..
(Στην Ελλάδα μόνο μπαταριοθηκες-μοντς κλπ κλπ εχουμε απο λίγα άτομα κ καλά! ;) )

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέον Φάληρον-Πειραιεύς
Γεια χαρά, καλώς ήρθες στην ατμοπαρέα... :thumpup:
Καλύτερα να παραγγέλνεις από Ευρωπαϊκά και Αμερικάνικα site έχουν καλές τιμές όχι βέβαια σαν τα κινέζικα που είναι τελείως χώμα. H Nobacco χρησιμοποιεί  κάποια αγγλικά υγρά και σε αυτη την παρτίδα (με τη φίρμα της) εχει επιστημονική ανάλυση από το Δημόκριτο. Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου μπορεί και οι Ευρωπαίοι να προμηθεύονται απο τους Κινέζους, αλλά υπάρχουν εταιρείες πχ Flavot Art Italy με ιστορία στις πρώτες ύλες και τα αρώματα στον τομέα των τροφίμων. Καλό ψάξιμο... :)) Δες αν θες και την Virgin Vapor Usa είναι organics...Τα πιο "νόστιμα"  ::) πάντως για πολλούς είναι τα Halo Usa αλλά δεν  δίνουν ανάλυση λες και έχουν τη συνταγή της coca-cola!! :))

Αποσυνδεδεμένος socratis100

• e-non ατμιστής
  • *
Σας ευχαριστω παρα πολυ γαι τις απαντησεις.Μιλαω παντα μονο για την συσκευη,και οχι για τα υγρα.Γνωριζω οτι flavor art ειναι κορυφη.ΑΠλα μιλαω για τα τσιγαρα,που πραγματικα ειναι σε τιμες χωμα και αναρωτιεμε πως πατε και δινεται σε καθε εταιρεια οπως η nobaco κτλ τα 4πλα χρηματα[γαιτι τοσα εινα ικαι περισσοτερα].Για αυτο ρωταω αν κατασκευαζει τσιγαρα ,γαιτι αλλιως χιλιες φορες να το απρεις απο κινα κατευθειαν.Τα ιδια ειναι νομιζω..

Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκ 04, 2011, 03:47
πχ κοιταξα να δω το giant της nobaco.Ειναι αυτο

η τιμη που το δινει η nobaco ειναι απαγορευτικη νομιζω αν την συγκρινεις με την τιμη στο εξωτερικο..
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 04, 2011, 03:47 από Yiannis Rasta »

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Νέον Φάληρον-Πειραιεύς
Δεν το συζητάμε, για ατμοποιητές, carto, μπαταρίες, κλπ. Κίνα δαγκωτό όλα από εκει έρχονται. Healthcabin, Greenhouseone και πολλά άλλα. Για τα υγρά όμως θέλει πολύ ψάξιμο!! ;)

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη, Παπαδάτες Μακρυνείας Αιτ/νίας
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
Σας ευχαριστω παρα πολυ γαι τις απαντησεις.Μιλαω παντα μονο για την συσκευη,και οχι για τα υγρα.Γνωριζω οτι flavor art ειναι κορυφη.ΑΠλα μιλαω για τα τσιγαρα,που πραγματικα ειναι σε τιμες χωμα και αναρωτιεμε πως πατε και δινεται σε καθε εταιρεια οπως η nobaco κτλ τα 4πλα χρηματα[γαιτι τοσα εινα ικαι περισσοτερα].Για αυτο ρωταω αν κατασκευαζει τσιγαρα ,γαιτι αλλιως χιλιες φορες να το απρεις απο κινα κατευθειαν.Τα ιδια ειναι νομιζω..

Συγχώνευση μηνυμάτων: Δεκ 04, 2011, 03:47
πχ κοιταξα να δω το giant της nobaco.Ειναι αυτο

η τιμη που το δινει η nobaco ειναι απαγορευτικη νομιζω αν την συγκρινεις με την τιμη στο εξωτερικο..

Και άμα σου πάθει κάτι, περίμενε από τον κινέζο να σου κάνει την επισκευή και εν το μεταξύ ανάβουμε και κάνα τσιγαράκι. :))
Πέρα από την πλάκα, τον παράγοντα εγγύηση θα πρέπει να μην τον ξεχνάμε. ;)

Αποσυνδεδεμένος Φ.ΖΗΣΗΣ

• Νέο μέλος
  • Τόπος: ΚΟΜΟΤΗΝΗ
καποιο φιλος μου μιλησε για τσιγαρο infinity...νιμιζω οτι ανηκει στην κατηγορια mode..γνωριζεις καποιος προελευση?
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 05, 2011, 20:08 από tsiv »

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU

Αποσυνδεδεμένος ego-witis

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: czech republik
Καλησπέρα στη παρέα  :)

έχω την εξής απορία...

dry burn είναι καλό να κάνουμε ανα 4-5 ημέρες ή και καθημερινά;
τι είναι καλύτερο;

υ.γ. συγνώμη αν ειμαι οφ τοπικ (αν και δεν νομίζω), αλλά έχω γράψει ήδη στα ανέντεχτα θέματα και στο θέμα clearomizer ego-w, και δεν έχει βοηθήσει ή πει κάποιος φίλος την αποψη του περι τουτου..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 12 788 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 08:02
από Chris66
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258021 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 715695 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373037 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 388076 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 262498 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 678836 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 677 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1274 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2328 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 886651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.