Eε, λοιπόν .. μετά από αρκετούς -δεκάδες- ατμοποιητές που έχω δοκιμάσει στην ατμοκαρριέρα μου, έχοντας περάσει λίγο καιρό παρέα με το Φαινόμενο, ο ατμοποιητής αυτός είναι εξαιρετικός!
Μαζί με τον Eviva, είναι ό τι καλύτερο έχω ατμίσει σε monocoil γευσι-φυτιλάτο mode.
Αναφέρω τον Eviva ως σημείο αναφοράς στη γεύση, απο τα λίγα που κατέχω, σε σχέση με τους ατμο που έχω επιλέξει ως τώρα. Υπάρχουν προφανέστατα κι άλλοι, πολλοί μάλιστα, εξαιρετικοί άτμο, αλλά στην συγκεκριμένη κατηγορία του, σαν το Phenomenon δεν με είχε κρατήσει κανένας άλλος ..
Είναι, όπως τα έχετε πει πολλές φορές και εσείς που τον έχετε πιο πολύ καιρό, πανεύκολος στο σετάρισμα.
Ίσως ήταν και η πρώτη μου φορά που έστησα άτμο απόλυτα επιτυχημένα από την πρώτη κιόλας φορά.
Διαρροή μόνο μια φορά μόνο μου έτυχε να έχω αλλά ήταν πριν καταλάβω ότι τα άνοιξε κλείσε της καμπάνας μετακινούν το φυτίλι,
όταν αυτό ακουμπάει στα εσωτερικά της τοιχώματα και μετακινηθεί. Εξ'ου και η παρότρυνση σε κάποιο βίντεο που είδα, για ψαλίδισμα του βαμβακιού εξωτερικά.
Αρχικά μου την έσπασε λίγο το γεμισμα από κάτω, για τα προφανή, συγκριτικά με τον άλλο μου αγαπημένο ατμοποιητή που αναφέρω πιο πάνω (κρατάω πάντα μόνο 2 ατμο/μοντάκια, απλότης γαρ), λόγω του ότι εκείνος έχει καπάκι στο τανκ. Αλλά από την άλλη, ο Φαινόμενος όνομα και πράμα, στο setup που έχω αποτελείται απο
μόνο 3 τεμάχια! Πράγμα που τον κάνει πολύ εύκολο στη συντήρηση/πλύσιμο/setup, στο να ζήσει κανείς μαζί του εν τέλει, παράμετρος που επίσης εκτιμώ ιδιαίτερα* ..
Δεν ασχολούμαι να γράψω (μεγαλύτερο
) σεντόνι διότι είναι όλα αυτά γραμμένα πιο πάνω. Απλά μια μικρή εικόνα και απο μένα.
Δεν έχω λόγια άλλωστε. Είμαι πολύ χαρούμενος με το συγκεκριμένο ατμοποιητή.
Μαζί με τα αρνητικά του, με βόλεψε αφάνταστα, ίσως και επειδή μου δίνει ακριβώς αυτά που νομίζω οτι χρειάζομαι!
Ιδανικά θα ήθελα να δω επιλογή pyrex tank(s), για την τελειότητα ρε μαμώτημ', παρ'οτι θα είναι κάπως πρόκληση η υλοποίηση …
Τα συγχαρητήρια μου και πάλι, για τον άτμο αλλά και τις δυνατότητες εξατομικοποίησης που δίνετε (air flow/tanks κλπ)!
*για άλλη μια φορά συνειδητοποιώ οτι δεν μπορούμε ποτέ να τα έχουμε όλα! Ο κάθε άτμο είναι πάντα ξεχωριστός στις παραμέτρους του, ακόμη και οι κορυφαίοι, ό τι και αν μπορεί να σημαίνει αυτό.