Το να ζητάμε από τον gus να κάνει κάτι καλύτερο στο θέμα της γεύσης είναι σαν να ζηταμε σε ενα κόσμο γεμάτο zastava από τη Ferrari να φτιάξει ποιο γρήγορα αυτοκίνητα.
Πόσο ποιο πάνω να πάει η γεύση? Κατά τη γνώμη μου ο επόμενος σε γεύση είναι μίλια μακριά. Και για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να αποφασισω ποιος είναι, γιατί είναι και ψιλο αδιάφορο. Kayfun, skyline,cloudone, doggy, ναυτιλος? Για απαλό mtl ατμισμα κανένας δεν πλησιάζει καν.
Δεν ξέρω αν η γεύση είναι θέμα τύχης ή μελέτης.
Βέβαια έχει κάνει χοντρες γκουφιες ο gus που δεν εξηγούνται. Οπως το προηγούμενο τοπ φιλ τανκ που δεν χωράει μέσα ούτε σύριγγα ινσουλινης.
Και η γεύση έχει και το τίμημα της. Στο χρόνο που στηνω ενα φαινόμενο στηνω 3 καυφουν. Θέλει ψιλό δουλειά. Και καθε 2 τανκακια θέλει αλλαγή ενω αλλοι ατμοποιητες βγάζουν μια βδομάδα. Και για τις διαρροές θα διαφωνήσω. Στο σπίτι είναι θεοστεγνος, αλλά μολις δει τσέπη ή τσάντα κάτι παθαίνει. Τον πιάνουν τα δάκρυα.
Αλλά μπρος στη γεύση τι είναι ο πόνος.
Χαλαλι του.
Το μόνο κακό που του βρισκω είναι οτι μου χαλαει τη φαντασιωση που είχα ότι κάποια στιγμή θα ρίξω τη νικοτινη και θα κόψω και το ατμισμα. Με το φαινόμενο είναι δύσκολο. Είναι το ίδιο εθιστικος με τη νικοτινη.
Στο δρόμο για τις μετακινήσεις χρησιμοποιώ τον καυφουν. Για αποφυγή πιθανων διαρροων. Ε αν μου τύχει κάτι και αργήσω να πάω σπίτι και μεινω κανα δύο ώρες χωρις φαινόμενο με πιάνει αυτό το αίσθημα της ανυπομονησίας που εχεις στο πρώτο ραντεβού.
Μεγάλη καψουρα