γεια σας παιδια επειτα απο λιωσιμα 90+ φαινομενοσελιδων τον αγορασα..!συγρατημενα χαρουμενος(και καλα μεχρι τα αυτια το γελιο!!)τον πρωτο μου επισκευασιμο το φαινομενο zest(εδω γελανε...!).μου εκανε το εξαιρετικο πρωτο στησιμο ο αποστολης απο vapestore χαλκιδας(
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,26322.0.html) με το ατμιστικο μου υγρο απο τα αγαπημενα Η.Η. earth brother 12mg.αν και καπνικο μαλλον και βατυ για τα γουστα μου πολυ καλο.γευση και βελουδινος ατμος σε αλλο επιπεδο!να με συγχωρεσετε διοτι δεν εχω καποιο μετρο συγκρησης εκτος ναυτιλου που αν και τιμιος μαχητης δεν πλησιαζει σε καμια μοναδα του γευστικου μου καλικα το φαινομενο.30αρι kanthal 2.5mm αρκετο βαμβακι(fiber freaks n01) στο ντεκ και μυτουλα στο αυλακι 1.6ohm στα μετρα μου.οι λεξηι διαρροη διαβαζοντας με ειχε στοιχειωσει..!με το στησιμο του αποστολου ουτε κατα διαννοια το χαζευα κανενα μισαωρο κανοντας και τις τζουρες μου....βιδωμα ξεβιδωμα μονο με λιγο υγρο ουτε που καταλαβα πιεση..ετσι με το πρωτο στησιμο δεν σκεφτικα ουτε τον παρα ουτε τιποτα το ατμιστικο αποτελεσμα δεν χωρουσε αλλες σκεψεις!
πρωτο ever δικο μου στησιμο κανενα 20λεπτο ειχα κατουρηθει απο χαρα καμια διαρροη ολα κομπλε αλλα καμια διαρροη δεν το πιστευα!
εξαιρετο ντουμανι σχεδον βελουδινο αλλα με ενα αγαπημενο πισης υγρο danlukas spirit ολα καλα αλλα δεν περνω πολυ γευση..και ομως...!δεν νοιωθω καμια γλυκητητα μονο μια βαση κρεμας μαλλον αυτο μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση δεν ξερω τι πατατα θα εχω κανει...καμια υποψια καμμενου ποτε.
δυο παρατηρησεις για να βιδωσω καμπανα με ολους τους τροπους πρεπει να πεσει παυση καφεινης για καμια εβδομαδα αν και με το καιρο το βρισκω.επισης γεμισα με ολους τους τροπους απο κατωολα κομπλε με βελλονα απο πανω εχω διαρροες δεν ξερω ισως η πιεση που ασκει η βελλονα δεν ξερω μην πω κουταμαρες ειδη μακρηγορησα σχετικα ανουσια λογο μεγαλης χαρας αλλα και προβληματισμου.
πολυ ωραια δουλεια κυριε gus παντως κυπαρρισι πουγκακι λιγα και σημαντικα κομματια για να τον στησεις το μικρο πιπακι και το minimal σχεδιασμο του σε συνδιασμο με το ποσο συμπαγης ειναι η κατασκευη του ειναι extravagant.
το μονο που με στεναχωρησε ειναι το οτι ειναι καπως φτωχο σε χρησιμα αξεσουαρ οπως κατσαβιδακι και οι κατασκευαστικες και ατμιστικες οδηγιες που ισως χρειαζονται σε εναν αρχαριο οπως εγω προκειμενου να εχω τα εφοδια να μην τον αποχωριστω ποτε!
και παλι μπραβο και να με συγχωρεσετε για την μακρηγορια μου πρωτη μου φορα σε τετοια βαθη και υψη!