Πρώτη βδομάδα κλείνω σήμερα με τον Phenomenon και δεν έχω προλάβει ακόμη να πειραματιστώ.
Πρώτη προσπάθει στησίματος με τον τρόπο που μου έδειξαν τα παιδιά όταν τον πήρα, με το βαμβάκι σε όλο το deck, δεν είχα καμία διαρροή 4 μέρες ατμίσματος μέχρι χθες, όπου χωρίς λόγο είχα δάκρυα και μικροδιαρροή χωρίς να έχω πειράξει κάτι.
Δεύτερη προσπάθεια χθες που έστησα το βαμβάκι σε σχήμα Π με μυτούλες στα decks και πάλι καμία διαρροή και νομίζω πιο έντονη γεύση έτσι. Περιμένω να δω αν θα έχω το ίδιο θέμα όπως στο πρώτο στήσιμο.
Από τα 2 τανκάκια που δοκίμασα πιο βολικό μου φάνηκε αυτό με το γέμισμα από κάτω. Τις πρώτες μέρες είχα το τανκ με το γέμισμα από επάνω και άτμισα 2 μέρες ένα γαλλικό ψιλοόξινο που μου γέμισαν τα παιδιά στο κατάστημα, αλλά απο τη δεύτερη μέρα είδα ότι εκεί που είναι οι τρύπες για το γέμισμα από πάνω είχε επηρρεαστεί το υλικό.. είχε γίνει.. πω να το περιγράψω.. πως είναι ένα σπασμένο παρμπριζ αυτοκινήτου? κάπως έτσι και το πέταξα. Σίγουρα θα πεταχτώ να πάρω ακόμη ένα τανκάκι για γέμισμα από κάτω με την πρώτη ευκαιρία!
Πάντως μέχρι στιγμής είναι σίγουρα ότι καλύτερο έχω ατμίσει, χωρίς υπερβολές. Εύκολο στο στήσιμο αν σκεφτεί κανείς ότι δεν είμαι έμπειρος ατμιστής (μόλις 3 μήνες) και κατάφερα να τον στήσω 2 στα 2 χωρίς διαρροές.